مورینیو و دادن شهریه ده کودک کم بضاعت در تیم کانیاس
مرجع خبري رئال مادريد: پسر خوزه مورینیو ، در پست دروازه بان در تیم کانیاس بازی می کند ، باشگاهی از مادرید با 700 کودک که به عنوان باشگاه حامی رئال مادرید شناخته می شود و پسران زیدان و رونالدو هم در آن بازی کرده اند .
یک روز ، پسر خوزه مورینیو می بیند که پسر یکی از هم تیمی هایش در ساختمان باشگاه گریه می کند چرا که خانواده شان به علت مشکلات مالی نمی تواند که پول لازم را بپردازد . کمی بعد ، کانیاس تماسی را از سوی خاویر گارسیا کول ، یکی از کارمندان رئال مادرید دریافت می کند که شماره حسابشان را می خواسته است . این برای مورینیو بوده است که تصمیم می گیرد ، شهریه 10 کودک را بپردازد . شهریه سالانه هر کودک بین 700 تا 900 یوروست .
مدیر کانیاس در این باره به کوپه گفت :" مورینیو نمی خواست این کار را انجام دهد که بقیه بفهمند اما می خواستیم که روی دیگرش را به نمایش بگذاریم . "
مادر یکی از بازیکنانی که از سخاوت مورینیو بهره مند شده می گوید :" او معمولا سر تمرینات پسرش حاضر می شود . وقتی می آید ، افراد زیادی هستند که از او عکس و امضا بخواهند ، چه بچه ها و چه والدین . "
موسی توره ، یک بچه یازده ساله از مالی نامه ای نیز برایش نوشته است :" سلام مورینیو ، من موسی توره هستم . طرفدار چلسی ، رئال مادرید را هم دوست دارم اما نه زیاد . در کانیاس بازی می کنم . به من گفته شد که تو شهریه مرا دادی . برایت آرزوی موفقیت می کنم . از تو خیلی ممنونم . امیدوارم که این را بخوانی ، خداحافظ . " آلوارز توضیح می دهد که موسی از هشت سالگی با آنها بوده است و با مترو به تنهایی از وایکاس به تمرینات ملحق می شود و دانش آموز خوبی است . "
رافا کانو ، مدیر ورزشی این باشگاه نیز می گوید :" همین دیروز بود که مورینیو در تمرین پسرش ، توپ جمع کن شده بود . "