فرهاد مجيدي پس از خداحافظي از تيم ملي:
شاگردي استاد كي-روش برايم ماندگار است
كاري كه با من در جواني كردند، من با جوانان نمي-كنم
فرهاد مجيدي مي-گويد نمي-خواهد كاري كه با او در جواني شد، با ديگر بازيكنان جوان فوتبال ايران تكرار شود و به همين خاطر از فوتبال ملي خداحافظي مي-كند.
فرهاد مجيدي كاپيتان استقلال كه در دو اردوي قبلي تيم ملي از سوي كارلوس كي-روش به تيم ملي دعوت شده بود، امروز از بازي-هاي ملي خداحافظي كرد. اين بازيكن 35 ساله در حال حاضر
در تيم فوتبال استقلال بازي مي-كند و با هفت گل زده در رده دوم جدول گل-زنان ليگ برتر قرار دارد.
مجيدي براي تيم ملي 45 بازي انجام داده و موفق شده در اين بازيها 10 بار گلزني كند.
فرهاد مجيدي در نامه-اي به علي كفاشيان رييس فدراسيون فوتبال خداحافظي-اش را از بازي-هاي ملي اعلام كرده است.
در اين نامه كه در اختيار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) قرار گرفته، آمده است:
سلام عليکم
احتراما، همان-طور كه استحضار داريد اينجانب از سنين جواني و بيش از 15 سال است كه در خدمت تيم ملي فوتبال ايران بوده و بارها افتخار پوشيدن پيراهن مقدس "ايران اسلامي" را داشته-ام.
با توجه به برگزاري مسابقات جام جهاني فوتبال در سال 2014 و عدم حضور احتمالي اينجانب در آن مسابقات به دليل وضعيت سني-ام و حضور جوانان توانمند، جوياي نام و مستعد در سطح اول فوتبال کشور، بدينوسيله عليرغم ميل باطني از ادامه حضور در تيم ملي عذرخواهي مي-كنم.
حضور در تيم ملي و شاگردي استادي چون کارلوس کروش افتخاري است که هميشه در زندگي ورزشي-ام ماندگار است.
بي شک جوانان با انگيزه-اي چون کريم انصارفرد، ميلاد ميداوودي، سيد ايمان موسوي، محمد نزهتي، ميلاد زنيدپور و ... از اعتبار و آبروي فوتبال ايران عزيز دفاع خواهند كرد؛ جواناني که شايد با حضور امثال مجيدي به سرنوشت بنده حقير در گذشته دچار شده که در عين جواني و آمادگي فني از حضور و خدمت در تيم ملي فوتبال محروم شدم.
با تمام علاقه و ارادت قلبي-ام به تيم ملي و پرچم مقدس ايران، همچنان خود را "سرباز وطن " مي-دانم و در سال 75 با اعتماد سرمربي وقت (آقاي محمد مايلي کهن) با حضورم به تيم ملي خدمت مي کردم و امروز با عذرخواهي و سپردن جاي خود به جوانان، به تيم ملي خدمت بيشتري انجام داده-ام.
اميد است با حمايتها و تلاشهاي جنابعالي، مسئولان ورزش کشور، درايت کادر فني و دعاي خير مردم فهيم و عزيز، تيم ملي فوتبال به جام جهاني صعود کرده و دل ميليونها ايراني را در جاي جاي کره خاکي شاد کنند.
خواهشمند است مراتب اعتذار مرا به هر نحو كه صلاح مي-دانيد به پيشگاه مردم شريف ورزش دوست برسانيد تا در جريان قرار گرفته و موجب شرمندگي-ام فراهم نشود.
در پايان لازم مي-دانم از هواداران عزيز، مربيان، کارشناسان، ارباب جرايد و رسانه-هاي گروهي که همواره با نظرات و انتقادات خود، مرا حمايت و راهنمايي کرده-اند صميمانه سپاسگزاري كنم.
به اميد صعود تيم ملي به جام جهاني و خوشحالي تمام ملت عزيز ايران.