نوشته اصلی توسط
Mahdi3
با سلام و تشکر خدمت جناب علیشاهی عزیز/ نتیجه تست ها 1- 5V+ سر USB موقع استارت مادربرد حدود1/2V است که رفته رفته کم میشود 2- حدود 15 عدد مقاومت که در عکس هم جاهشون مشخص کردم چک شد که کمترین آنها صفر اهمه و کمتر از10 اهم پیدا نکردم فقط چند تا 27 اهم و 3 تا 33اهمه که همشون سالم بودند.3-دستم روی چیپ جنوبی گذاشتم حرارتی نداشت با دماسنج تست کردم پس از 5 دقیقه توی دمای 32 درجه /به 35 درجه رسید. یه سوال هم داشتم مقاومت با مشخصات 01B چه مقداری باید داشته باشد بالای چیپ جنوبی دیدمش. باتشکر
هوالعليم
با سلام ، دوست عزيز طبق فرمايش شما و تستي كه انجام داديد معلوم ميشود كه 5V+ را بر روي پورت USB نداريد مقاومت هاي فيوزي را در همان مسير هايي كه نشان داديد با دقت بيشتري چك كنيد علي الخصوص مقاومت هاي پشت پورت USB و SOUND ، مقاومت هاي فيوزي با عدد 0 نشان داده ميشوند و مقاومت هاي زير 10 اهم و فيوزي با عدد 2R2 , 1R0 , 3R3 , 4R7 نشان داده مي شوند . دقت بفرماييد در بيشتر مواقع وقتي كه مقاومت فيوزي ميسوزد پشت مقاومت كه عدد آن را نشان ميدهد سياه و ذغال ميشود و در بعضي از موارد كه بايد بيزر مولتي متر بوق بزند اندازه اهمي نشان ميدهد . يك راه ساده تر براي اينكه زودتر بفهميد مسير 5V+ USB كجاست پراب مولتي متر را بر روي پايه ولتاژ پورت USB قرار دهيد و مولتي متر را بر روي بيزر قرار دهيد بر روي هر مقاومتي كه بيزر بوق زد و عدد 0 و يا 1 را نشان داد همان مقاومت را بررسي نماييد.
منتظر اعلام نتيجه هستم.
موفق باشيد