مورینیو :" شاهین در طول 15 روز آتی به ما ملحق می شود "
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو در مراسم بهترین های مارکا در سال 2011 شرکت کرد که جایزه میگل مونیوز را به عنوان بهترین مربی لالیگا در فصل قبل بدست آورد .
خودش می گوید :" فصل گذشته خیلی جذاب و تکان دهنده بود . برای من خوب بود چرا که جام بزرگی همچون کوپا دل ری را بردیم ، در مقابل یک رقیب سرسخت و خاص . در چمپیونزلیگ هم خیلی خوب بودیم . تیمی بودیم که بیشترین امتیازات را در مرحله گروهی کسب کردیم . در مورد دیگر مسائلش هم بهتر است صحبت نکنم ، گذشته ها گذشته است ."
او در پاسخ به سوالی در مورد هافبک ترکیه ای مصدوم تیمش گفت :" امیدوارم که در طول 15 روز آینده ، شاهین به ما ملحق شود . هفته های بازیهای ملی زمان خوبی برای ریکاوری است . " وی افزود که نمی تواند ترکیب فعلی رئال مادرید را بهترین ترکیبی که داشته بداند چرا که در دیگر تیمها هم با بازیکنانی دیگر ، "همه چیز " را برده است و زدن چنین حرفی ، بی عدالتی به دیگر تیمهاست .
مربی پرتغالی پس از گرفتن جایزه ، در مورد محرومیتش در بازیهای چمپیونزلیگ صحبت کرد :" فکر کنم که بهتر بود که نبودم چرا که بدون من هر دو بازی را بردیم . " و سپس لبخندی زد . مورینیو در مورد داوران نیز گفت :" تا کنون خوب کار کرده اند و به همین علت کار برای ما آسان تر بوده است . "
در مورد ماتئو لاهوز که جایزه بهترین داور را برد نیز گفت :" او باعث زیبا شدن فوتبال می شود . " او همچنین با ساندوال که جایزه بهترین مربی دسته دو را برد هم خوش و بش کرد .