شاهین: " در تیم ، ضروری خواهم شد "
مرجع خبري رئال مادريد: شاهین ، لبخندش را از دست نمی دهد . با این که تنها خرید این فصل است که به علت مصدومیتش از پیش فصل هنوز نتوانسته بازی کند ، این هافبک اعتقاد دارد که در طول فصل ، بازیکن مهمی خواهد شد .
بحث های زیادی در این باره است که چه کسی می تواند بهترین زوج ممکن برای ژابی آلونسو در خط هافبک رئال مادرید باشد . تیم مورینیو فاقد کنترل توپ است و شاهین ، به نظر می رسد که می تواند این نیاز را پر کند .
ملی پوش ترکیه ای با این که هنوز نتوانسته پا به توپ شود ، اما امیدوار است که به تیم کمک کند . او به شبکه اسکای آلمانی گفت :" با این که مصدوم هستم ، اما حس خیلی خوبی دارم . به نظرم در مسیر درستی قرار دارم و در تیم ضروری خواهم شد ."
مراحل ریکاوری او خوب پیش رفته و به نظر می رسد زودتر از حد اولیه به میادین برگردد :" از نظر ریکاوری عالی کارم پیشرفته است . ریکاوریم بهتر از حد انتظار بوده است ، یک هفته از برنامه جلو تر هستم و به همین علت احساس خوبی دارم . "
البته زمانی برای اولین بازیش مشخص نکرد :" نمی توانم پیش بینی کنم که چه زمانی بر می گردم . نکته مهم این است که ما قدرتمند شده ایم و این خیلی خوب است . "
شاهین از زندگی جدیدش هم راضی به نظر می رسد :" به علت مصدومیتم نمی توانم صد در صد راضی باشم اما هر آن چیزی که در اطرافم است هم از نظر شخصی و هم تیمی خیلی خوب است . "
شاهین در مورد هم تیمی ها نیز گفت :" هم من و هم حمید به خوبی مورد استقبال قرار گرفته ایم . ما سعی می کنیم از سمت خودمان به خوبی هماهنگ شویم . هیچ گاه مشکلی از این بابت نداشته ام و احساس خوبی دارم . "
تائید می کند که در ابتدا خدیرا و اوزیل خیلی به او کمک کرده اند اما اکنون همه در کنارش هستند :" نمی توانم فقط یکی را انتخاب کنم .همه حرفه ای هایی هستند که آماده کمک به تیم می باشند . همه درون زمین سوپر استار هستند اما بیرون آن ، افرادی هستند . "
در پایان در مورد مورینیو صحبت کرد :" می توانم نحوه هدایت شدن تیم توسط او را تشخیص دهم . به طور خلاصه ، از نظر من بهترین در جهان است ."