[QUOTE=hadizamani;91247]سلام دوست عزیز به احتمال قوی ایراد از pf می باشد لازم به زکر است که سویچ انتن هم درون پی اف قرار دارد
جناب m-amirreza
اولا هميشه به هر جا وارد شدي سلام كن عزيزم اين يك
دوما زياد مغرور نباش و رو گفته هات تعمق كن داداش
سوما شما اصلا مطالب رو نميخوني و معلومه توجه نميكني
شما را مدير ارشد كرديم يا حالا كردند اومديد ميخوايد حرف تو دهن كاربران بذاريد و يه جوراي از صفحه روزگار كيانست محوشون كنيد
ما چند بار از شما تعريف و تمجيد كرديم گويا به مصداق اين مثال : خوبي كه از حد بگذزد.......
كيانست را ساختند تا با هم به تعامل برسيم شما يهويي نشديد مدير ارشد بلكه اولمث من كاربر عادي بوديد بعدا شديد سكاندار اين انجمن.مقصر شما نيستيد .مدير سايت بايد نظر سنجي راه بياندازد تا مديران لايقي انتخاب شوند كه تحمل بقول معروف اشعار ادبي كه شما انها را اسپم ميناميد را د اشته باشند .
=========================================
مطلب ديگر بنده اگر وضع به اين منوال پيش برود و بخواهيد مطلبي را كه حذف كردين دوباره سر جاش نذارين و مطالبي را كه تحريف كردين درست نكنيد گزارش مطلب را به جناب كيانفر اعلام خواهم كرد حال نتيجه نهايي با خودشان فكر نكنيد بنده يقانعلي بقال سر كوچه ام كه نتوانم كل مطالبي را كه مينويسم كپي نكنم با اينكه مطالب كپي و كليك غير فعال هست ولي براحتي ميتوان از كل مطالب پشتيبان تهيه كرد
مطلب اخر اگر جنابعالي راست ميگوييد مطالب اسپم را بگذاريد تا مديران و ناظمان ديگر سايت بيايند و بخوانند و اگر صلاح ديدند بنده را تنبيه نمايند
من از كيانست و مدير لايقش جناب كيانفر انقدر شناخت دارم كه هيچ مدير و ناظمي را به سايت ايشان ترجيح نخواهم داد .
شما اصولا هر وقت كم بياورين از كوره بدر ميرويد مرد باشيد و به نادانسته هاي خويش اقرار كنيد
ما كه شما را دوست داريم اگر نتوانيد به اين تشخيص برسيد .كوشش بيفايده ست وسمه بر ابروي دوست
اينرا بگويم اگر من نبودم و چند مطلب در سايت نمينوشتم نمره اي كه به انجمن موبايل تعلق ميگرفت 5 بود .سندش را قبل از امدن من مطالب اظهار شده بيان ميكنند
در ضمن فعاليت در سايتي نوشتن مطالب اموزشي در سايت نيست .بلكه پاسخ به سوالات تدريجي كاربران ميباشد
همين آخرين پست من عرض كردم گوشي بدون پي اف بالا اومد و لي آنتن را پيدا نكرد و در شعرم نوشتم كه نقشه سيم كشي پي اف رو بذارين اما شما مطلبي را كه هم متنوع و هم سوال برانگيز بود و مطلب فني هم بود حذف نموديد
================================================== ====
يه چيزي يادم رفت بگم
دوران ابتدايي و راهنمايي تمام معلمان آنزمان را با سوال پيچيهام شگفت زده ميكردم .طوري كه يكي از اونها رو توي جلسه انجمن اوليا مربيان مجبور به ترك جلسه كردم .و آن چيزي نبود جز پرسش يه سوال ساده. رشته تحصيليم رياضي بود ولي نفر اول مشاعره كانون شهرستان بودم