آخرین آمار و ارقام مربوط به بازی کننده ها نشان می دهد بیش از 40 درصد از کسانی که به انجام بازی می پردازند، زن هستند. هر چند این آمار مربوط به محدوده ی وسیعی از بازی ها مثل بازی های اجتماعی و Casual می شود. اما در مورد بازی های Hard Core چه طور؟ طبق گفته های Guillaume de Fondaumiere نایب رئیس استودیوی Quantic Dream، خانم ها در اغلب موارد سراغ خرید این گونه بازی ها نمی روند.
با این حال بازی هایی مانند Heavy Rain، Uncharted و یا حتا Tomb Raider بازی هایی هستند که می توانند طیف وسیع تری از مخاطبان را جذب کنند زیرا وقتی این بازی ها در خانه هستند، هر ** هم که بازی را خریده باشد باز هم به همان اندازه که مردان در خانه دوست دارند بازی را انجام دهند به همان اندازه هم خانم های خانه برای انجام آن ها ترغیب می شوند. Guillaume de Fondaumiere در مصاحبه ای با سایت GI.biz گفت:
“خانم ها هم بازی می خرند اما معمولاً سراغ این نوع بازی ها نمی روند. فکر می کنم با Heavy Rain ما نشان دادیم که وقتی این بازی در بین خانواده باشد و خانم ها این بازی را ببینند و ببینند که این بازی چگونه است به سمت آن کشیده می شوند و دوست دارند کنترلر را به دست بگیرند و بازی را انجام دهند. من فکر می کنم قطعاً این کار خیلی بزرگی است که بتوانیم در آینده محدوده ی مخاطبان بازی ها را گسترده تر کنیم.”
“بازی هایی مثل Heavy Rain باید تعدادشان بیشتر باشد چون من خیلی ها را می بینم که به من می گویند خانم شان به آن ها گفته «خب، بازی بعدی که می خواهیم بازی کنیم چی هست؟» و بعد می گویند «بازی های دیگر در این ژانر مثل Heavy Rain چی هستند؟» من واقعآً امیدوار هستم، چون برای این که بتوانیم بازار بازی ها را بزرگ تر بکنیم و یک بخشی برای خانم ها درست بکنیم حتماً باید بازی های بیشتری مثل Heavy Rain ساخته شود.”
“Uncharted نمونه ی خوبی است. بازی هایی مثل Heavy Rain، Uncharted، اما بازی هایی زیادی مثل این ها وجود ندارد. Tomb Raider که سال آینده منتشر می شود واقعآً عالی به نظر می رسد. به نظر من این بازی احتمالاً می تواند جزو این دسته از بازی ها قرار بگیرد و پتانسیل این را دارد که محدوده ی بزرگی از مخاطبان به خصوص خانم ها را پوشش دهد.”