باعرض سلام خدمت مديركل سايت ومديران گل بخشهاي گوناگون سايت وكاربران عزيز.بنده مدت دوسالي هست كه عضواين سايت پربارهستم ومدتي هم سعادت باشمابودن رونداشتم وخوشحالم كه دوباره درجمع گرم وصميمي شماعزيزان حضوردارم وقبل ازهرچيز ازهمه عزيزان كمال تشكررادارم.روي صحبتم باعزيزاني هست كه به طريقي حالابرحق ياناحق ازمديران عزيزوزحمتكش گلايه دارندمن از2سال پيش كه عضوشدم بارها شاهدبودم كه كابراني تاپيك ايجادميكردن درموردمشكلشون وبعددركمال تعجب ميديدم كه ياتاپيك رانيمه كاره رها كرده يادراخرچهاركلمه جواب ندادن كه ايابه نتيجه مطلوب رسيديانه؟يابعضي مواقع طرف اصلا به راهنمايي هاي مديران عزيزتوجهي نميكندياشماره شاسي يامدل دستگاه روقيد نميكنه ياقبل ازاينكه تاپيك بزنه يه گشتي توقسمت موضوع نميزنه وتوقع داره كه سريع جواب بگيره وخيلي موضوع هاي ديگه حالا اينوميخوام بگم كه مني كه تماشاچي هستم واين اوضاع رامبينم كفرم درمياد واي به حال مديران عزيزي كه هرروزاين اوضاع راتحمل ميكنندولي بازباصبوري راهنمايي ميكنند.عزيزان بخدا خيلي بي انصافي هست كه با اين اوضاعي كه گفتم بخواهيم ازاين عزيزان گله كنيم.اول كلاهما راقاضي كنيم بعدگله كنيم اگه خوب پستها رامروركنيم وبه راهنماييهاتوجه كنيم هم خودمان زودبه نتيجه ميرسيم هم اينكه اين عزيزان راناراحت واذيت نميكنيم.درپايان من به عنوان يك برادركوچكترازهمه عزيزان خواهش ميكنم به قوانين سايت احترام بزاريم همان طوركه دوست داريم ديگران به مااحترام بزارن وعهدكنيم ازاين به بعدنتيجه تاپيك هايي كه ايجادميكنيم راحتما حتما اعلام كنيم.اميدوارم كسي ازمن دلخورنشه.باتشكرازهمه عزيزان