سلام:دوستان واساتید بخش کامپیوتر لطفا این فایل PDFبرای من تبدیل به WORDکنید وفونت های هم که لازم داره در صورت داشتن اپلود کنید با تشکر در ضمن ببخشید اگر در جای نامناسب اپلود کردم
سلام:دوستان واساتید بخش کامپیوتر لطفا این فایل PDFبرای من تبدیل به WORDکنید وفونت های هم که لازم داره در صورت داشتن اپلود کنید با تشکر در ضمن ببخشید اگر در جای نامناسب اپلود کردم
---------------------------------------------------------------------------------------------
- میان اینهمه "نامردی" باید شیطان را تحسین کرد که "دروغ" نگفت ...
جهنم را به جان خرید، اما "تظاهر" به دوست داشتن آدم نکرد
با سلام :
خدمت جناب امینی فر:
لطفا تاپیک را تا نتیجه نهایی ادامه دهید
ARIYA (14th August 2011),barrdia12q (14th August 2011),KIAN FAR (14th August 2011),m.aminifar (14th August 2011),SONY 3D (15th August 2011),TAHA1 (14th August 2011),داوودی فر (22nd August 2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام :
جناب امینی فر شرمنده از اینکه دیر جواب میدهم حقیقتا بخاطر یکسری مشغله نتوانستم چک کنم لطفا شماره صفحات را بفرمائید تا دوباره همان صفحات را تبدیل کنم ضمنا خودتان هم میتوانید آنهایی که مورد نیاز است در برنامه ورد ویرایش کنید .
ممنون
لطفا تاپیک را تا نتیجه نهایی ادامه دهید
ARIYA (18th August 2011),m.aminifar (17th August 2011),داوودی فر (22nd August 2011)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)