.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
صفحه 9 از 19 نخستنخست 123456789101112131415161718 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 185

موضوع: ::..تایپیک کلوپ هواداران رئال مادرید..::

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

سفر نماينده رئال به برزيل براي مذاکره با نيمار
    سفر نماينده رئال به برزيل براي مذاکره با نيمار
    ستاره 19 ساله سانتوس که مورد توجه چندين باشگاه بزرگ اروپايي قرار گرفته احتمالا با قراردادي 60 ميليون يورويي به رئال مي پيوندد.

Click here to enlarge

به نوشته روزنامه استادو نماینده باشگاه رئال مادرید که به برزیل سفر کرده امروز مذاکره را برای جذب نیمار با سران سانتوس آغاز می کند. مهاجم ملی پوش سانتوس ماه هاست مورد توجه باشگاه های بزرگ اروپا قرار دارد و گفته می شود و رئال و بارسا از جمله مشتریان جدی و پروپاقرص این بازیکن هستند.
    اما به نظر می رسد رئال در رقابت برای جذب این بازیکن از بارسا پیشی گرفته است. به نوشته روزنامه استادو مدیر اجرایی رئال به همراه نماینده ای از یک بانک اسپانیایی روز گذشته وارد برزیل شدند تا مذاکرات را با باشگاه سانتوس برای جذب نیمار آغاز کنند.
    آنها در جلسه ای رسمی با لوئیز آلفارو روبیرو رئیس باشگاه سانتوس دیدار خواهند کرد. رئال می خواهد برای جذب نیمار 60 میلیون یورو بپردازد که 20 میلیون آن را اکنون می پردازد.
    نیمار در این فصل 42 بازی برای سانتوس انجام داد و 21 گل به ثمر رساند.

2. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

elc.rgb (7th November 2011)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

مورينيو: شاهين آماده بازي است
    مورينيو: شاهين آماده بازي است
    سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: از ديد من شاهين آماده بازي است.

[IMG]http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00****23.jpg[/IMG]

به نقل از ال‌پایس اسپانیا، در حالی که فدراسیون فوتبال ترکیه نوری شاهین را به خاطر آسیب‌دیدگی به تیم ملی دعوت نکرده آقای خاص معتقد است که این بازیکن برای بازی امشب آماده و در شرایط روحی و جسمی خوبی است.
    مورینیو تصریح کرد: محال است بازیکن ناآماده را وارد ترکیب اصلی کنم و در شرایط فعلی کار درستی نیست که به ترکیب خط حمله خوب تیم دست بزنم؛ اما نوری شاهین برای من بازیکن بزرگی است و باید به او میدان داد. اگر شرایط خوب باشد و نگران نتیجه بازی نباشم از او استفاده خواهم کرد.
    رئال مادرید امشب برابر اوساسونا در برنابئو وارد میدان می‌شود.

4. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

رونالدو:خودم هم از زدن اين همه گل سورپرايزشدم
    رونالدو:خودم هم از زدن اين همه گل سورپرايزشدم
    کريستيانو رونالدو جمعه در هتل اينترکونتينتال مادريد دومين کفش طلايش را کسب کرد، حالا اين بازيکن ، در مصاحبه اي جذاب با سردبير مارکا سرخوش از اين موفقيت در مورد شرايط خودش و تيم مي گويد.

Click here to enlarge

*یک کفش طلای دیگر بردی ... وقتی که برای اولین بار کفش طلا را بردم ، گفتم که می خواهم کفش طلاهایم را جفت کنم ... خیلی از آن خوشحالم و به لطف خدا و تیم به این موفقیت رسیده ام . می خواهم این جام را به هم تیمی هایم و پرتغالی ها تقدیم کنم .
    *شمار گلهایت در فصل قبل ، تحسین بر انگیز بود ..
    واقعا خودم هم از زدن این همه گل سورپرایز شدم . در آغاز فصل نمی توانستم تصورش را بکنم اما روزها که گذشت ، کم کم به این فکر کردم که می توانم گلهای زیادی بزنم . بیشتر به این خاطر که از نظر بدنی آماده به نظر می رسیدم . در روزهای آخر فصل هم قدرت بدنی بالایی داشتم .
    *از 40 گلی که فصل قبل زدی ، کدام را بهترین می دانی ؟
    سوال خوبی است و پاسخش سخت . به نظر خودم چند تایش زیباتر بوده اند ... اما من گلی را انتخاب می کنم که در لیگ نبود ، بلکه در فینال کوپا دل ری در والنسیا زدم و باعث شکست بارسلونا و قهرمانی ما شد . یک گل عالی با ضربه سر بود . اما مهمتر از آن این بود که جام را بردیم و این چیزی است که برایم خیلی اهمیت داشت .
    *نظرت در این باره که در رسانه ها بحث است که فصل قبل 40 گل زدی یا 41 چیست ؟
    برایم فرقی نمی کند که 40 باشد یا 41 ، هر چند که به طور رسمی 40 است . گلی که برخی فکر می کنند که به نام من نیست را خودم فکر می کنم که من زده باشم . به هر صورت ، این آمار فوق العاده ایست و از آن خیلی راضی هستم . از هم تیمی هایم ، مربی و کل کادر فنی ممنون هستم چرا که آنها به من این فرصت را دادند تا به آمار این تعداد گل برسم .
    *در رئال مادرید بازیکنی بی جانشین هستی ؟
    از نظر من ، مهمترین نکته این است که تیم به اهدافش برسد . من سعی می کنم که در هر بازی خوب باشم اما بدون هم تیمی هایم نمی توانستم به این جا برسم . من فقط امیدوارم که تیم موفق شود و جامها را ببرد .

*خودت را بهترین بازیکن جهان می دانی ؟
    من فقط سعی می کنم که سال به سال بهتر شوم چرا که می دانم که زمانی که فکر کنم به همه چیز رسیده ام ، دیگر بهترین بازیکن نخواهم بود . می خواهم که هر فصل به دستاورد بزرگی برسم ، چیزی جدید که قبلا به آن نرسیده ام و این شانس را دارم که تیم بزرگی درکنارم است .
    *هیچ گاه به این فکر کرده ای که با این گلها به تاریخ رئال مادرید می پیوندی ؟!
    این ماجرا خیلی مهم است و به همین خاطر افتخار می کنم که به برخی رکورد های باشگاه رسیده ام ، رکوردهایی که بازیکنانی نظیر پوشکاش ، دی استفانو و هوگو سانچز آنها را کسب کرده بودند . البته رکورد شکنی و اضافه شدن چیزی نیست که تمام فکر و ذکرم را به آن متمرکز کرده باشم چرا که من بیشتر به حال حاضر نگاه می کنم و آینده تا گذشته . اما حضور در تاریخ باشگاه زیباست .
    *به لطف تو ، یک بازیکن دیگر رئال مادرید هم کفش طلا گرفت ، چیزی که زیاد در تاریخ سابقه نداشته است .
    تا زمانی که کفش طلا را بردم نمی دانستم که فقط هوگو سانچز به آن رسیده است . باعث افتخارم است که دومین بازیکن رئال مادرید هستم که کفش طلا می گیرم چرا که هوگو سانچز هم به من گفت که خوشحال است که رکوردش را شکسته ام و به این عنوان رسیده ام . رکورد ها برای شکسته شدن هستند . به همین علت شاید روزی کسی رکورد من را بشکند . اما امیدوارم کسی این کار را انجام ندهد (می خندد ...)
    *لیگ اسپانیا با رقابت دو قطبی رئال و بارسا خسته کننده نیست ؟
    مخالف این هستم که این لیگ دو قطبی است البته قبول دارم که در آخر فصل فقط این دو تیم بالای جدول هستند . اما لالیگا به اندازه لیگ آلمان یا انگلیس پر برخورد و جذاب است .
    *رئال مادرید باید در یک ساعت غیرمعمول برابر اوساسونا بازی کند ..
    آن را عالی می بینم و دوستش دارم . زیاد در این ساعت بازی نکرده ایم .... بیدار می شویم ، صبحانه می خوریم ، بازی می کنیم ، می بریم و به خانه می رویم ... همه چیز عالی است . ترجیح می دهم که 12 ظهر بازی کنیم تا 10 شب .
    *در چه پستی در زمین راحت هستی ؟!
    سخت است که بتوان توصیف کرد ... شاید اکنون در پست بال چپ باشم اما واقعا برایم مهم نیست چون که این مربی است که انتخاب می کند . من می توانم در وسط ، چپ یا راست بازی کنم .
    *رابطه ات با اوزیل عالی به نظر می رسد .
    بیرون از زمین زمان زیادی را با او و خدیرا سپری می کنم ... به طور مثال ، وقتی تیم پیک نیک زد کنار هم نشستیم یا در سفرها کنار هم هستیم ... آنها دو شخصیت عالی ، خوش رو و شوخ هستند .
    *اوزیل نقش پر رنگ تری در تیم دارد تا خدیرا ، درست است ؟
    خدیرا هم بازیکن مهمی در تیم است ، به خصوص در امور تدافعی . اوزیل اما با سبک تهاجمی نقش پر رنگ تری را نشان می دهد ... پاس گلهای فوق العاده ای می دهد ، دید بالایی دارد و می داند که چه زمانی پاس بدهد ... اما بازی خدیرا هم برای تیم مهم است . برایم عجیب نبود که این دو خیلی زود با تیم هماهنگ شدند چرا که دو بازیکن خیلی خوب هستند .
    *همه تو را تحسین می کنند ، اما تو چه کسی را تحسین می کنی ؟
    یک سوال خوب دیگر . می دانم که بچه های زیادی هستند که به من نگاه می کنند و سعی می کنند که در زمین فوتبال بهترین باشند ، اما من شخصا ورزشکار خاصی را تحسین نمی کنم ، هر چند که می دانم الگوهای بزرگی در فوتبال ، بسکتبال ، دو و میدانی ، اتومبیلرانی ، تنیس و ... وجود دارند که همه آنها را دنبال می کنم و برایم قابل تحسین هستند .
    *زندگی کریستیانو رونالدو چطور است ؟
    زندگیم طبیعتا بیشتر فوتبال است ، هر چند که کارهای عادی با دوستان و خانواده ام انجام می دهم . به طور مثال فیلم دیدن و به رستوران رفتن را دوست دارم ، هر چند که انجام دادن چنین کاری مشکل است . چنین زندگی را انتخاب کرده ام و باید عواقبش را بپذیرم . سعی می کنم از این لحظات لذت ببرم .
    *قهرمانی چمپیونزلیگ با رئال مادرید برایت مفهوم خاصی دارد ؟
    این باشگاه باید تمام فصل ها را به قهرمانی چمپیونزلیگ فکر کند و همین طور جامهای دیگر . اما چمپیونزلیگ خاص است چرا که رئال مادرید بزرگترین باشگاه جهان است و باید به بزرگترین جامها فکر کند .
    *از خوزه مورینیو چه یاد گرفتی ؟
    خیلی چیزها . به نظرم از نظر تاکتیکی خیلی خوب است ، شاید بهترین . مربی ایست که به کوچکترین جزئیات توجه دارد . سال به سال سعی می کنم که چیزهای بیشتری یاد بگیرم و بازیکن پخته تری شوم . سه یا چهار سال پیش مثل حالا بازی نمی کردم و اشتباهاتی داشتم . هنوز خودم را جوان می دانم و امیدوارم بهتر شوم .
    *اما واقعا می توان مورینیو را بهترین مربی جهان دانست ؟
    جامهایی که برده خودش گویا هستند . در تمامی باشگاه هایی که بوده موفق ظاهر شده است و من شخصا عاشق کار کردن با او هستم چرا که او متفاوت است . او بازی را خوب می فهمد و بهترین ایده ها را دارد .
    *نظرت در مورد الکس فرگوسن چیست ؟
    الکس فرگوسن یک مربی فوق العاده است که خیلی به من کمک کرد . او جایگاه خاصی در زندگی من دارد چرا که اولین کسی بود که به من چیزهای خوبی یاد داد و سپس به من فرصت حضور در یکی از بهترین باشگاه های جهان را داد ، آن هم در حالی که فقط 18 سال داشتم .
    *مورینیو و فرگوسن قابل مقایسه هستند ؟
    نمی توان این دو را مقایسه کرد ، همین طور که نمی توان من را با مسی ، ژاوی هرناندز را با ژابی آلونسو و پورشه را با فراری مقایسه کرد . این ها متفاوت هستند . من با فرگوسن کار کرده ام ، سعی می کند بیشتر دوستانه برخورد کند و مورینیو هم همچون او خیلی باتجربه و صمیمی است ... هر دو مربیان خاصی هستند اما مقایسه کردن آنها با هم عادلانه نیست

6. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

شاهین و پا به توپ شدن پس از هفت ماه

مرجع خبري رئال مادريد: شاهین بالاخره اولین بازی خود را در رئال مادرید در مقابل هواداران در برنابئو انجام داد . بازیکن ترکیه ای هفت ماه بود که بازی نکرده بود ، یعنی از 17 آوریل برابر فرایبورگ که مصدوم شد . او به رئال مادرید آمد ، ریکاوری کرد و دوباره مصدومیت هایی را تجربه کرد
    Click here to enlarge

در زمانی که تیم 6-1 جلو بود ، مورینیو به او اولین دقایقش را بازی داد . مربی گفت :" بازی فوق العاده ای برای او بود . بالاخره حس بازی کردن در او بدست آمد چرا که مدتها بود این حس را نداشت . "
    او در دقایقی که بازی کرد یک ضربه کاشته خوب هم زد اما مورینیو ادامه می دهد :" الان نمی توان نتیجه گرفت اما این بازی برای روحیه گرفتن او مهم بود . " هم تیمی هایش هم به او پس از بازی تبریک گفتند .

8. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

elc.rgb (9th November 2011)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

دی ماریا ، یک ماه از میادین دور خواهد بود
    مرجع خبري رئال مادريد: آنخل دی ماریا که از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شده ، بنا بر گزارش کادر پزشکی باشگاه پس از تستهای دوشنبه صبح ، باید یک ماه از میادین دور بماند .

Click here to enlarge

در بیانیه کادر پزشکی رئال مادرید امده است :" پس از تستهایی که در کلینیک لامورالخا صورت گرفت ، مشخص شد که این بازیکن دچار مصدومیت جدی شده است ."

این بازیکن آرژانتینی ، بازیهای تیم ملی کشورش در راهیابی به جام جهانی 2014 برزیل برابر بولیوی و کلمبیا را هم از دست داده است . او در بازی با اوساسونا توانست که سه پاس گل دهد!

10. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

به جا مانده از بازی با اوساسونا: یکشنبه عالی!
    مرجع خبري رئال مادريد : توماس رونکرو ، سردبیر آس ، نگاهی به بازی رئال مادرید و اوساسونا داشته است .

Click here to enlarge

یکشنبه عالی

صبحانه تیم مورینیو در هتل "میراسیرا سوئیتز" باید شیر بوده باشد . هیچ گاه تیمش چنین استقبالی را در ساعات ظهر ندیده بود . برنابئو تبدیل به یک شهر بازی با هزاران کودک شده بود که دست والدین خود را گرفته بودند تا به مادریدی بودن خود افتخار کنند و آن را به نسل های بعدی انتقال دهند . در حالی که در بقیه شهرهای اسپانیا باران می بارید ، آفتاب ملایمی در مادرید در حال تابیدن بود .
    کریستیانو رونالدو که یقه اش را آرتیستی بالا زده بود و ژل زیادی هم به موهایش زده بود ، کفش طلای درخشانش را بالا برد و در جریان بازی هم با عملکرد گلزنی فوق العاده نشان داد که آماده آماده است .
    شاهین بالاخره در رئال به عنوان یک بازیکن مورد توجه بازی کرد .
    تیم نیز حس خیرخواهی خود را با پوشیدن پیراهن هایی در حمایت از کاسانو نشان داد . هزاران پرچم سفید بر آسمان پایتخت به رقص در آمد که حاصلش ارائه بهترین فوتبال حال حاضر جهان بود .
    از سویی دیگر 120 میلیون چینی توانستند که از ساعت جدید بازیها لذت ببرند و بیشتر و بیشتر شیفته کریستیانو رونالدویی شوند که محبوب ترین بازیکن جهان است . با عرض پوزش از مسی، آمار بازیکن پرتغالی در شبکه های اجتماعی نشان می دهد که این قضیه چیزی به جز حقیقت نیست!

Click here to enlarge

"بم بم " کریستیانو

"زامورانو"، یک بازیکن مهلک بود که همیشه به خاطر هت تریک هایش از او نام برده می شد . حتما پدر بوسکتز هم فراموش نکرده که در شب پنج تایی شدن تیم کرویف در سال 1995 هم یکی از این هت تریک ها را تجربه کرد .
    حالا رونالدو توانسته از رکورد 101 گل او هم پیشی بگیرد .
    103 گل در 106 بازی! این رکوردی است که آقای شماره هفت از خود به جا گذاشته است . دو گل هم با ضربه سر زد ، از آن دست گلهایی که کارلوس آلونسو سانتیانا در آن تبهر داشت . چه شیوه پرشی، چه چرخش گردنی و چه ضربه سری!
    کریستیانو همچون چراغی برای این رئال مادرید مهیب است که می تواند فوتبال زیبا را بیش از هر لحظه ای ارائه دهد . از طرفی دیگر نمی توان به او برچسب خودخواه بودن زد . همه می دانند که کریستیانو ، کفش طلای شیشه ای را به هم تیمی هایش داده و از کادر فنی ، مسئولان باشگاه ، مسئولان مطبوعاتی ، مسئولان زمین و ... تشکر کرده است .
    کریستیانو با سخاوت و تواضع به خاطر موفقیت هایش از آنها تشکر کرده است . او از هر نظر یک ستاره است .

Click here to enlarge

مورینیو 201

در ستوبال نمی توان داشتن چنین مربی به یاد ماندنی را دیگر تصور کرد . او با دانش و هنر خود تبدیل به یک استاد جهانی شده است . در چهارده ماه حضور در رئال مادرید ، تیمش 201 گل زده است . در حقیقت از 76 بازی ، 57 تا را برده ، یازده تا را مساوی کرده و فقط 8 تا را باخته است . از این 201 گل ، کریستیانو 70 تایش را زده ، یعتی بیش از یک سوم . این پرتغالی ها چه عالی هستند !

Click here to enlarge

سه امتیاز !

بارسا با یک مساوی دیگر (سوسیه داد ، والنسیا ، سویا ، اتلتیک و ...) باز هم امتیاز داد و حالا سه امتیاز تا صدر فاصله دارد . اگر رئال مادرید امتیاز ندهد ، به الکلاسیکوی دسامبر با یک برتری چشمگیر می رسد و با برد در آن بازی می تواند فاصله را به شش برساند. رئال مادرید حریفان را در هم می کوبد، بارسا کلی تلاش می کند تا زمانی که حریف ده نفره می شود امتیاز بگیرد!
    چه یکشنبه دل انگیزی...

12. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

مورينيو:حتي مي توانستيم 9 گل به اوساسونابزنيم
    مورينيو:حتي مي توانستيم 9 گل به اوساسونابزنيم
    سرمربي رئال مادريد با اعلام اينکه از نتيجه کسب شده مقابل اوساسونا بسيار راضي است اظهار داشت: تيمش شايستگي چنين پيروزي‌هايي را دارد.

Click here to enlarge

ژوزه مورينيو در نشست خبري پس از بازي مقابل اوساسونا گفت: به خوبي بازي مي‌کنيم و پيشرفت چشمگيري داشته‌ايم. کاملا شايسته اين 10 پيروزي بوده‌ايم. نمي‌توانم بگويم حتي در يکي از آن‌ها شايستگي لازم را نداشته‌ايم. مورينيو با اشاره به اينکه دشوارترين پيروزي تيمش در سن سباستين و مقابل رئال سوسيداد بوده است، خاطرنشان کرد: تلاش زيادي به خرج داده‌ايم و هيچ وقت به شانس اتکا نداشته‌ايم. عملکرد ما در همه بازي‌ها بين خوب و خيلي خوب در نوسان بوده است. تشنه پيروزي هستيم و تمام تلاش‌مان را مي‌کنيم.
    سرمربي رئال مادريد افزود: نيمه اول بازي مقابل اوساسونا دشوار بود. اوساسونا سازمان‌دهي خوبي داشت و به خوبي دفاع مي‌کرد. دو مهاجم سرعتي اين تيم کار را براي ما دشوار کرده بودند.
    مورينيو با اشاره به اخراج يکي از بازيکنان اوساسونا در نيمه دوم تصريح کرد: وقتي 10 بازيکن داشته باشيد همه تلاش خود را مي‌کنيد که نبازيد ولي ما هفت گل زديم و مي‌توانستيم تعداد گل‌هايمان را به هشت يا نه برسانيم. با اين حال به عقيده من اوساسونا در نيمه اول خوب بازي کرد.
    از نکات جالب اين نشست خبري، زنگ خوردن تلفن همراه سرمربي رئال مادريد بود. مورينيو پس از اين اتفاق، ضمن عذرخواهي از خبرنگاران عنوان کرد که اگر اين اتفاق در تمرين تيم رخ مي‌داد، او مبلغ 500 يورو جريمه مي‌شد.
    در حال حاضر رئال مادريد با 28 امتياز در صدر جدول رده‌بندي لاليگا قرار گرفته است.

14. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

رونالدو :بردرئال ازگلزني من مهم‌تر است
    رونالدو :بردرئال ازگلزني من مهم‌تر است

کريستيانو رونالدو پس از هت تريک در ديدار تيمش مقابل اوساسونا از هم‌تيمي‌هايش تشکر کرد.
    Click here to enlarge

مهاجم تيم رئال مادريد در ديدار اين تيم مقابل اوساسونا که با برتري 7 ـ 1 رئال به پايان رسيد نمايش خوبي داشت و سه گل از هفت گل رئال را به ثمر رساند. وي پس از اين ديدار در جمع خبرنگاران گفت: مي‌دانستيم که اوساسونا حريف قدرتمندي است و مهم بود که بتوانيم پيروز اين ديدار باشيم. با وجود اينکه بازي در بامداد برگزار شد اما تيم ما شروع خوبي داشت. ما در هر دو نيمه خوب بازي کرديم و خوب گل زديم.
    رونالدو که به تازگي کفش طلاي اروپا را از آن خود کرده، خاطرنشان کرد: از اينکه گلزني کردم خوشحالم اما آنچه اهميت دارد برد تيم است. شرايط به نفع ما بود چون در زمين خودمان بازي مي‌کرديم و مي‌دانستيم که بايد در دقايق ابتدايي گل بزنيم تا بتوانيم گل‌هاي بيشتري به ثمر برسانيم.

16. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

آلونسو: بازي درظهر روي عملکردمان تاثيري نداشت
    آلونسو: بازي درظهر روي عملکردمان تاثيري نداشت

ژابي آلونسو هافبک ملي پوش رئال مادريد بعد از پيروزي 7 بر يک روز گذشته مقابل اوساسونا از برگزاري بازي در ظهر ابراز خوشحالي کرد.

Click here to enlarge

این اولین بار در تاریخ باشگاه رئال مادرید بود که آنها در ساعت 12 ظهر در سانتایگو برنابئو به میدان می رفتند. این در حالی بود که زمان غیرمعمول برگزاری دیدار روی حضور تماشاگران تاثیری نداشت و تمام بلیت های این بازی پیش از موعد به فروش رفت.

آلونسو بعد از بازی در گفتگو با وب سایت رسمی باشگاه گفت:" اوساسونا در نیمه اول بازی عملکرد بسیار خوبی داشت اما ما در زمان های حساسی به آنها گل زدیم. این دیدار برای ما بسیار سخت تر از چیزی بود که اسکوربرد ورزشگاه در پایان نشان می داد."
    " باید با بازی در این ساعت از روز کنار بیاییم، البته به آن عادت نداریم اما به نظر من هیچ تاثیری روی عملکردمان نداشت و تماشاگران هم کاملا راضی بودند و از بازی لذت بردند."

رئال با این پیروزی 28 امتیازی شد و اکنون با اختلاف سه امتیاز نسبت به بارسلونا در صدر جدول رده بندی قرار دارد.

18. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

مورينيو: برد هميشه حق ماست
    مورينيو: برد هميشه حق ماست
    سرمربي پرتغالي معتقد است نتيجه نهايي بازتاب دهنده کل اتفاقات بازي نيست.

Click here to enlarge

مورینیو، سرمربی رئال، علی رغم پیروزی 7-1 تیمش مقابل اوساسونا، بازی خوب حریف را مورد ستایش قرار داد. سرمربی پرتغالی معتقد است نتیجه نهایی بازتاب دهنده کل اتفاقات بازی نیست.
    او در کنفرانس مطبوعاتی پایان بازی گفت:" نتیجه نشان دهنده اتفاقات نیمه اول نبود. آنها پا به پای ما جنگیدند. در نیمه دوم ما بهتر بازی کردیم و از موقعیت های مان استفاده کردیم. بازی مقابل 10 نفر ساده تر بود و می توانستیم به گل های هشتم و نهم هم برسیم. من بازی نیمه اول اوساسونا را دوست داشتم.
    ما بازی خوبی ارائه دادیم و با جدیت بازی کردیم. ما شایسته پیروزی های اخیر بودیم. به یاد ندارم در دیداری بدون اینکه شایستگی اش را داشته باشیم، به پیروزی رسیده باشیم. ما در 10 دیدار اخیر با شایستگی به پیروزی رسیدیم و این به خاطر بازی های خوب مان است. ما در هر بازی نمایش های خیلی خوبی ارائه می دهیم."
    بازی امروز رئال و اوساسونا در ساعتی غیرمعمول برگزار شد و آقای خاص از طرفدارانی که به ورزشگاه آمدند، تشکر کرد.
    "می خواهم از هوادارانی که ما را تنها نگذاشتند ، تشکر کنم زیرا بدون آنها، ورزشگاه خالی می شد. من زمان بازی را دوست داشتم اما باید دید طرفداران هم از این زمان خوش راضی هستند یا نه. من دوست دارم تماشاگران ورزشگاه را پر کنند."
    او همچنین در مورد نوری شاهین که در این دیدار، اولین بازی اش را برای رئال انجام داد، گفت:" این یک بازیکن عالی برای شاهین بود. هم از نظر فیزیکی و هم ذهنی تحت فشار قرار گرفت. این برای او عالی بود زیرا مدتی بود که فوتبال بازی نکرده بود. او راهی طولانی در پیش دارد اما امروز ازمون خوبی را پشت سر گذاشت. او 15 روز فرصت دارد تا به آمادگی مطلوب برسد."
    او در پایان در مورد حضور 25 ساله فرگوسن در منچستریونایتد و احتمال حضور او در رئال برای این مدت گفت:" منچستریونایتد باشگاه ویژه ای است و همین طور لیگ برتر. در رئال همه از شما می خواهند هر سال قهرمان شوید واین غیر ممکن است که بتوانید مانند فرگوسن 25 سال در یک باشگاه بمانید. حتی 6 سال ماندن در یک باشگاه هم شگفت انگیز است

20. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

صفحه 9 از 19 نخستنخست 123456789101112131415161718 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع