.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: بررسی و معرفی گوشی Nokia N900

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر ها
    889
    4,469 سپاس از782 پست

N900 باید تمام توان خود را برای کنار زدن سایر گوشی های سری N به کار بگیرد. البته سیستم عامل سیمبین در توسعه پذیری N900 و Maemo را پشت سر می گذارد اما N900 هم یکی دیگر از گوشی های سری N است و مثل بقیه آن ها همه منظوره است .

Click here to enlarge Click here to enlarge

یکی از نکاتی که در مورد Nokia N900 توجه ما را به خود جلب می کند ، صفحه نمایش آن است که از رزولوشن WVGA پشتیبانی می کند و قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ را هم داراست که هیچ گوشی هوشمند دیگری توان رقابت با آن را ندارد. البته گوشی Vodafone 360 H1 که توسط Samsung تولید شد و به پلت فرم LiMo مجهز بود جایگاه خاص خودش را دارد. صفحه کلید QWERTY گوشی را هم به این موارد بیافزایید که با وجود سه ردیفه بودن بسیار راحت است.
    زمان آن رسیده است که به بررسی امکانات و قابلیت هایی که Nokia N900 عرضه می کند و همین طور نقص های آن بپردازیم.یک سیستم عامل جدید (در مورد گوشی ها ) باید بتواند خود را به برترین پلت فرم های گوشی های هوشمند نزدیک کند و البته از پتانسیل بالایی هم برخوردار باشد. همانطور که در بررسی اولیه گوشی دیدیم Maemo و N900 بسیار جاه طلب تر و به دنبال جایگاه های برتر بازار هستند. در قسمت بعد به بررسی محتویات جعبه N900 و سپس به بررسی سخت افزاری آن خواهیم پرداخت.

محتویات جعبه

در جعبه Nokia N900 تقریبا هر آنچه که انتظارش را داشتید می یابید اما سخت بتوان سورپرایزی را در میان محتویات جعبه آن مشاهده کرد. در جعبه این گوشی ، یک شارژر و یک مبدل که امکان استفاده از شارژر های قدیمی نوکیا را با N900 به وجود می آورند ، پیدا می کنید. هر دوی استاندارهای پیشینی که توسط نوکیا برای این منظور به کار گرفته شده بودند ، با استفاده از این مبدل قابلیت تبدیل به پورت microUSB را دارند.

یک کابل خروجی تلویزیون به همراه یک کابل microUSB هم در جعبه این گوشی دیده می شوند. هدست یک تکه گوشی امکان تعویض آن را در عین حفظ کنترل های موسیقی روی هدست ناممکن می سازد. آخرین چیزی که در جعبه N900 دیده می شود یک دستمال برای پاک کردن صفحه نمایش گوشی است.
    هیچ قلم یدکی و کارت حافظه ای به همراه گوشی عرضه نمی شود اما حافظه داخلی 32 گیگابایتی گوشی بیشتر مورد استقبال کاربران خواهد بود. بدون وجود قلم هم می توانید به راحتی به کار با Nokia N900 بپردازید و نمی توان نبودن قلم یدکی را مشکل جدی تلقی نمود.
    با ابعاد 110.9 x 59.8 x 18 میلی متری ، Nokia N900 حجمی معادل 113 سی سی دارد. این گوشی نسبت به N97 کمی پهن تر و نسبت به N97 mini میزان بیشتری عریض تر است. البته طراحی ظاهری ساده گوشی موجب می شود که کار کردن با N900 سخت به نظر نیاید.
    وزن بسیار زیاد 181 گرمی گوشی باعث می شود که Nokia N900 را سنگین ترین گوشی ای بدانیم که از زمان بررسی HTC TyTN II مشاهده کرده ایم.

اگر بتوانید این موضوع را تحمل کنید ، کارآیی و عملکرد N900 به بهای پرداختی آن می ارزد و یقینا از آن بسیار راضی خواهید بود. البته اندازه B7610 OmniaPRO و HTC HD2 آنها را در سطح پایین تری قرار نداده است. N900 نسبت به این دو، مزایایی هم دارد. فقط نباید انتظار داشته باشید که گوشی در جیب تان جای گیرد و این موضوع را کلا باید فراموش کنید.

طراحی

با چنین اندازه ای تنها طراحی ساده گوشی می توانست آن را تا این حد دوست داشتنی کند. پلاستیک صیقلی در جلو و عقب گوشی به خوبی ترکیب شده اند و طراحی N900 را تا حد انتظار ساده کرده اند.
    Nokia E71 هم با وجود اندازه بزرگش به دلیل کارکردها و عملکردهایی که ارائه می داد توانست جای ویژه ای در بازار برای خود دست و پا کند. اما در این جا ما کاملا در مورد شکل و کلاس متفاوتی بحث می کنیم.
    پلاستیک صیقلی جلوی گوشی در حین استفاده به راحتی اثر انگشت و هر نوع لکه ای را به خود جذب می کند اما باقی قسمت های بدنه در برابر آن ها مقاوم هستند. نوکیا از پلاستیک مخصوصی در این گوشی و گوشی های اخیر خود همانند N97 ، N97 mini و N85 استفاده کرده است و دلیلی ندارد که از عدم کاربرد فلز در بدنه آن نگران باشیم.

صفحه نمایش 3/5 اینچی

Nokia N900 به یک صفحه نمایش لمسی 3/5 اینچی مجهز است که قابلیت پشتیبانی از رزولوشن WVGA پیکسل را دارد. این اولین صفحه نمایش Nokia است که قابلیت پشتیبانی از رزولوشن VGA را دارد و دومین گوشی بعد از Vodafone 360 H1 که بوسیله سامسونگ تولید شد در دنیای تلفن های هوشمند است که از16 میلیون رنگ پشتیبانی می کند.

Click here to enlarge

همانطور که انتظار داشتیم صفحه نمایش این گوشی کیفیت تصویر فوق العاده ای ارائه می دهد. درخشندگی بالا و رنگ های خوب باعث می شود که کیفیت تصویر خیره کننده ای را شاهد باشیم.خوانایی صفحه نمایش در برابر نور آفتاب هم بسیار خوب و تحسین بر انگیز و نزدیک به بهترین گوشی این رده است.
    تنها نقصی که به نظر ما در صفحه نمایش Nokia N900 دیده می شود روشنایی آن است که با انتظاری که از گوشی های نوکیا داشتیم برابری نمی کند.
    حساسیت صفحه نمایش خارق العاده است اما صفحه نمایش های مقاومتی دیگری هم دیده بودیم که از آن بهتر عمل می کردند. N900 به یک فشار کوچک به جای لمس برای ثبت دستورات کاربر نیاز دارد اما نباید بیش از این انتظاری از تکنولوژی مقاومتی صفحه نمایش ها داشته باشیم. البته استثناهایی هم وجود دارد اما نمی توانید تفاوت آن ها را احساس نمایید.
    Nokia N900 در حساسیت صفحه نمایش از 5800 XpressMusic بهتر عمل می کند و با Nokia N97 در این بخش قابل مقایسه است.

صفحه کلید QWERTY

یکی از بخش های اساسی سخت افزاری Nokia N900 صفحه کلید QWERTY آن است. N900 به اندازه سایر گوشی هایی که پیش از این دیده بودیم باز نمی شود و این امر باعث شده است که فضای در دسترس برای کلیدها کاهش یابد.

Click here to enlarge

این باعث شده است که صفحه کلید طرحی سه ردیفی داشته باشد که به این معناست که هر کلید بعنوان دو یا سه کلید عمل می کند. بنابراین کلیدهای Shift و Alt بسیار پر استفاده خواهند بود. یک صفحه کلید عددی مجازی هم در گوشی تعبیه شده است و به همین دلیل مجبور نخواهید بود برای شماره گیری از صفحه کلید QWERTY استفاده نمایید.
    خود کلیدها بسیار خوب هستند. بازخورد لمسی کلیدها هم بسیار خوب است و می توانید با سرعت زیادی به تایپ مشغول گردید. اگرچه فضای محدودتر برای این بخش به معنای کلیدهای کوچکتری است که فضای کمتری هم بین آن ها وجود دارد . پس به کاربرانی که دست های بزرگی دارند توصیه می کنیم که قبلا از این که گوشی را بخرند ، تایپ با این صفحه کلید را آزمایش نمایند.
    Click here to enlarge

گفتم:خدايا از همه دلگيرم. گفت:حتي من؟ گفتم:خدايا دلم را ربودند! گفت:پيش از من؟ گفتم:خدايا چقدر دوري؟ گفت:تو يا من؟ گفتم:خدايا تنهاترينم! گفت:پس من؟ گفتم:خدايا کمک خواستم. گفت:از غير من؟ گفتم:خدايا دوستت دارم. گفت:بيش از من؟ گفتم:خدايا انقدر نگو من! گفت:من تو ام تو من

2. 2کاربر از bardia بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

KIAN FAR (12th February 2010),m-sat (12th February 2010)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع