نیگولاس هیگوائین :" توانایی های گونزالو ، ماوراء الطبیعه است "
مرجع خبري رئال مادريد: "نیکولاس هیگوائین" ، برادر "ال پیپیتا" ، در مصاحبه با "******تا" به یادآوری ده سالگی "گونزالو" پرداخت:" دچار یک مصدومیت شدید شده بود . 25 روز بستری شده بود و گزارشات پزشکی زیاد مثبت نبودند . یک روز پدرم به خانه آمد و به ما گفت که پزشک به او اطلاع داده که 50 درصد احتمال معلولیت ذهنی او هست ، 45 درصد مرگش و 5 درصد شرایط عادی . اما او به شرایط عادی رسید اما زیاد هم نرمال نبود چرا که بازی کردن در رئال مادرید و زدن این همه گل ، طبیعی نیست ."
در مورد اتفاقات فصل گذشته هم صحبت کرد: " او در طول دوران مصدومیتش ، خیلی رنج کشید . "فدریکو" و من ، جمله ای را که همیشه روی بلک بری خود حک می کند و به نقل از "چگواراست" را روی بازوی خود خالکوبی کرده بودیم :" تا پیروزی . " یک روز ، قبل از یکی از بازیها و بعد از مصدومیتش داشتیم ناهار می خوردیم که وقتی به مربی زنگ زد ، می خواست که به بازی با لیون برسد . "
"نیکولاس" سپس به تمجید از قوای روحی "گونزالو" پرداخت :" راز او این است که قوای روحی قوی دارد . پس از بازی برابر اسپانیول به من یک پیام فرستاد: " به تو گفته بودم که این روز می رسد " او مردی با توان فوق العاده برای رسیدن به خواسته هایش است . گویا یکی از فرشتگان خدا او را لمس کرده و توانایی های ماوراء الطبیعه اش تاثیرگذار است ."