معرفی مربی گمنام و جدید اینتر

Click here to enlarge

تا 26 مارس سال 2012 اگر وارد سایت ویکی پدیا می شدید و کلمه آندره آ استراماچونی را جست و جو می کردید هیچ نتیجه ای برای شما یافت نمی شد. این به خودی خود می تواند ثابت بکنید که مربی جدید اینتر چقدر گمنام بوده است. مردی که پس از درخشیدن در تیم زیر 19 ساله های اینتر، توانست هدایت تیم اصلی را به عهده بگیرد.

هفته قبل او به همراه بازیکنان جوانش به لندن سفر می کرد تا در فینال مسابقات next generation شرکت بکند. تنها یک هفته بعد او خود را صاحب یکی از مهمترین و باشخصیت ترین شغلهای دنیای فوتبال دید. این که باشگاه و مربی به صوتر کاملا ناگهانی اینقدر در دل هم جا باز کرده اند قابل توجه است. و حالا این کار باعث شده تا همه در دنیای فوتبال نفس هایشان در سینه حبس شود. بیشترین سوالی که هواداران فوتبال و به خصوص هواداران اینتر این روزها می پرسند بسیار ساده است: آندره آ استراماچونی کیست؟

آندره آ متولد سال 1976 است و در دانشگاه حقوق به تحصیل پرداخته است ولی این مورد هیچ وقت مانع پرداختن او به فوتبال نشده است. دوران بازی کردن او خیلی زود و به نوعی بی رحمانه به دلیل مدومین بسیار شدید از ناحیه زانو به پایان رسید. اشتیاق و انگیزه بالای او برای فوتبال باعث نشد تا خانه نشین شود و بلافاصله به دنبال مربی گری رفت. این در حالی است که اغلب رسانه ها او را بی تجربه می دانند، آندره آ کارش را از اول آغاز خواهد کرد.

Click here to enlarge

اولین بار در سال 2003 و با تیم آث رم طعم موفقیت را چشید. او در سال 2004 هم عملکردی موفقیت آمیز داشت تا رم بیش از پیش به علاقه مند شود. تیمی که آندره ا در کودکی هوادار آن بوده است. او در کنار یکی از اسطوره های آث رم، برونو کونتی، کارش را شروع کرد. برونو کونتی در عمر استعداد یابی مردی با مهارت خوبی بود.

آندره آ در مدت زمان بسیار کمی که کارش را شروع کرده بود کارهای بزرگی انجام داد و باعث شد تا مدیران باشگاه به او اعتماد بکنندو هدایت تیم زیر 15 ساله های رم را به او بسپارند. او در سال 2007 موفق شد Tricolore را فتح بکند. حالا دیگر بالا رفتن آندره از پله های ترقی در دنیای مربی گری دیگر شروع شده بود.

او بعد از سال 2007 هم افتخاراتی را کسب کرد و سرانجام یک پله در مربی در باشگاه رم پیشرفت کرد و مربی گری Campionato Allievi Nazionali بر عهده گرفت و در سال 2010 تقریبا تمامی جام ها را درو کرد. پس از آن به دلیل آمدن مدیران جدید در باشگاه آندره با وجود نتایج بسیار درخشان از این تیم کنار رفت.

" من قلب و خانواده دوم خودم را در Trigoria جا گذاشته ام. از این که بگویم در هنگام خداحافظی همه را بغل کردم و گریه کردم اصلا خجالت نمی کشم و تنها کسی که تا آخرین لحظات برای نگه داشتن من در باشگاه تلاش کرد برونو کونتی بود. او پدر فوتبالی من است. او در قلب من جایگاه ویژه ای دارد و من همه چیزم را چه در راه مربی شدن و چه در راه بزرگ شدن در زندگی شخصی به او مدیون هستم. هیچ ** نمی تواند رم و رومی ها را از قلب من بیرون بکند. "

Click here to enlarge

" اینتر با نشان دادن علاقه بسیار زیاد به من باعث شد تا آنجا را انتخاب کنم. بین ما احساس مشترکی وجود دارد. در اینجا خوشحالم."

اینتر از مدتها قبل به دنبال آندره بود و می توناند چیزی را که رم به او نداد در اختیازش بگذارد. کنترل کردن بلند مدت پروژه جوانان. اینتر نیز این فرصت خاص را در اختیار او قرار داد. او مرد با ایده بود و می دانست که چه می خواهد بکند. حالا، او این ازادی را دارد که آن کار را انجام بدهد. حالا او می داند چه دکمه ای را فشار دهد و به بازیکنان کمک کند تا چه در زمین و چه در خارج از مین چگونه پیشرفت بکنند.

در رم، زمان زیادی طی نشد تا به افتخارات زیادی دست پیدا بکند و مردم در فکر این بودند که ایا او در تیم بزرگسال ها نیز می تواند کار بکند یا خیر. این صحبتها بعد از شروع گرفتن نتایج ضعیف از سوی رانیری بیشتر هم شد. او در آن زمان گفت: تا زمانی که بهتر نشویم از جایم تکان نمیخورم. در اینجا خوشحالم و اولویت من تیم جوانان است."

روابط بین او و باشگاه روز به روز بهتر می شد و با توجه به صحبتهایی که در کنفرانس مطبوعاتی انجام داد همه را به یاد دوران خوزه مورینیو انداخت. درخشش و در فینال لندن در مسابقات next generation هم باعث شد تا او بیش از پیش دیده شود.

Click here to enlarge

موراتی در لندن حضور داشت تا از نزدیک به بازیکنان و آندره تبریک بگوید. این کار موراتی بسیار عجیب بود در حالی که اینتر یک بازی فوق العاده حساس با یوونتوس داشت. در هنگام خوشحالی مورایت پس از نزدیک شدن به آندره در گوش او مطلبی را ذکر کرد. وقتی از آندره سوال شد که پرزیدنت چه گفته است او گفت بهتر است این موضوع پیش خودم بماند. البته حدش زدن این که موراتی چه گفته است کار سختی نیست. قطعا صحبتهای او در مورد سپردن کلیدهای آپیانو جنتیله و تیم اصلی به آندره بوده است. با توجه به بحران عجیب اینتر، کار برای ساختن تیمی برای فصل بعد را موراتی از همین حالا آغاز کرد.

حدش زدن این که چه اینتری را با آندره خواهیم دید هنوز زود است. صحبتهایی به میان آمده که سیستم او 1-3-2-4 است ولی قطعا این در حال حاظر برای اینتر خیلی مهم نیست. بازیکنان در حال حاظر دیگر اشتیاق و انگیزه ندارند و این چیزی است که مربی جوان اینتر به طور 100 درصد آن را در اختیار دارد و تشنه موفقیت در مسئولیت جدید خود است.

استراماچونی 9 بازی - از جمله یک دربی دلا مادونینا - را در پیش دارد تا خودش را ثابت بکند. کار ساخت اینتر جدید از همین امروز آغاز شد. پس بگذارید تا در آرامش کارش را بکند، و امیدواریم که فشار موفقیت های تاریخی اقای خاص در اینتر، به این مربی ضربه ای را وارد نکند