رانیری: وسلی تنها عضو تیم نیست بلکه او رهبر تیم است.

رانیری از اهمیت بازی سازی وسلی اسنایدر سخن گفته و این هافبک تهاجمی به عنوان رهبر تیم در زمین به شما می رود.

Click here to enlarge

این هافبک ملی پوش هلندی برای خروج از میلان از باشگاه منچستر یونایتد پیشنهاداتی داشته است. با این وجود سرمربی این تیم از ستاره خود ستایش کرد و احساس می کند وجود اسنایدر برای ادامه راه موفقیت هایش ضروری می باشد.

سر مربی سابق یوونتوس در مصاحبه با Mediaset گفت:

" اسنایدر جواهر با ارزش ماست. او تنها به عنوان یک عضو در تیم ما به شمار نمی رود بلکه او رهبر ما در زمین می باشد. او شانس 120 درصدی برای پیروزی به شما می دهد. او کسی است که به خوبی از تیم محافظت
می کند و راه رسیدن به چیزهای بزرگ به ما نشان می دهد."

این مربی که در رم متولد شده پس از آغاز فاجعه آمیز گاسپرینی که سرانجام باعث برکناری وی شد، هدایت اینتر را بر عهده گرفت و توانست اینتر از ته جدول به رتبه پنجم برساند و با رتبه 5 به تعطیلات زمستانی برود.

رانیری احساس می کند وابستگی احساسی ما بین او و طرفداران و بازیکنان ایجاد شده که همین سبب این خواهد شد تا او در این باشگاه محبوب باشد.

او اضافه کرد:

"اگر از من بپرسید چرا هواداران اینتر این به این زودی به من علاقه مند شدند من می توانم بگویم آن ها همگی با نگرش من آشنا هستند چرا که من همواره سخت کار می کنم و سرم همیشه برای مطالعه در مورد اینتر و سرو سامن دادن وضعیت آن پایین است. تمام تمرکز من این روز ها بر روی اینتر می باشد.

من داری یک شخصیت قویی هستم. من هر چیزی را که در ذهنم است می گویم و بالا رفتن سنم باعث شده تا کمی نوافصم بیشتر شوند......... من در حالی که اینتر حال و روز خوبی نداشت به این تیم پیوستم. تیم غرق در حاشیه ها و مشکلات بود اما با احساسی که پر از عزم و اراده بود در این راه گام نهادم. "

او در پایان گفت:

"این مرا اذیت می کند هنگامی می شنوم مردم می گویند: بازیکنان اینتر پیر و فرسوده هستند ولی من آرام می مانم حتی زمانی که شکست می خوریم چرا که می بینم آنها چقدر تلاش می کنند."