راموس: "دنیای فوتبال ، کذب و پیچیده است"
مرجع خبري رئال مادريد: سرجیو راموس، مدافع رئال مادرید گفت که از زمانی که اولین بازی رسمی خود در سویا را انجام داد ، این حس منفی را نداشته که "هر گز نمی تواند" چمپیونزلیگ را ببرد .
راموس در مصاحبه با وبسایت لالیگا ، به بررسی شرایط شخصی و بازیگری خود در رئال مادرید پرداخت و در مورد نظراتش در مورد جهان فوتبال صحبت هایی داشت .
او گفت: "ذهنیتم عوض شده است . احساس می کنم که کمی پخته تر هستم . تجربه زیادی پیدا کرده ام . خوشحالم که بخشی از خشونتی که داشتم را کنار گذاشتم . من هنوز همان بازیکن سویا با همان انگیزه برای قهرمان هستم تا بتوانم از نظر بازیگری و شخصیتی بهتر شوم ."
وی افزود: "دنیای فوتبال ، کذب و پیچیده است . باید در دروغ های مداوم زندگی کنی . یک روز خیلی خوب هستی و یک روز خیلی بد . پس باید ثابت قدم بمانی ، متواضع باشی و بدانی که از کجا آمده ای ."
در مورد روابطش با دوستان قدیمیش در کاماس هم صحبت کرد و گقت که هنوز این رفاقت ها را حفظ کرده است: "دوستان زیادی دارم که با صداقت در کاماس زندگی می کنند . یکی زباله ها را جمع آوری می کند ، دیگری در کار تشکل است و یکی دیگر در کار آزاد است که ماهی 1000 یورو هم در آمد ندارد اما هنوز دوستان من هستند . دستمزد اولم زیاد نبود اما وقتی که به تیم سویا ب رفتم و کاپاروس مرا دید ، شرایط کمی فرق کرد . مادر بزرگم گفته بود که با اولین دستمزدم باید یک حمام و آشپز خانه جدید درست کنیم که همین کار را کردیم ."