سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 114

موضوع: ::..تایپیک کلوپ هواداران تيم هاي ملي..::

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر کل ماهواره و فرکانس ali6741 آواتار ها
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

جلالي:ترجيح ميدهم باکي‌روش تنهاصحبت کنم

سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: ترجيح مي‌دهم در جلسه خصوصي با کي‌روش حرف بزنم.

Click here to enlarge

مجید جلالی در خصوص اینکه چرا در جلسه سرمربیان لیگ برتری با کی‌روش شرکت نکرد اظهار داشت: در دعوتنامه فدراسیون تاریخ اشتباه و یکجا 13 و یکجا 19 مهر درج شده بود.

وی در خصوص اینکه این توجیه چندان قابل قبول نیست، عنوان کرد: این دعوت ها کار خوبی است اما من ترجیح می دهم با کی‌روش در برخوردی که خواهیم داشت به صورت خصوصی صحبت کنم. این را تجربه ام می گوید. این طوری بهتر است. گاهی پیش آمده که از صحبت های مطرح شده عده ای ناراحت می شوند.

جلالی تصریح کرد: ترجیح می دهم در مورد تیم ملی کمتر صحبت کنم و در سه سال گذشته هم دیده اید که نظری نداده ام. از بحث تیم ملی دورتر باشم بهتر است.

سرمربی تیم فولاد در ادامه صحبت هایش در مورد فولاد و اینکه نمی توانند از پنالتی های خود استفاده کنند، گفت: من این را فهمیده ام که گل شدن پنالتی یا نشدن آن به تمرین ربطی ندارد چون تیمی پیدا نمی شود که به اندازه فولاد تمرین پنالتی کرده باشد.
    وی افزود: فکر می کنم بچه ها هم حساس شده اند. من باید دنبال فردی باشم که خطر کند. از طرف دیگر متوجه شدم که در طول این چند سال فولاد از 6 درصد ضربات ایستگاهی استفاده کرده اما تیم های بالای جدول از 60 درصد ضربات ایستگاهی نهایت استفاده را برده اند.

سرمربی فولاد تصریح کرد: من رصد کرده ام در این چند سال فولاد در بازی هایی که باید می برد تا بتواند خود را مدعی معرفی کند شکست خورده است. در واقع ما در لحظه همه چیز را از دست می دهیم. مشکل ما ذهنی و روانی است و باید روی این مسئله کار کنم.

2. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

elc.rgb (12th October 2011)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع