حالا یه بار کامپیوترتون رو خاموش و روشن کنید و باتری موبایلتون رو یه بار در بیارید و مجدد ، جا بزنید و شارژر رو به موبایلتون وصل کنید و اونو با کابل USB وصل کنید به کامپیوترتون و هیچ کاری باهاش نداشته باشید تا زمانی که بهتون میگم
ابتدا Virtual PKEY v2 را اجرا کنید ...با تصویر زیر مواجه میشید
در اینجا باید درایور های مربوط به این امولاتور رو نصب کنید
چطوری ؟
بر روی دکمه Install Virtual PKEY Drivers کلیک کنید ، اینطوری :
حالا باید صبر کنید تا درایور های مربوطه نصب بشوند ...و پیغام زیر که با فلش قرمز براتون مشخص کردم ، را مشاهده کنید
نکته :
این عملیات نصب داریورها فقط برای استفاده در بار اول از این امولاتور نیاز هستش و بعد از این دیگه نیازی به این کار نیست و یه راست میتونید برید سراغ مرحله بعدی که اجرای امولاتور هستش
حالا برای اجرای امولاتور باید دکمه Start Select Application را کلیک کنید ، اینطوری :
اگه یه ذره صبر کنید و دندون رو جیگر بذارید و به این پیغام بهداشتی این امولاتور دقت کنید : please WAIT همه چی حله !!!
در تصویر زیر با فلش قرمز براتون مشخص کردم
نکته :
اگر احیاناً در باز کردن جاف با این امولاتور با ارور مواجه شدید ، یه بار کامپیوترتون رو خاموش و روشن کنید
حالا ....
نرم افزار جاف با دست ماهر این امولاتور باز میشه ...اینطوری :
در تصویر بالا با زدن دکمه BB5 وارد صفحه اصلی نرم افزار میشید
اینطوری :
در تصویر بالا ....تیکهای Manual Flash و Dead USB و Factory Set و Normal Mode را زده و تیک CRT 308 رو بردارید
پس میشه اینطوری :
حالا وقتشه که use INI را تیک بزنید ..
اینطوری :
یه ذره صبر کنید تا صفحه Select Phone Model مثل تصویر زیر براتون نمایش داده بشه
در جدول بالایی باید RM گوشیتون رو انتخاب کنید و بعد OK رو بزنید
پس میشه اینطوری :
حالا نرم افزار جاف میاد و بر اساس فایل های فلشی که قبلاً بر اساس اسم RM گوشیمون در آدرس C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products ریخته بودیم رو شناسایی کرده و خودش با دستهای خودش فایل های مورد نیاز MCU و PPM و CNT و همچنین APE Variant رو به نرم افزار تزریق میکنه
در نتیجه با همچی تصویری مواجه میشیم
1 - در اینجا شما میبینید که نرم افزار به درستی فایل های چهارگانه MCU و PPM و CNT و همچنین APE Variant مورد نیاز فلش کردن گوشیمون رو شناخته و آیکونهای اونها "سبز " شده اند
2 - در این ردیف شما میتونید پروداکت کد و ورژن فایل های فلش گوشیتون و رنگش رو هم مشاهده کنید ( در بعضی از فایل های فلش میتونید حتی عنوان زبان فارسی رو در اینجا ببینید )
3 - در این ردیف نوشتاری ، شما زبانهایی که توسط این فایل های فلش ما ساپورت میشوند رو مشاهده خواهید کرد که بالطبع زبان شیرین فارسی یکی از زبانهای ساپورت شده توسط فایل های فلش گوشی 5800 من هستش
4 - این هم ردیفی هستش که RM گوشی منو که 5800 هستش رو نشون میده
حالا وقتشه که در تصویر بالایی بر روی دکمه FLASH کلیک کنیم
با ارور زیر مواجه خواهید شد که باید اونو YES کنید : اینطوری
قبل از هرچیز یادآوری کنم که تا اینجا موبایلمون به شارژر وصل بوده و با کابل USB به کامپیوتر وصل و ما تا حالا باهاش کاری نداشتیم
بعد از YES کردن ارور بالایی و گذشت چند ثانیه ، در نرم افزار جاف با پیغام زیر مواجه میشید که با فلش قرمز برتون مشخص کردم
PRESS POWER ON NOW
درست فهمیدید ..
فرمان روشن کردن موبالتون صادر شد
حالا موبایل نازتون رو ورداشته دگمه POWER گوشیتون تون رو با تمام احساس ، بفشارید و همونطور فشرده نگه دارید ...
بعد چند ثانیه نرم افزار جاف موبایلتون رو میشناسه و خط قرمزی در انتهای نرم افزار ظاهر و پر میشه و با دیدن خط سبز در انتهای نرم افزار ..فرمان فلش شدن گوشیتون و عملیات زنده کرده این الهه ناز ..آغاز میگرد...
اینطوری :
تو نمیخوای اون دگمه Power گوشیتو ول کنی ؟
ولش کن دیگه داداش !!!
خوب...
دیگه شما کاری به چیزی نداشته باشید و فقط منتظر باشید ..
فلش گوشیتون آغاز شده و شما فقط باید صبر کنید ..همین
وقتی فلش گوشیتون تموم میشه که تصویر زیر را ببینید
همونطور که مشاهده میکنید ، در اینجا جاف به ما میگه که
1 : ورژن فیرمور گوشیمون الان به چه ورژنی در اومده
2 : پروداکت کد گوشیمون به چه کدی دراومده
3 - با دیدن این دو تا عبارت Done عملاً گوشیمون فلش شده و قاعnتاً باید گوشیتون روشن بشه و بالا بیاد...و تمام !!! و دیدن لبخند رضایت