کلانتري:از صحبتهاي کي روش تعجب کردم
سرمربي تيم فوتبال فجرسپاسي گفت: وقتي کيروش درباره زير ساختهاي فوتبال ايران صحبت ميکرد خيلي تعجب کردم.
علی کلانتری پس از جلسه هم اندیشی مربیان لیگ برتری با کیروش گفت: این گونه نشستها به پیشبرد اهداف تیم ملی و باشگاهها خیلی کمک میکند. اگر باشگاهها قوی باشند تیم ملی قدرتمندی خواهیم داشت. کیروش حرفهای است و ما این موضوع را به فال نیک میگیریم. او میداند که باید به باشگاهها نزدیک باشد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا تیم ملی با کیروش میتواند به جام جهانی 2014 صعود کند، اظهار داشت: من به این موضوع امیدوار هستم. وقتی کیروش درباره زیر ساختهای فوتبال ایران صحبت میکرد خیلی تعجب کردم چرا که با توجه به مدت کمی که در ایران است کاملا به مشکلات آگاهی پیدا کرده است. او به نقاط قوت و ضعف فوتبال ایران و باشگاهها پی برده و وقتی این مشکلات را تشخیص دهیم میتوانیم راه حل آن را نیز به دست آوریم.
کلانتری در پاسخ به سؤال مبنی بر اعتراض به عدم حضور کیروش در دیدارهای فجر سپاسی خاطرنشان کرد: کیروش گفت که 4 مسابقه ما را دیده و از این موضوع تعجب کردم. او حتی نام بازیکنانی که مد نظرش بود را اعلام کرد. فجر سپاسی بازیکن زیر 23 سال زیاد دارد و میتواند پشتوانه خوبی برای تیم ملی باشد.
وی تصریح کرد: با حل مشکلات میتوانیم امیدوار باشیم که از کشورهایی نظیر کره، ژاپن و استرالیا عقب نمانیم. اگر قرار باشد در جا بزنیم تیمهای پایین تر از ما به ایران میرسند.
کلانتری در ادامه درباره اینکه روند فجر سپاسی تا چه زمانی سینوسی خواهد بود، تاکید کرد: روند سینوسی تیم به دلیل حضور بازیکنان جوان است. امیدوارم این روند به گونهای باشد که موفقیت تیم رقم بخورد.
سرمربی فجر سپاسی درباره اینکه برخی مربیان در نشست هم اندیشی شرکت نکردند، گفت: ما خودمان تمرین داشتیم اما به دعوت تیم ملی پاسخ مثبت دادیم. اگر دلمان به حال تیم ملی و ایران میسوزد باید از خیلی از مسائل بگذریم. حتما مربیان دیگر نتوانستند برنامه تمریناتشان را تغییر دهند و به این نشست بیایند. خود ما از این موضوع ناراحت شدیم و امیدوارم در نشستهای بعدی هم مربیان حاضر شوند.