.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
صفحه 8 از 12 نخستنخست 123456789101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 114

موضوع: ::..تایپیک کلوپ هواداران تيم هاي ملي..::

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

تازه‌ترين رده‌بندي فيفا
    صعود هشت پله‌اي ايران مزد پيروزي بر بحرين

تيم ملي فوتبال ايران در تازه‌ترين رده‌بندي فيفا با هشت پله صعود در مکان 42 جهان قرار گرفت. اين در حالي است که ايران در رده‌بندي آسيايي همچنان تيم چهارم قاره کهن است.

Click here to enlarge

امروز(چهارشنبه) فيفا تازه‌ترين رده‌بندي برتر تيم‌هاي ملي فوتبال جهان را اعلام کرد که تيم ملي ايران به دليل دو پيروزي پر گل برابر فلسطين و بحرين با هشت پله صعود در مکان 42 دنيا قرار گرفت.
    ايران در اين رده‌بندي با 626 امتياز و بالاتر از تيم‌هاي نظير نيجريه، سنگال، کامرون، چک، اسکاتلند و روماني در رده 42 دنيا قرار گرفته است.
    در بين تيم‌هاي آسيايي هم تيم ايران پس از تيم‌هاي ژاپن، استراليا و کره جنوبي در رده چهارم قرار گرفته است.
    نکته جالب توجه در اين فهرست نزول عربستان به رده يازدهم تيم‌هاي آسيايي است.
    عراق هم در فهرست جهاني با 16 پله صعود در رده 91 قرار گرفته است.
    رده بندي 10 تيم برتر دنيا در ماه اکتبر به اين شرح است:

1ـ اسپانيا 1624 امتياز
    2 ـ هلند 1425 امتياز
    3ـ آلمان 1352 امتياز
    4ـ اروگوئه 1230 امتياز
    5ـ برزيل 1144 امتياز
    6ـ ايتاليا 1135 امتياز
    7ـ انگليس 1101 امتياز
    8 ـ يونان 1044 امتياز
    8ـ پرتغال 1044 امتياز
    10ـ آرژانتين 1030 امتياز
    10ـ دانمارک 1030 امتياز

2. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

elc.rgb (20th October 2011),KIAN FAR (23rd October 2011)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

حضور کادرفني تيم ملي در تمرينات راه آهن

کادر فني تيم ملي ايران امروز بر سر تمرينات باشگاه راه آهن حضور پيدا خواهد کرد.

Click here to enlarge

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال ، مارکارآقاجانیان مربی تیم ملی فوتبال ایران در گفت و گویی کوتاه به سایت رسمی فدراسیون فوتبال گفت:«در ادامه حضور کادرفنی تیم ملی بر سر تمرینات تیم های لیگ برتری امروز بعداز ظهر کادرفنی تیم ملی بر سر تمرینات باشگاه راه آهن حاضر می شود.»

وی در ادامه گفت:در غیاب کی روش و گاسپار و بر اساس روندی که در پیش گرفته بودیم و بر سر تمرینات استقلال و پرسپولیس حاضر شده بودیم امروز بعدازظهر ، من به همراه سیموئز ، مک درموت و امید نمازی بر سر تمرینات تیم راه آهن حاضر خواهیم شد و تمرینات و بازیکنان این تیم را زیرنظر خواهیم گرفت.

آقاجانیان در پایان گفت:در برنامه های آینده کادر فنی تیم ملی بازدید از تمرینات تیم های لیگ برتری شهرستانی هم قرار دارد.

4. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

elc.rgb (20th October 2011),KIAN FAR (23rd October 2011)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

نمازي: مسابقات ليگ زير نظر کادرفني است

مربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: کادر فني تمامي ديدارهاي ليگ برتر را به دقت زير نظر دارد و نگاه مي‌کند.

Click here to enlarge

در مورد اینکه کادر فنی تیم ملی بازی‌های لیگ را رصد می‌کنند یا خیر گفت: مربیان تیم ملی تمامی‌ بازی‌های لیگ برتر را زیر نظر دارند و به دقت مسابقات را نگاه می‌کنند. اگر امکان دیدن پخش مستقیم بازی‌ها باشد بازی را به طور مستقیم نگاه می‌کنیم در غیر این‌صورت فیلم تمامی‌ بازی‌های لیگ برتر را نگاه می‌کنیم.

وی افزود: اگر بازیکنی در مسابقات لیگ برتر به چشم سرمربی یا مربیان تیم ملی بیاید که به نظر آنها بتوانند به تیم ملی کمک کند و حضورش بار فنی به تیم ملی اضافه کند قطعا آن بازیکن را به تیم ملی دعوت می‌کنیم.

مربی تیم ملی در مورد اینکه امکان دارد در اردوی آینده تیم ملی بازیکن جدید به اردو دعوت شود یا نه گفت: این مسئله بستگی به تصمیم کی‌روش دارد که بعد از دیدن گزارش‌ها در این زمینه تصمیم بگیرد. او روز دوشنبه به ایران بازمی‌گردد.

6. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

elc.rgb (23rd October 2011),KIAN FAR (23rd October 2011)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

نتيجه شکايت ايران از عراق اين هفته اعلام ميشود

دوشنبه يا سه‌شنبه هفته جاري کميته انضباطي فيفا اولين نتيجه بررسي پرونده شکايت ايران از فدراسيون عراق را اعلام خواهد کرد.

Click here to enlarge

وکلای فدراسیون فوتبال در زوریخ سوئیس همچنان پیگیر پرونده شکایت از فدراسیون عراق بابت استفاده از بازیکن صغر سن در بازی امیدهای ایران و عراق هستند.

قرار است دوشنبه یا سه شنبه هفته جاری کمیته انضباطی فیفا جواب اولین بررسی خود در مورد این پرونده را اعلام کند.

فدراسیون عراق یک دهه است از خالد صالح به طور غیر قانونی استفاده می کند.
    عراقی ها که می دانستند فدراسیون ایران بعد از بازی با امیدهای کشورمان متوجه تخلف در سن بازیکن عراقی شده اند در بازی با ازبکستان در مرحله سوم مقدماتی المپیک از وی استفاده نکرده اند.

8. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

elc.rgb (23rd October 2011),KIAN FAR (23rd October 2011)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

مسابقات گرندپريکس برزيل
    فوتسال ايران حريف آرژانتين هم نشد

تيم ملي فوتسال ايران برخلاف پيش‌بيني‌ نتوانست از سد تيم آرژانتين بگذرد و به مقام چهارمي رقابت‌هاي گرندپريکس برزيل بسنده کرد.

Click here to enlarge

تیم ملی فوتسال ایران که در مرحله نیمه‌نهایی با نتیجه ۴ بر یک مغلوب برزیل شده و از رسیدن به فینال بازمانده بود، بامداد امروز (یکشنبه) برابر آرژانتین صف‌آرایی کرد تا بر سکوی سومی مسابقات گرندپریکس برزیل قرار گیرد.
    در حالی که پیش‌بینی می‌شد ایران از سد این حریف بگذرد، شکست دیگری در کارنامه ملی‌پوشان به ثبت رسید و سکوی سومی رقابت‌ها از آن آرژانتینی‌ها شد.
    ایران در این مسابقه با نتیجه ۴ بر ۲ مغلوب حریفش شد.

هر ۲ گل ایران را مهدی جاوید به ثمر رساند و برای آرژانتین نیز واپوراکی (۲ گل)، لوئیس گونزالس و بلاناس وارد دروازه حریف کردند.

امشب نیز تیم‌های برزیل و روسیه برای کسب عنوان قهرمانی رقابت‌ها برابر هم صف‌آرایی خواهند کرد.
    ایران در دوره گذشته مسابقات گرندپریکس برزیل در حالی که تیم‌های اسپانیا و پرتغال نیز حضور داشتند به مقام چهارم رسیده بود.

10. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

elc.rgb (24th October 2011)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

تنها دستاورد تيم ملي فوتسال از نگاه شمس

سرمربي سابق تيم ملي فوتسال گفت: نتياج رقابت‌هاي گرندپريکس نشان داد که جوراندينيو چقدر در مشورت دادن و آناليز کردن به صانعي کمک کرده است!

Click here to enlarge

حسین شمس گفت: جالب است که عباس ترابیان اعلام کرده بازی‌های خوبی در برزیل داشتیم. در مرحله مقدماتی، آمریکا را همه تیم‌ها با هفت یا هشت گل شکست دادند. اروگوئه ۱۲ گل از برزیل خورد. بلژیک هم اصلا از گروه‌مان صعود نکرد. در واقع آسیب‌دیدگی بهترین گلر دنیا تنها دستاورد تیم ملی در مسابقات گرندپریکس برزیل بود.

سرمربی پیشین تیم ملی فوتسال اظهار داشت: روسیه که امسال فینالیست شده، سال گذشته با ما هم‌گروه بود و حتی از مرحله مقدماتی هم بالا نیامد. ما به همراه پرتغال صعود کردیم. ما سال گذشته در حضور تیم‌هایی چون اسپانیا و پرتغال که در رقابت‌ها حضور داشتند به مقام چهارم رسیدیم.

شمس ادامه داد: نتایج رقابت‌ها نشان داد که جوراندینیو چقدر در مشورت دادن و آنالیز کردن حریفان به علی صانعی کمک کرده است! ما فقط برابر تیم‌هایی که همیشه برنده بودیم و جزو ۱۰ تیم برتر دنیا نبودند، پیروز شدیم. چرا مشورت او برابر تیم‌های برزیل و آرژانتین کارگر نیفتاد؟

تیم ملی فوتسال ایران بامداد امروز (یکشنبه) با قبول شکست برابر آرژانتین به مقام چهارم مسابقات گرندپریکس برزیل دست پیدا کرد.

12. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

ديدار كاپيتان سابق تيم ملي با كي‌روش

کاپيتان پيشين تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اين که قصد دارد با کارلوس کي‌روش ديداري داشته باشد و درباره احتمال همکاري با تيم ملي با او صحبت کند، گفت: هنوز باشگاه پرسپوليس براي خروج از بحران از او کمک نخواسته است.

Click here to enlarge

کريم باقري که در برنامه چهار چهار دو در راديو جوان سخن مي‌گفت، درباره دلايل خداحافظي‌اش از فوتبال در ميانه‌هاي فصل قبل گفت: «من هميشه سعي مي‌کنم با اصول خودم زندگي کنم. وقتي احساس کنم در جايي موثر نيستم، کنار مي‌کشم. فصل قبل و بعد از مصدوميتي که براي من به وجود آمد، در هر بازي به من 10 دقيقه يا حتي دو دقيقه بازي مي‌دادند که اين امر برايم قابل قبول نبود. براي همين وقتي ديدم به تيمم کمکي نمي‌کنم، از پرسپوليس رفتم تا يک بازيکن جوان جاي من بيايد.

وي ادامه داد: البته در همان زمان هم خودم فکر مي‌کردم که توانايي بازي کردن را دارم و مي‌توانم بيشتر به تيمم کمک کنم، اما اين تشخيص مربي وقت تيم بود که به من کم بازي بدهد.

باقري درادامه و در پاسخ به اين سئوال که چرا براي کمک به پرسپوليس اقدامي نمي‌کند، تصريح کرد: هنوز هيچ ** از من کمکي نخواسته است! من نمي‌توانم بروم باشگاه و بگويم آمده‌ام تا کمک کنم. در مورد تيم ملي، خود آقاي کي‌روش از من دعوت کرد تا کنار ملي پوشان باشم و من هم با کمال ميل پذيرفتم اما در مورد پرسپوليس کسي چيزي از من نخواسته است .

وي در پايان، درباره احتمال همکاري‌اش با تيم ملي خاطر نشان کرد: قرار است با کي‌روش پس از بازگشتش از اروپا ديداري داشته باشم. خود ايشان از من خواسته است که براي اين ديدار وقتي تعيين کنيم. نمي‌دانم بعد از اين ديدار چه اتفاقي مي‌افتد و اصلا نمي دانم قرار است در مورد چه مسئله‌اي با من صحبت کند. براي همين تا زماني که با ايشان حرف نزنم، نمي‌توانم نظر نهايي‌ام را بگويم.

14. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

تیم-های ملی ایران و ایتالیا با اعلام رئیس کمیته توسعه بین-الملل فدراسیون فوتبال ایتالیا سال 2013 با هم دیدار می-کنند.

Click here to enlarge

میکل اووا، رئیس کمیته توسعه بین-الملل فدراسیون فوتبال ایتالیا در نشست خبری که امروز در محل سازمان لیگ برتر در تهران برگزار شد خبر از برگزاری دیدار دوستانه تیم-های ملی فوتبال ایران و ایتالیا در سال 2013 داد.
    پیش از این نیز علی کفاشیان، رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان در دیدار با همتای ایتالیایی خود تفاهم-نامه-هایی را امضا کرده بود. تیم ملی ایتالیا در جام جهانی 2006 با برتری مقابل فرانسه عنوان قهرمانی جهان را به خود اختصاص داد

16. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

elc.rgb (28th October 2011)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

آخرين اخبار تيم ملي از زبان ترابيان:
    در بحرين مشكل امنيتي نداريم
    ويزاها صادر شد و فقط منتظر ويزاي كعبي هستيم
    نكونام به دوبي نمي-رود و دوشنبه به تهران مي-آيد
    سرپرست تيم ملي فوتبال ايران گفت: مسعود شجاعي حق دارد از تماس نگرفتن ما با او گله-مند باشد اما از طريق جواد نكونام مرتب جوياي حال او هستيم.
    عباس ترابيان در گفت-وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه ويزاي بحرين كادر تيم ملي فوتبال ايران اخذ شده و مشكلي از اين بابت وجود ندارد، اظهار كرد: ما ويزاي تمام اعضاي تيم را گرفته-ايم و در حال حاضر فقط منتظر ويزاي حسين كعبي هستيم. حتي ويزاي محمد نوري را هم گرفته-ايم. البته بنده از اخذ ويزاي خبرنگاران بي-اطلاع هستم.
    وي درباره زمان اضافه شدن جواد نكونام به اردوي تيم ملي توضيح داد: ابتدا قرار بود نكونام بعد از بازي تيمش مقابل رئال مادريد، از اسپانيا به دوبي پرواز كند و آنجا به ما ملحق شود اما در برنامه-ريزي بعدي قرار شد اين بازيكن به تهران آمده و همراه كاروان تيم عازم دوبي شود. نكونام دوشنبه ششم نوامبر (پس-فردا) به تهران مي-آيد.
    ترابيان درباره برنامه سفر تيم ملي به بحرين نيز خاطرنشان كرد: كاروان تيم ملي چهارشنبه ساعت 10 صبح تهران را به مقصد دوبي ترك مي-كند و پس از يكي، دو ساعت توقف عازم منامه مي-شود. ساعت ورود تيم ملي به منامه 16 به وقت محلي است. از نظر امنيتي هم مشكلي براي تيم وجود نخواهد داشت. حتي ناظر امنيتي كه براي بازي رفت دو تيم در تهران بود هم در منامه حاضر است.
    سرپرست تيم ملي با ابراز رضايت از تمرينات اين تيم در زمين منطقه شهريار، گفت: واقعا زمين خوبي آنجا بود كه كي-روش هم از كيفيت آن رضايت داشت. بايد از مسوولان آنجا تشكر كرد كه در آن منطقه زميني را مثل دسته-گل نگه داشته بودند. استقبال مردم از تمرينات ملي-پوشان هم تحسين-برانگيز و قابل تقدير بود. ما بنا داريم در روزهاي آتي هم در اين مكان تمرين كنيم. البته برنامه تمريني امروز (شنبه) ساعت 15 در كمپ تيم-هاي ملي خواهد بود.
    ترابيان در واكنش به گله-مندي مسعود شجاعي از مسوولان فدراسيون فوتبال بخاطر جويا نبودن وضعيت جسماني-اش، اظهار كرد: ما مرتب از طريق جواد نكونام جوياي حال شجاعي بوده و از وضعيتش مطلع هستيم. اين بازيكن بايد بازي كند تا عملكردش ديده شود. به هر حال ما مي-دانيم مصدوم است و دوران درماني-اش را سپري مي-كند. البته اينكه گفته است كسي از فدراسيون فوتبال با او تماس تلفني هم نداشته درست است و حق دارد؛ ما بايد تلفني با او صحبت مي-كرديم كه در آينده اين كار را خواهيم كرد.
    وي در واكنش به اينكه شجاعي مصدوم شده فدراسيون براي دعوت او به تيم ملي نامه-اي به باشگاه اوساسونا نوشته در حالي همه مي-دانستند وي مصدوم است! به ايسنا گفت: اين موضوع به زماني برمي-گردد كه اعلام كرده بودند شجاعي پا به توپ شده است، لذا از آنجا كه براي دعوت يك بازيكن جهت حضور در بازي-ها، مي-بايست حدود 15 روز قبل نامه-نگاري انجام شود تا ترتيب اثر دهند، ما هم اين كار را كرديم تا زمان از دست نرود. اما اين بازيكن دوباره مصدوم شد. حتي قرار بود يكي هم از كادر تيم ملي به اسپانيا برود و ضمن ارزيابي شرايطش صحبتي هم با شجاعي داشته باشد كه با توجه به شرايط سفرش لغو شد

18. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

elc.rgb (6th November 2011)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

كفاشيان در گفت-وگو با ايسنا:
    رسانه-ها از عملكردم رضايت ندارند

دژاگه خودش مشكلي داشت كه حل نشده است

براي پيگيري وضع تيم اميد شخصا به فيفا مي-روم
    علي کفاشيان گفت: به‎ دليل اينکه سخت‏گيري کرده‏ايم روند وصولي جرايم انضباطي نسبت به سال گذشته 30 درصد بهتر بوده است.

رئيس فدراسيون فوتبال در گفت‎وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه لرستان، افزود: به کميته مسابقات و سازمان ليگ اعلام کرده‏ايم اگر باشگاه يا ورزشکاران جريمه‎هايشان را پرداخت نکنند از حضور آنها در مسابقات خودداري کنند.

وي تصريح کرد: اين موضوع دو حالت دارد؛ يکي اينکه بازيکنان متوجه مي-شوند اين کار جدي است و جريمه را بايد پرداخت کنند و هم اينکه از محل پرداخت جريمه‎ها به باشگاهها کمک مي‎کنيم که کار فرهنگي انجام دهند.

کفاشيان با اشاره به بازيکنان ايراني الاصل در مورد دعوت نشدن اشکان دژاگه، تصريح کرد: وي خودش مشکلاتي داشته که هنوز در آنجا کامل حل نشده و با کادر فني هم به تفاهم رسيده است. ما هم همه گونه مسائل تسهيلي را برايش فراهم کرده‎ايم، منتها مسائلي ديگري هست که بايد در آنجا براي آنها جا بيفتد و ما از بازيکنان ايراني‎الاصل استقبال مي‎کنيم.

رئيس فدراسيون فوتبال در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه از عملکردش راضي است، عنوان کرد: نبايد خودم بگويم و ديگران بايد نظر بدهند، اما چيزي که مشخص است رسانه‏ها از عملکردم راضي نيستند.

وي در مورد ماجراي تيم اميد، گفت: با دبير کل فيفا صحبت کرده‎ام و از او خواسته‏ام وقتي را مشخص کند که شخصا بروم و در اين مورد و چند مورد ديگر مذاکره کنم. ايشان قول داده‏اند چند روز آينده وقتي را مشخص مي‎کنند.

20. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

elc.rgb (6th November 2011)

صفحه 8 از 12 نخستنخست 123456789101112 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع