![]()
میداودی:دوست دارم کنار مجیدی بازی کنم نه به جای او/دستور داشتیم از راه دور شوت بزنیم/به آیندهام در تیم ملی امیدوار شدم![]()
لیگ برتر - میلاد میداودی دوست دارد کنار فرهاد مجیدی بازی کند نه به جای او.
به گزارش خبرآنلاین؛ میلاد میداودی مهاجم استقلال كه در بازی با ملوان یك گل زیبا از روی ضربه ایستگاهی زد در مورد گل خود میگوید: «من قبلا از این گلها زدهام. هر كدام از بازیكنان چند بار شوت زدند و توپ من سرانجام گل شد. ولی كاش گلی كه زدم، گلی بود كه منجر به پیروزی تیم میشد.»
میداودی در مورد اینكه استقلالیها در بازی با ملوان زیاد شوت میزدند هم میگوید: «این در دستور كار ما بود كه زیاد شوت بزنیم. نباید به نتیجه مسابقه نگاه كنید. ما پا به پای ملوانیها بازی كردیم. ولی وقتی یارمان اخراج شد، ضربه بزرگی خوردیم و روند بازی عوض شد.»
میداودی در مورد غیبت فرهاد مجیدی و اینكه او در بازی با ملوان جای مجیدی بازی كرد هم میگوید: «مجیدی بازیكنی است كه كسی نمیتواند جایش را پر كند. دوست دارم به جای اینكه به جای مجیدی وارد زمین شوم، كنار مجیدی بازی كنم. اینطوری میتوانم خیلی چیزها از او یاد بگیرم. مجیدی تكرار نشدنی است.»
مهاجم استقلال در پایان در مورد دعوت به تیم ملی و حضور در اردوی این تیم میگوید: «دفعه اول نیست كه به تیم ملی دعوت میشوم. من در دورههای مختلف دعوت شدهام. ولی این دفعه حضور در تیم ملی برایم جالبتر است چون بعد از 9 ماه كنار ماندن از تیم ملی دوست دارم حضورم در این تیم مستدام باشد. من در دورههای قبلی جایی در تركیب تیم ملی نداشتم ولی این دفعه میخواهم بیایم و تلاش كنم كه در تركیب جایی داشته باشم. با توجه به شناختی كه كروش از من و من از كروش پیدا كردهام، به آینده حضورم در تیم ملی امیدوار شدهام.»