موراتی: در مورد انتقال تبس تنها بعد از دربی صحبت می کنم
میلانی ها به تازگی اعلام کردند بعد از مطلع شدن از تصمیم پاتو برای ماندن در این باشگاه، از به خدمت گرفتن تبس صرف نظر کرده اند و اکنون اینتر تنها مشتری جدی این ستاره آرژانتینی است
![]()
سایت گل- ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر، اعلام کرد مذاکرات با باشگاه منچسترسیتی برای انجام انتقال احتمالی کارلوس تبس را به بعد از دربی میلان موکول کرده است.
میلانی ها به تازگی اعلام کردند بعد از مطلع شدن از تصمیم پاتو برای ماندن در این باشگاه، از به خدمت گرفتن تبس صرف نظر کرده اند و اکنون اینتری ها تنها مشتری جدی این ستاره آرژانتینی هستند.
موراتی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من تنها در مورد دربی صحبت می کنم. ما با مدیران سیتی چند روز قبل صحبت کردیم و در هفته آینده هم مذاکراتی خواهیم داشت. من تنها بعد از دیدار یکشنبه در این مورد صحبت می کنم."
گفته می شود اینتری ها قصد دارند با پیشنهادی 25 میلیون یورویی تبس را به خدمت بگیرند اما موراتی حاضر نشد جزئیات بیشتری از این انتقال را فاش کند.
" ما با باشگاه زیادی در سراسر دنیا از جمله سیتی در ارتباط هستیم. به هر حال، من در حال حاضر بیش از هر چیز روی دیدار یکشنبه تمرکز کرده ام