سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 114

موضوع: ::..تایپیک کلوپ هواداران تيم هاي ملي..::

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر کل ماهواره و فرکانس ali6741 آواتار ها
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

آقاجانيان:کي روش بزرگ است وبزرگ فکر مي کند

استعدادياب تيم ملي فوتبال ايران گفت: کي ‌روش مربي بزرگي است و بزرگ فکر مي‌کند.

Click here to enlarge

مارکار آقاجانیان پس از نشست هم اندیشی مربیان لیگ برتری با کادرفنی تیم ملی گفت: این جلسه با هدف ایجاد تعامل بیشتر بین مربیان لیگ برتری و کادر فنی تیم ملی برگزار شد و بسیار خوب بود.

وی ادامه داد: مربیان لیگ برتری و کی‌روش مشکلاتشان را بیان کردند. بهتر بود این نشست با حضور تمام مربیان لیگ برتری برگزار می‌شد اما مربیانی هم که حضور داشتند نیز روند جلسه را مثبت ارزیابی کردند. امیدوارم روند به گونه‌ای پیش برود که نه به تیم ملی آسیبی برسد و نه به بازیکنان و باشگاه‌ها.

استعدادیاب تیم ملی در مورد سمت جدیدش در تیم ملی گفت: از قبل از دیدار با اندونزی در حال همکاری با تیم ملی هستم. تمرینات اندونزی را در آن برهه تماشا کردم و به تناوب نیز بازی‌های لیگ را زیر نظر گرفتم. در این دیدارها بازیکنانی که مدنظر بودند را زیر ذره‌بین داشته‌ام و در حال حاضر نیز همکاری‌‌ام نزدیک‌تر شده است.

آقاجانیان در پاسخ به سؤال که آیا می‌تواند به کی‌روش بازیکنی را برای حضور در تیم ملی پیشنهاد بدهد؛ تأکید کرد: قطعا چنین است؛ کی‌روش مربی بزرگی است و بزرگ فکر می‌کند. وی در همه مسائل با گروهی که دارد، مشورت می‌کند. من در همه جلسات حضور داشتم و امیدوارم بتوانم خدمت کوچکی به تیم ملی کشورم انجام دهم.

وی در مورد اینکه آیا می‌توان با تفکرات سرمربی پرتغالی تیم ملی جهانی شد، یادآور شد: قطعاً برای این امر خیلی مسائل دخیل است. هدف کی‌روش در حال حاضر این است که در این مقطع با توجه به فرصت کمی که داریم نتیجه لازم را کسب کند. البته هدف اصلی وی این است که تأثیری مثبت و تحولی را در فوتبال ایران ایجاد کند تا در آینده بتوانیم شاهد رشد و شکوفایی آن باشیم.

وی ادامه داد: این تحول نیاز به حمایت و همکاری همه جانبه دارد چرا که به تنهایی نمی‌توان این کار را انجام داد و باید همه شرایط را برای رسیدن به این هدف بزرگ مهیا کرد. به نظر من کی‌روش می‌خواهد ساختار خوبی در فوتبال ایران درست کند تا مربیان بعدی بتوانند به خوبی از آن استفاده کنند.

2. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

abady (8th October 2011),elc.rgb (12th October 2011)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع