آقاجانيان:کي روش بزرگ است وبزرگ فکر مي کند
استعدادياب تيم ملي فوتبال ايران گفت: کي روش مربي بزرگي است و بزرگ فکر ميکند.
مارکار آقاجانیان پس از نشست هم اندیشی مربیان لیگ برتری با کادرفنی تیم ملی گفت: این جلسه با هدف ایجاد تعامل بیشتر بین مربیان لیگ برتری و کادر فنی تیم ملی برگزار شد و بسیار خوب بود.
وی ادامه داد: مربیان لیگ برتری و کیروش مشکلاتشان را بیان کردند. بهتر بود این نشست با حضور تمام مربیان لیگ برتری برگزار میشد اما مربیانی هم که حضور داشتند نیز روند جلسه را مثبت ارزیابی کردند. امیدوارم روند به گونهای پیش برود که نه به تیم ملی آسیبی برسد و نه به بازیکنان و باشگاهها.
استعدادیاب تیم ملی در مورد سمت جدیدش در تیم ملی گفت: از قبل از دیدار با اندونزی در حال همکاری با تیم ملی هستم. تمرینات اندونزی را در آن برهه تماشا کردم و به تناوب نیز بازیهای لیگ را زیر نظر گرفتم. در این دیدارها بازیکنانی که مدنظر بودند را زیر ذرهبین داشتهام و در حال حاضر نیز همکاریام نزدیکتر شده است.
آقاجانیان در پاسخ به سؤال که آیا میتواند به کیروش بازیکنی را برای حضور در تیم ملی پیشنهاد بدهد؛ تأکید کرد: قطعا چنین است؛ کیروش مربی بزرگی است و بزرگ فکر میکند. وی در همه مسائل با گروهی که دارد، مشورت میکند. من در همه جلسات حضور داشتم و امیدوارم بتوانم خدمت کوچکی به تیم ملی کشورم انجام دهم.
وی در مورد اینکه آیا میتوان با تفکرات سرمربی پرتغالی تیم ملی جهانی شد، یادآور شد: قطعاً برای این امر خیلی مسائل دخیل است. هدف کیروش در حال حاضر این است که در این مقطع با توجه به فرصت کمی که داریم نتیجه لازم را کسب کند. البته هدف اصلی وی این است که تأثیری مثبت و تحولی را در فوتبال ایران ایجاد کند تا در آینده بتوانیم شاهد رشد و شکوفایی آن باشیم.
وی ادامه داد: این تحول نیاز به حمایت و همکاری همه جانبه دارد چرا که به تنهایی نمیتوان این کار را انجام داد و باید همه شرایط را برای رسیدن به این هدف بزرگ مهیا کرد. به نظر من کیروش میخواهد ساختار خوبی در فوتبال ایران درست کند تا مربیان بعدی بتوانند به خوبی از آن استفاده کنند.