هوالعلیمبا سلام ، وقتی که تغییرات در تم انجام میشه و بر میگرده به حالت اولش اما مسیر عکس هیچ تغییری نکرده شما در این بخش System Volume Information در پارتیشنی که ویندوز دارید دچار اشکال شده اید و این بخش شما آلوده به ویروس می باشد متاسفانه آنتی ویروس نود 32 در حالت پیش فرض قسمت مورد نظر را بصورت بسیار سطحی اسکن میکند شما باید در بخش تنظیمات نود 32 به آدرس computer scan - scan setup مراجعه کرده و تنظیمات را از حالت پیش فرض به حالت پیشرفته با انتخاب تمامی آیتم ها تغییر دهید البته باید در نظر داشته باشید که برنامه هایی که سیستم را ریستور میکند مانندdeep freeze که قبلا عرض کردم در سیستم شما نباشد و در صورت امکان بهتر است که ویندوز را تعویض کرده و بعد از نصب ویندوز و بالا آمدن صفحه دسکتاب بدون اینکه وارد my computer شوید آنتی ویروس را نصب کرده و آپدیت آن راهم نصب کنید و سپس سیستم را بطور کامل اسکن کنید قبل از اسکن تنظیمات نود فراموش نشود دوباره تاکید میکنم که مواظب باشید بعد از نصب ویندوز به my computer و یا هر قسمتی که به پارتیشن های هارد شما راه پیدا میکند وارد نشوید یک مثال ساده را عرض میکنم جهت پیشنهاد بنده برای تعویض ویندوز ، شما یک برگی را در نظر بگیرید وقتی که شته ها به آن حمله میکنند و برگ را میپوشانند در برگ ایجاد حفره و سوراخ میکنند شما با سم زدن به این برگ شته ها را از بین میبرید اما حفرهایی که شته ها در برگ بوجود می آورند همچنان وجود دارند در ویندوز هم بهمین صورت است شما وقتی که با آنتی ویروس ویروس زدایی میکنید البته که ویروس ها کاملا از بین میروند اما حفره های ایجاد شده در قسمت های مختلف ویندوز مانند قسمت System Volume Information , SYSTEM 32 ودیگر قسمت هایی حیاتی سیستم ترمیم نمی شود شما یا باید ویندوز را repair ویا تعویض نمایید .
موفق باشید