.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: بررسی و معرفی گوشی Nokia N900

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر ها
    889
    4,469 سپاس از782 پست

کیفیت صدای بسیار خوب

صدای خروجی Nokia N900 در کل بسیار خوب است و نقص عمده ای در آن مشاهده نمی شود. تنها مشکل در این بخش به مقادیر بالای تحریف فرکانس ها باز می گردد اما در سایر موارد N900 خوب عمل می کند.
    پاسخدهی Nokia N900 به فرکانس ها عالی است و می توان آن را با بهترین های این زمینه مقایسه نمود. بیشترین مقدار انحراف در فرکانس های بالا دیده می شود اما این مقدار هنوز از 0.32 دسی بل تجاوز نمی کند.
    سطح نویز ، دامنه پویا و مکالمه متقابل هم بسیار خوب هستند و می توان آن ها را با بهترین گوشی های این رده مقایسه نمود.

Click here to enlarge

پخش کننده ویدیویی

مداومت نوکیا در عرضه گوشی های هوشمندی که قادر به پشتیبانی از فرمت های ویدیویی DivX/Xvid نبودند کم کم خسته کننده می شد اما N900 نفس تازه ای به آن ها می دهد. جک کوچک موجود در پشت گوشی به این معناست که این بار نوکیا پخش ویدیویی گوشی را جز قسمت های اصلی تلقی کرده است و نتیجه این کار هم بسیار خوب است. اسپیکرهای استریو گوشی به بهبود لذت تماشای ویدیوها از این طریق بسیار کمک می کند.
    صفحه نمایش بزرگ گوشی و فرمت های متنوع قابل پشتیبانی شما را از تبدیل ویدیوها برای پخش در گوشی بی نیاز می کند که تاثیر بسزایی در بهتر شدن تجربه کاربر از تماشای ویدیوها دارد. در حال حاضر تماشای ویدیو در گوشی های موبایل چندان جذاب نیست و هر عاملی که این امر را سخت تر کند ، ممکن است کاربران را از استفاده از این قابلیت دورتر کند.
    ما در پخش هیچ کدام از ویدیوها در N900 به مشکل نخوردیم که نشان دهنده سازگاری فوق العاده آن است. همه این ویدیوها به راحتی و روانی پخش شدند. ما از رزولوشن D1 استفاده نکردیم اما تصور نمی کنیم واقعا نیازی به استفاده از آن وجود داشته باشد.

Click here to enlarge Click here to enlarge

پخش کننده ویدیویی هم مانند اغلب بخش های رابط تنها در حالت افقی کار می کند. هر حالت دیگری غیر از این می توانست موجب به هدر رفتن فضای صفحه نمایش شود. در حالت تمام صفحه با زدن ضربه ای روی صفحه می توانید به کنترل هایی که پنهان شده بودند دست پیدا کنید.

دوربین 5 مگاپیکسلی

Nokia N900 به یک دوربین 5 مگاپیکسلی که قابلیت ثبت عکس هایی با ماکزیمم رزولوشن 2576 x 1936 پیکسل را دارد ، مجهز شده است. یک فلاش LED دوگانه هم برای کمک به عکاسی در شرایط کم نور به همراه این دوربین عرضه می شود اما همانطوری که می دانید نمی توان از این فلاش انتظار معجزه داشت و تنها در فواصل کم می تواند به شما کمک کند.
    گواهینامه Carl Zeiss در ابتدا ما را فریفت، اما در ادامه متوجه شدیم که دوربین Nokia N900 هم از دیگر مواردی است که بر عدم چندرسانه ای بودن آن صحه می گذارد. اشتباه نکنید این دوربین چندان هم بد نیست اما با بهترین دوربین های پنج مگاپیکسلی فاصله زیادی دارد.
    رابط کاربری بسیار ساده ی دوربین نخستین چیزی بود که به ما یادآوری کرد باید انتظارات و توقعات مان
    را از دوربین کاهش دهیم. تنظیماتی چون تراز سفیدی ، حساسیت ISO ، حالت فلاش و نوردهی علاوه بر حالت های عکاسی چون پرتره ، منظره ، ماکرو و صحنه های ورزشی در دسترس هستند.

هم چنین دو اندازه 3 و 5 مگاپیکسلی برای عکس ها در نظر گرفته شده است و قابلیت برچسب گذاری جغرافیایی تصاویر هم وجود دارد. در حالت انتخاب 5 مگاپیکسل ، منظره یاب تنها قسمت مرکزی صفحه نمایش را اشغال می کند تا میزان تفاوت تناسب سنسور دوربین و صفحه نمایش جبران گردد.
    کیفیت عکس های این دوربین در حد دوربین های 5 مگاپیکسلی متوسط بازار است. رنگ ها خوب هستند و سطح جزئیات هم بسیار عالی است. گرچه سطح نویز ها مخصوصا در نواحی یکنواختی چون آسمان ها بسیار بالاست. گاهی اوقات این امر به دلیل پردازش نامناسب تصاویر صورت می گیرد که بیشتر مشابه این الگوریتم در روزهای اولیه عرضه گوشی های دوربین دار بود.
    دامنه پویا هم در بهترین حالت در حد متوسط قرار می گیرد اما حداقل عکس ها از درخشندگی خارق العاده ای برخوردارند.

ضبط ویدیویی

با اینکه دوربین عکاسی امکانات کمی ارائه می داد اما از آن ناراضی نبودیم .آنچه بیشتر موجب نارضایتی است فیلمبرداری با این دوربین است. حالت فیلمبرداری که با عنوان Automatic video نشان داده می شود تنها دو گزینه در اختیار کاربر قرار می دهد :تراز سفیدی و تنظیمات نوردهی . نه از رزولوشن های دیگری پشتیبانی می شود و نه از تنظیمات مربوط به LED و یا هر چیز دیگر.
    فیلمبرداری Nokia N900 در روی کاغذ بسیار خوب است. رزولوشن WVGA(848 x 480 پیکسل) ویدیوهای ضبط شده را می توان بعد از رزولوشن 720p که در Samsung OmniaHD مشاهده کرده ایم ، دومین رزولوشن بالای گوشی های بررسی شده دانست. نرخ 24 فریم در ثانیه هم بسیار خوب است.
    متاسفانه Nokia N900 نمی تواند این نرخ فریم را در سرتاسر ویدیو و مخصوصا در چند ثانیه ابتدایی آن حفظ نماید. نتیجه ویدیوهایی بسیار متغیر است.
    فشرده سازی ای که به ویدیوها اعمال می گردد هم کمی شدید است . اشباع رنگی بیشتر ویدیوها می توانست آن ها را بهتر جلوه دهد.
    Nokia N900 عملکردی مانند آنچه بعد از خواندن مشخصات آن به کاربر دست می دهد ، عرضه نمی کند. می توانید با دانلود فیلم زیر کاملا این امر را مشاهده کنید.

امکانات ارتباطی

باتوجه به اینکه Nokia N900 به خوبی برای مرور وب بهینه شده است ، پس باید از امکانات ارتباطی خوبی برخوردار باشد.با وجود اینفرارد N900 حتی پا را از سطح توقعات ما هم فراتر می گذارد و امکانات مناسبی را برای انتقال داده عرضه می کند.
    البته نمی توان از اینفرارد برای انتقال فایل استفاده کرد و عدم وجود کنترل دستی روی آن نشان می دهد که با استفاده از نرم افزارهای خاصی می توانید از این پورت بعنوان یک کنترل از راه دور استفاده نمایید.

Click here to enlarge

Nokia N900 از USB 2.0 و Bluetooth 2.1 پشتیبانی می کند ، مثل همیشه از A2DP هم پشتیبانی می شود. Wi-Fi هم در دسترس است و با کلیک روی آیکن های وضعیت در بالای صفحه می توانید به میانبری برای دسترسی به آن هم دست پیدا کنید.
    از تمامی امکانات ارتباطی شبکه ای مثل GPRS ، EDGE و 3G با HSDPA پشتیبانی می شود. پشتیبانی از GSM/GPRS/EDGE به صورت چهاربانده صورت می پذیرد که سبب می شود بتوان در سراسر دنیا از Nokia N900 استفاده کرد . پشتیبانی از 3G به صورت سه بانده و از باندهای 900 ، 1700 و 2100 مگاهرتزی صورت می گیرد. HSDPA سرعتی معادل با 10 مگابیت بر ثانیه و HSUPA سرعتی برابر با 2 مگابیت بر ثانیه ارائه می کنند.
    خبر بد (البته برای آن دسته از دوستانی که در آمریکا هستند) این است که از شبکه های 3G اپراتور AT&T توسط Nokia N900 پشتیبانی به عمل نمی آید. مگر اینکه نوکیا تصمیم به عرضه نسخه خاصی از N900 برای این اپراتور بگیرد. در حال حاضر یا باید از شبکه 3G Tmobile استفاده نمایید و یا اینکه امکان استفاده از شبکه های 3G را توسط N900 نخواهید داشت.
    Nokia N900 از یک اسلات کارت حافظه هم برخوردار است و می توانید با استفاده از یک کارتخوان به بیشترین سرعت انتقال داده دست پیدا کنید. با در نظر داشتن حافظه داخلی 32 گیگابایتی گوشی ، کارتخوان را بیشتر می توان به عنوان یک ابزار انتقال داده در نظر داشت تا ابزاری برای توسعه حافظه.

مرورگر وب عالی

در این قسمت Nokia N900 برتری های خود را نشان خواهد داد. مرورگر وب Nokia N900 را می توان بهترین بخش نرم افزاری آن محسوب نمود.
    این نرم افزار که مبتنی بر مرورگر Mozilla است وسیله ای جدید برای مرور صفحات همانند کامپیوترها به شمار می آید. این نرم افزار از همان الگوریتمی برای رندر صفحات استفاده می کند که در نسخه کامپیوتری از آن استفاده شده بود و صفحات را به خوبی و دقت تمام رندر می کند.

این نرم افزار قابلیت هایی چون تاریخچه تصویری ، تکمیل خودکار فرم و میانبری برای دستیابی به جستجوی Google عرضه می دارد. با کلیک دوگانه روی هر عنصر وب سایت ، آن عنصر رزولوشن WVGA صفحه را پر می کند. با انجام مجدد این کار بزرگنمایی کاهش یافته و به همان قسمت قبلی باز می گردید. Panning و بزرگنمایی هم با سرعت و دقت بسیار خوبی انجام می پذیرند.

Nokia روش بزرگنمایی دیگری را هم در N900 به کار گرفته است . می توانید حرکتی مارپیچی روی صفحه با انگشت تان انجام دهید . با شروع این حرکت مارپیچ به سمت راست بزرگنمایی افزایش و با شروع آن به سمت چپ بزرگنمایی کاهش پیدا می کند. گرچه این قابلیت برای این که مفید باشد کمی کند است. به جای دو ضربه باید چهار یا پنج دایره ترسیم نمایید. در هنگامی که از بزرگنمایی حرکتی استفاده می کنید ، امکان چینش خودکار عناصر وجود ندارد.

Panning به روانی انجام می گیرد اما شما باید منتظر بار شدن تمام صفحه بمانید. البته با توجه به رزولوشن WVGA صفحه نمایش به ندرت نیاز پیدا خواهید کرد که از این امکان استفاده نمایید.
    لبه های چندگانه (یا پنجره ها) هم در دسترس هستند و به صورت آیتم هایی مجرا در Task Manager نمایش داده می شوند. تعداد آن ها تنها به میزان حافظه RAM در دسترس محدود می شود.
    صفحه کلید QWERTY گوشی تجربه وب گردی را هم بسیار لذت بخش تر می کند. به جای اینکه کنترل ها با یک ضربه نمایش داده شوند و سپس از حالت تمام صفحه خارج شوید و با کلیکی روی نوار آدرس به تایپ آدرس بعدی بپردازید ، تنها به تایپ آدرس صفحه بعدی که مایلید آنرا مشاهده کنید می پردازید و سپس کلید Enter را می فشارید.
    در پایان باید به یکی از بهترین قابلیت های این مرورگر یعنی پشتیبانی از فایل های فلش اشاره کنیم. Nokia N900 به Adobe Flash 9.4 مجهز است . هیچگاه گوشی ای همچون N900 ندیده ایم که به راحتی و سرعت آن بتواند فایل های فلش را اداره نماید.
    خبر خوب این است که تا زمان عرضه گوشی ، N900 به Adobe Flash 10.1 و ارتقای سخت افزاری مجهز خواهد شد.
    اگر وب سایت هایی که مرور می کنید از عناصر فلش زیادی برخوردارند ، به شما پیشنهاد می کنیم که Nokia N900 را بعنوان گوشی بعدی تان برگزینید. البته اگر زیاد با فایل های فلش مواجه نمی شوید اما اغلب به مرور وب سایت ها می پردازید بازهم باید به N900 به چشم یک گزینه جدی بنگرید.
    Click here to enlarge

گفتم:خدايا از همه دلگيرم. گفت:حتي من؟ گفتم:خدايا دلم را ربودند! گفت:پيش از من؟ گفتم:خدايا چقدر دوري؟ گفت:تو يا من؟ گفتم:خدايا تنهاترينم! گفت:پس من؟ گفتم:خدايا کمک خواستم. گفت:از غير من؟ گفتم:خدايا دوستت دارم. گفت:بيش از من؟ گفتم:خدايا انقدر نگو من! گفت:من تو ام تو من

2. 2کاربر از bardia بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

KIAN FAR (12th February 2010),m-sat (12th February 2010)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع