.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 185

موضوع: ::..تایپیک کلوپ هواداران رئال مادرید..::

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست
    واران: " در این سه بازی پیشرفت کرده ام "
    مرجع خبري رئال مادريد: رافائل واران ، مدافع وسط رئال مادرید پس از اولین بازی چمپیونزلیگی خود ، مصاحبه ای با آس در مورد شرایط خودش داشت .

Click here to enlarge

وقتی زیدان ، سه ماه پیش با تو تماس گرفت تا به رئال مادرید بپیوندی ، تصور می کردی که در چنین مدت کوتاهی بتوانی در بازیهای چمپیونزلیگ حضور یابی ؟
    من فقط 18 سال داشتم و فکر نمی کردم در چنین بازیهای مهمی در تیمی همچون رئال مادرید فیکس شوم . اما این اتفاق افتاد . پس از دو بازی در لیگ ، در چمپیونزلیگ نیز بازی کردم و تنها کاری که می توانم بکنم ، مخالفت کردن با آنهایی است که می گفتند راهم اشتباه است . با کار سخت ، توانستم .

در سه بازی اخیر فیکس بودی ، فکر می کنی که بازیت هم پیشرفت داشته است ؟
    طبیعتا . تمرین کردن با مربی و بازیکنانی در این سطح باعث شده که چیزهای زیادی یاد بگیرم . در این سه بازی از نظر بازی کردن خیلی پیشرفت داشته ام .

در چمپیونزلیگ و لالیگا نیز در برنابئو بازی کردی . جوش خیلی با باشگاه سابقت ، لنس ، تفاوت دارد ؟
    بله ، واقعیت این است که هیچ شباهتی به هم ندارند . استادیوم فلیکس بولارت خیلی کوچک تر بود اما هواداران خیلی پر سر و صدا بودند . اما این جو متفاوت است . در برنابئو فشاری که ایجاد می شود خیلی خاص است .

خوزه مورینیو پیش از هر کدام از این سه بازی از تو چه خواست ؟
    مربی به من گفت که حواسم جمع باشد و اضافه کاری نکنم . چون که جوان و بی تجربه هستم ، مورینیو از من خواست که به خاطر حواس پرتی اشتباه نکنم . باید تا سوت پایان کاملا حواسم به بازی باشد . پست مدافع وسط نیاز به حواس خیلی جمعی دارد و باید آماده حضور در آن بود .

تازه چند ماه است که به رئال پیوستی اما خیلی زود عادت کردی . فکر کنم افراد زیادی در رختکن به تو کمک کردند .
    دقیقا . تمام هم تیمی ها ، استقبال خوبی از من داشتند . هر کسی با من خوب برخورد می کرد . مربی و کریم بیش از همه ، همین طور لاس که خودش هم وقتی خیلی جوان بود فرانسه را به مقصد چلسی ترک کرد و به من در مورد زندگی جدیدم و مفهوم حضورم در رئال مادرید ، پندهای زیادی داد . درون زمین هم این بخت را دارم که دور و برم بازیکنان با تجربه ای هستند که حواسشان به من هست و کمکم می کنند .

در تیم ملی زیر 21 سال فرانسه که فیکس هستی . به حضور در تیم بزرگسالان فکر کرده ای ؟ می توانی خود را در یورو در ژوئن سال بعد تصور کنی ؟
    در حال حاضر به هیچ چیز فکر نمی کنم . فقط روی کارم در رئال مادرید تمرکز دارم . باید بتوانم فیکس شدنم را ادامه دهم تا بیشتر مورد توجه قرار گیرم . اگر لورن بلان مرا دعوت کند خیلی خوشحال خواهم شد اما در موردش وسواس روحی ندارم . هدف اصلی من ، موثر بودن در زمین و بهبود شیوه بازیم است . اگر دعوت شوم ، طبیعتا حاصل کارم در رئال مادرید است .

2. 3کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

elc.rgb (3rd October 2011),M.Salehi  (23rd October 2011),pal-electronic (2nd October 2011)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع