«فتل» فاتح سنگاپور شد
رقابتهاي گرندپري سنگاپور با قهرماني سباستين فتل آلماني به پايان رسيد. اين دور كه چهاردهمين دور از رقابتهاي اين فصل فرمول يك بود، در شرايطي به پايان رسيد كه فتل ميتوانست قهرماني كلياش در اين فصل را به دست بياورد؛ در واقع اگر او قهرمان ميشد و باتن به عنوان سومي ميرسيد، آنگاه در پنج دور مانده به پايان رقابتهاي اين فصل جام قهرماني را بالاي سر ميبرد.
فتل اول شد ولي دوم شدن باتن كار را به دورهاي بعدي كشاند. راننده 24ساله تيم ردبول با اين حال فقط كافي است در يكي از چند دوره باقيمانده به رتبه دهمي برسد تا دومين قهرمانياش در رقابتهاي فرمول يك را جشن بگيرد. اگر او بتواند به اين مهم برسد، آنگاه جوانترين رانندهاي در تاريخ لقب خواهد گرفت كه موفق شده در بردن جامها دبل كند. «شوماخر كوچك» بايد در مرحله بعدي اين رقابتها در پيست ژاپن و نزديك به دو هفته ديگر به ميدان برود.
او كه از اين بردش بسيار خوشحال بود، به سايت «يورو اسپورت» گفت: «در ابتداي مسابقه جنسن باتن با سرعتي بالا كار را شروع كرد. ولي خوشبختانه ما اتومبيلهايي داريم كه ميتوانند خليي زود فاصلههاي به وجود آمده را برطرف كنند يا اينكه به راحتي از ساير رقبا پيشي بگيرند. در دور آخر اين تورنمنت بايد با پنج راننده ديگر مبارزه ميكردم.
در اين اثنا جا براي اينكه از مخمصه فرار كنم، وجود داشت ولي بايد حواسم به باتن بود تا نگذارم از من سبقت بگيرد و اول شود. روي همرفته از مسابقه و نتيجه بهدستآمده راضي هستم. بايد بگويم كه شبي به يادماندني داشتم و حالا هنوز هم آمادهام تا با ساير رقبايم بجنگم.» اما باتن هم كه با دوم شدنش همچنان كورس قهرماني را گرم نگهداشته، ميتوانست در اين دور قهرمان شود.
او بهرغم از دست دادن صدرنشيني از كارش راضي است: «زماني كه از سباستين فتل پيشي گرفتم، حس كردم لاستيكهاي اتومبيلم چندان خوب نيست. به هر حال در مجموع از عملكردي كه داشتم، راضي بودم و بايد بگويم كه استراتژي تيمي ما خيلي خوب جواب داد. در واقع اگر من توانستم در اين دور دوم شوم، به دليل كار خوب تيمي بود كه داشتيم.» رقابتهاي سنگاپور براي هر رانندهاي كه خوب بود، براي فرناندو آلونسو نبود؛ راننده تيم فراري كه پيش از اين دو بار سابقه قهرماني در پيست سنگاپور را داشته، در اين دور به عنواني بهتر از چهارمي نرسيد تا همه تقصيرها را به گردن اتومبيلش بيندازد: «ما بايد بپذيريم كه اتومبيلهايمان در قياس با ساير تيمها كندتر است. اگر ما حالا در رتبه سوم ايستادهايم به اين خاطر است كه اتومبيلهايمان هم بعد از تيمهاي ردبول و
مك لارن در رتبه سوم كيفيت قرار دارد.»