واران: " در این سه بازی پیشرفت کرده ام "
مرجع خبري رئال مادريد: رافائل واران ، مدافع وسط رئال مادرید پس از اولین بازی چمپیونزلیگی خود ، مصاحبه ای با آس در مورد شرایط خودش داشت .
وقتی زیدان ، سه ماه پیش با تو تماس گرفت تا به رئال مادرید بپیوندی ، تصور می کردی که در چنین مدت کوتاهی بتوانی در بازیهای چمپیونزلیگ حضور یابی ؟
من فقط 18 سال داشتم و فکر نمی کردم در چنین بازیهای مهمی در تیمی همچون رئال مادرید فیکس شوم . اما این اتفاق افتاد . پس از دو بازی در لیگ ، در چمپیونزلیگ نیز بازی کردم و تنها کاری که می توانم بکنم ، مخالفت کردن با آنهایی است که می گفتند راهم اشتباه است . با کار سخت ، توانستم .
در سه بازی اخیر فیکس بودی ، فکر می کنی که بازیت هم پیشرفت داشته است ؟
طبیعتا . تمرین کردن با مربی و بازیکنانی در این سطح باعث شده که چیزهای زیادی یاد بگیرم . در این سه بازی از نظر بازی کردن خیلی پیشرفت داشته ام .
در چمپیونزلیگ و لالیگا نیز در برنابئو بازی کردی . جوش خیلی با باشگاه سابقت ، لنس ، تفاوت دارد ؟
بله ، واقعیت این است که هیچ شباهتی به هم ندارند . استادیوم فلیکس بولارت خیلی کوچک تر بود اما هواداران خیلی پر سر و صدا بودند . اما این جو متفاوت است . در برنابئو فشاری که ایجاد می شود خیلی خاص است .
خوزه مورینیو پیش از هر کدام از این سه بازی از تو چه خواست ؟
مربی به من گفت که حواسم جمع باشد و اضافه کاری نکنم . چون که جوان و بی تجربه هستم ، مورینیو از من خواست که به خاطر حواس پرتی اشتباه نکنم . باید تا سوت پایان کاملا حواسم به بازی باشد . پست مدافع وسط نیاز به حواس خیلی جمعی دارد و باید آماده حضور در آن بود .
تازه چند ماه است که به رئال پیوستی اما خیلی زود عادت کردی . فکر کنم افراد زیادی در رختکن به تو کمک کردند .
دقیقا . تمام هم تیمی ها ، استقبال خوبی از من داشتند . هر کسی با من خوب برخورد می کرد . مربی و کریم بیش از همه ، همین طور لاس که خودش هم وقتی خیلی جوان بود فرانسه را به مقصد چلسی ترک کرد و به من در مورد زندگی جدیدم و مفهوم حضورم در رئال مادرید ، پندهای زیادی داد . درون زمین هم این بخت را دارم که دور و برم بازیکنان با تجربه ای هستند که حواسشان به من هست و کمکم می کنند .
در تیم ملی زیر 21 سال فرانسه که فیکس هستی . به حضور در تیم بزرگسالان فکر کرده ای ؟ می توانی خود را در یورو در ژوئن سال بعد تصور کنی ؟
در حال حاضر به هیچ چیز فکر نمی کنم . فقط روی کارم در رئال مادرید تمرکز دارم . باید بتوانم فیکس شدنم را ادامه دهم تا بیشتر مورد توجه قرار گیرم . اگر لورن بلان مرا دعوت کند خیلی خوشحال خواهم شد اما در موردش وسواس روحی ندارم . هدف اصلی من ، موثر بودن در زمین و بهبود شیوه بازیم است . اگر دعوت شوم ، طبیعتا حاصل کارم در رئال مادرید است .