مصاحبه مربی قبل از بازی با لچه

Click here to enlarge

رانیری تیاگو موتا را برای بازی با لچه دعوت نکرده است و این باعث ایجاد شایعاتی در مورد او شده است.

رانیری در این مورد میگوید:

"تیاگو وضعیت مناسبی نداشت.دکترها به من گفتند که او از ناحیه ماهیچه ساق پا کمی درد دارد و دو روز است که تمرین نکرده است و این طبیعی است و من به شما اطمینان میدهم که این تنها دلیل عدم دعوت او به بازی مقابل لچه است.من نمیتوانم تصمیمات را از روی گفته نمایندگان عوض کنم."
تیم اینتر پس از کسب برد های پی در پی بالاخره در مقابل ناپولی تن به شکست داد:
" من از بابت شکست ناراحت نیستم اما کنجکاوم که ببینم واکنش ما در مقابل این شکست چیست.ما بارها نشان داده ایم که می توانیم خود را پیدا کنیم و مشکلات را فراموش کنیم.تیم شکست خورد اما ما میتوانیم به روند پیروزی برگردیم.تیم خوب بازی کرد و من اجرای تیمم را در ناپل دوست داشتم اکنون ما باید در سری آ خوب ادامه دهیم و ببینیم که چطور امتیازات را یکی پس از دیگری کسب خواهیم کرد.
من نمیخواهم اجازه بدهم که تیمم از روی هر چیزی یا هرکسی تاثیر بپذیرد.من مایلم که یک تیم کامل با یک تمرکز خوب داشته باشم تا به هدفمان برسیم و روحیه قوی خود را حفظ کنیم.
تیم ما میتواند با بازگشت اسنایدر و همچنین دیگو فورلان روحیه بالایی را به تیم تزریق کند و ما را به سوی قهرمانی سوق دهد