.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 185

موضوع: ::..تایپیک کلوپ هواداران رئال مادرید..::

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

هیگوائین: " مورینیو به من تبریک گفت "

مرجع خبري رئال مادريد: گونزالو هیگوائین، پس از بازی فوق العاده ای که برابر اسپانیول داشت، در مورد شرایط خودش و تیم با آس صحبت کرد .
    Click here to enlarge

سه گل ، یک انگیزه روحی عالی برای تو بود .
    خیلی خوشحالم . به چنین بازی احتیاج داشتم . به خصوص پس از شرایطی که داشتم ، می خواستم که به روند بازیها برگردم .

مورینیو به خاطر هت تریکت به تو تبریک گفت ؟
    بله ، تبریک گفت . خیلی خوشحال بودم . همین طور هم تیمی ها . همه می دانند که من با مصدومیتم جنگیدم و همین قضیه به من خیلی صدمه زد .

مصدومیت بنزما باعث رسیدن فرصت به تو شد .
    فکر می کردم که فرصت داشته باشم . اما روی من حساب نشد تا این که در این بازی به زمین رفتم و توانستم نود دقیقه کامل بازی کنم که مدتها بود برایم رخ نداده بود . خیلی خوشحالم .

در سه بازی اخیر ، تیمت هم 13 گل زده است .
    این قابل اعتناست و آن را باید کار همه دانست . از مهاجمان گرفته تا خط دفاع ، همه کارشان را خوب انجام دادند .

قبل از بازی ، نتیجه بازی بارسا را می دانستید ؟ این روی روندتان نتیجه گذاشت ؟
    می دانستیم که بارسلونا برده است و باید ببریم و این فرصت را از دست ندهیم .

سه گل زدی اما گل دومت چیز دیگری بود .
    واقعا فرصت خوبی بود . آلوارو یک پاس عالی به من داد و من سریع ترین گزینه را انتخاب کردم که شرایط عالی پیش رفت . در چنین شرایطی باید سریع فکر کرد .

مربی می گفت که تو دچار یک مصدومیت جدی بودی و نتوانستی در پیش فصل بهترین نمایشت را داشته باشی . حالا صد در صد هستی ؟
    خیلی کار کردم تا بهتر شوم . بازی با اسپانیول برایم خیلی خوب بود و خیلی خوشحال هستم .

2. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

abady (6th October 2011),elc.rgb (18th October 2011)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع