.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 347

موضوع: ::..تایپیک کلوپ هواداران اینتر..::

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

۩♦ رانیری : هواداران نراتزوری ، حمایتمان کنند ... ♦۩♦
    Click here to enlarge

اختصاصی FCinter.ir
    کنفرانس مطبوعاتی پیش بازی اینتر - ناپولی از مسابقات هفته ششم سری آ
    کلودیو رانیری از هواداران خواست تا فردا در مه آتزا به حمایت از تیم محبوبشان بپردازند :
    " نمی توان بدون کوچکترین شکستی به موفقیت رسید و این چیزی است که این تیم تجربه کرده است ...
    این تیم تاکنون رنج و سختی زیادی را متحمل شده و زمانیکه نمی تواند هوادارانش را خوشحال کند نیز رنج می برد ...
    اما همگی بازیکنان شخصیت بالایی دارند که بواسطه آن می خواهند عکس العمل نشان دهند و هواداران می توانند ازین بابت مطمئن باشند ...
    بازی فردا ، آزمونی برای اسکودتو ؟
    درست است . کاملاً حق دارید که بازی فردا را بنوعی آزمونی برای قهرمانی اسکودتو بدانید چون ناپولی بسیار خوب عمل کرده است .
    من بازی آن ها با منچسترسیتی را بعنوان مفسر بازی تماشا کردم ، همچنین بازی آن ها با ویارئال و سایر تیم ها را نیز دیده ام .
    آن ها آماده ی رقابت برای بالای نشینی در جدول هستند و همراه تیم ما در بالای جدول خواهند بود .
    مطمئن هستم که تیمم می تواند قهرمان اسکودتو شود پس بازی یکشنبه یوونتوس - میلان ، تنها جدال اسکودتو در این هفته نخواهد بود .
    بازی دیگر فردا در مه آتزا برگزار خواهد شد ....
    مصدومیت پاتزینی ؟
    پاتزینی بصورت جداگانه تمرین کرده است . نام او در لیست بازیکنان دعوت شده قرار دارد و امیدوارم که برای بازی فردا آماده شود .
    24 ساعت پیش رو داریم . خواهیم دید ...
    امیدوارم که همراهمان باشد چون غیبتش ، کمبودی بزرگ خواهد بود ...
    بازی با 3 مهاجم در مسابقه فردا ؟
    اتفاق خواهد افتاد ... ( بدون ذکر زمان دقیق !)
    مایکن ؟
    فکر می کنم که برای بازی فردا آماده خواهد بود ...
    او بازیکنی کلیدی برای تیم است که همواره تیم های حریف باید از بابت وی نگران باشند ...
    استانکوویچ ؟
    خواهیم دید ...
    دراین مورد باید تصمیم بگیرم و تا فردا شب زمان دارم ...
    دکی با مصدومیت جدی کنار آمده است و بعد از بازی فردا نیز مدتی استراحت داریم . خواهیم دید ...
    چیوو ؟
    درمورد او هم باید تصمیم بگیرم که بازی کند یا خیر .
    وضعیت ناگاتومو در حضور مایکن ؟
    ناگاتومو را خیلی دوست دارم و از او راضی هستم اما بودن در اینتر ، یعنی آماده بودن برای زمانیکه مربی فرا می خواندت ... "
    رانیری با خنده در پاسخ به این شایعه که در اولین صحبت هایش به تیم گفته "اسکودتو را برای من ببرید " گفت :
    "من هرگز نگفتم که اسکودتو را برای من ببرید !
    گفتم بیایید با هم اسکودتو را ببریم ...
    من همیشه احساسم را بیان می کنم و این چیزی است که گفته ام .
    من همیشه برای بازیکنان اینتر احترام زیادی قائل بوده ام .
    برای قدرت و شخصیتشان ...
    تیمی که تا آخرین لحظات این توانایی را دارد که بازی برگرداند .
    تمام کاری که من کردم ، گفتن چیزی بود که وقتی بعنوان رقیب اینتر بودم مشاهده کردم و حالا می خواهم دوباره شاهد آن باشم ...
    هیجان بابت بازی فردا ؟
    اگر بابت بازی فردا خوشحال و هیجان زده نباشم ، مربی نیستم ! (با خنده)
    مربی هستم بخاطر هیجان و احساسی که این کار بمن می دهد ...
    می خواهم که تیم در تمام بازی ها با شخصیت و کاراکتر بازی کند و هواداران نیز حامی ما باشند ، چون می خواهیم برایشان چیزی ارائه دهیم که نیاز به تشویق فراوان دارد ...

Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

2. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

elc.rgb (18th October 2011),pal-electronic (2nd October 2011)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع