۩♦ رانیری : هواداران نراتزوری ، حمایتمان کنند ... ♦۩♦
اختصاصی FCinter.ir
کنفرانس مطبوعاتی پیش بازی اینتر - ناپولی از مسابقات هفته ششم سری آ
کلودیو رانیری از هواداران خواست تا فردا در مه آتزا به حمایت از تیم محبوبشان بپردازند :
" نمی توان بدون کوچکترین شکستی به موفقیت رسید و این چیزی است که این تیم تجربه کرده است ...
این تیم تاکنون رنج و سختی زیادی را متحمل شده و زمانیکه نمی تواند هوادارانش را خوشحال کند نیز رنج می برد ...
اما همگی بازیکنان شخصیت بالایی دارند که بواسطه آن می خواهند عکس العمل نشان دهند و هواداران می توانند ازین بابت مطمئن باشند ...
بازی فردا ، آزمونی برای اسکودتو ؟
درست است . کاملاً حق دارید که بازی فردا را بنوعی آزمونی برای قهرمانی اسکودتو بدانید چون ناپولی بسیار خوب عمل کرده است .
من بازی آن ها با منچسترسیتی را بعنوان مفسر بازی تماشا کردم ، همچنین بازی آن ها با ویارئال و سایر تیم ها را نیز دیده ام .
آن ها آماده ی رقابت برای بالای نشینی در جدول هستند و همراه تیم ما در بالای جدول خواهند بود .
مطمئن هستم که تیمم می تواند قهرمان اسکودتو شود پس بازی یکشنبه یوونتوس - میلان ، تنها جدال اسکودتو در این هفته نخواهد بود .
بازی دیگر فردا در مه آتزا برگزار خواهد شد ....
مصدومیت پاتزینی ؟
پاتزینی بصورت جداگانه تمرین کرده است . نام او در لیست بازیکنان دعوت شده قرار دارد و امیدوارم که برای بازی فردا آماده شود .
24 ساعت پیش رو داریم . خواهیم دید ...
امیدوارم که همراهمان باشد چون غیبتش ، کمبودی بزرگ خواهد بود ...
بازی با 3 مهاجم در مسابقه فردا ؟
اتفاق خواهد افتاد ... ( بدون ذکر زمان دقیق !)
مایکن ؟
فکر می کنم که برای بازی فردا آماده خواهد بود ...
او بازیکنی کلیدی برای تیم است که همواره تیم های حریف باید از بابت وی نگران باشند ...
استانکوویچ ؟
خواهیم دید ...
دراین مورد باید تصمیم بگیرم و تا فردا شب زمان دارم ...
دکی با مصدومیت جدی کنار آمده است و بعد از بازی فردا نیز مدتی استراحت داریم . خواهیم دید ...
چیوو ؟
درمورد او هم باید تصمیم بگیرم که بازی کند یا خیر .
وضعیت ناگاتومو در حضور مایکن ؟
ناگاتومو را خیلی دوست دارم و از او راضی هستم اما بودن در اینتر ، یعنی آماده بودن برای زمانیکه مربی فرا می خواندت ... "
رانیری با خنده در پاسخ به این شایعه که در اولین صحبت هایش به تیم گفته "اسکودتو را برای من ببرید " گفت :
"من هرگز نگفتم که اسکودتو را برای من ببرید !
گفتم بیایید با هم اسکودتو را ببریم ...
من همیشه احساسم را بیان می کنم و این چیزی است که گفته ام .
من همیشه برای بازیکنان اینتر احترام زیادی قائل بوده ام .
برای قدرت و شخصیتشان ...
تیمی که تا آخرین لحظات این توانایی را دارد که بازی برگرداند .
تمام کاری که من کردم ، گفتن چیزی بود که وقتی بعنوان رقیب اینتر بودم مشاهده کردم و حالا می خواهم دوباره شاهد آن باشم ...
هیجان بابت بازی فردا ؟
اگر بابت بازی فردا خوشحال و هیجان زده نباشم ، مربی نیستم ! (با خنده)
مربی هستم بخاطر هیجان و احساسی که این کار بمن می دهد ...
می خواهم که تیم در تمام بازی ها با شخصیت و کاراکتر بازی کند و هواداران نیز حامی ما باشند ، چون می خواهیم برایشان چیزی ارائه دهیم که نیاز به تشویق فراوان دارد ...