باعرض سلام
من امروز حق اشتراکم را به حساب شما واریز کردم بانک ملت شماره ********به نام --------- مرسی ممنمون
باعرض سلام
من امروز حق اشتراکم را به حساب شما واریز کردم بانک ملت شماره ********به نام --------- مرسی ممنمون
ویرایش توسط KIAN FAR : 14th September 2013 در ساعت 18:08
ویرایش توسط KIAN FAR : 14th September 2013 در ساعت 18:08
========================================
با سلام امین نجارکار هستم فیش واریزی رو براتون ارسال کردم از بانک مهر ایران به حساب صادرات لطفا اقدام فرمایید
سلام و درود بر همه مهندسین و متخصصین زحمتکش و با ارزش سایت خوب و معظم کیانست و عرض خسته نباشید به مدیریت گرامی --گرچه ارزش سایت شما با کمی بررسی مشخص شد به مراتب والاتر از معیار های مادی است و نمیتوان بهای مادی برای آن در نظر گرفت ولی با توجه به هزینه های بالا و وقت گرانبهایی که مدیریت و همکاران صرف میکنند کمترین چیزی است که میتوان چرخ های سایت را در حرکت مداوم یاری داد امید است مزد و اجر اصلی را از خداوند منان و دعای خیر کاربران به بهترین وجه با برکت در کار و زندگی و مال و جان خویش دریافت نمایید --این حقیر پیرو وظیفه مبلغ 300000 ریال بابت گروه ویژه vip 2 با مشخصات کامل که در پیام خصوصی فرستادم حواله نمودم موفق باشید
ویرایش توسط irtanic : 15th September 2013 در ساعت 13:13
باعرض سلام مشخصات فیش واریزی رو توسط پیام خصوصی ارسال کردم لطفا ملاحظه شود. با تشكر.
مهران99 (17th September 2013)
با درود جناب کیانفر بنده قبلا واریز کرده بودم پس لطفا برسی کنید الان جز گروه نیستم باتشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)