هشدار فتح-الله-زاده درباره وضعیت اورژانسی فوتبال ایران
علی فتح-الله-زاده که در برنامه زنده «ورزش و مردم» شرکت کرده بود
علی فتح-الله-زاده که در برنامه زنده «ورزش و مردم» شرکت کرده بود، درباره مسائل مختلفی مانند هیات مدیره باشگاه استقلال، مسائل مالی تیم، مشکلات حرفه-ای شدن باشگاه-ها و... صحبت کرد که مهم-ترین بخش-های آن به این شرح است:
* اداره استقلال و پرسپولیس از اداره یک وزارتخانه سخت-تر است و احساس می-کنم که هیات مدیره این دو باشگاه باید از موضعی بالاتر به این مسائل نگاه کند و لزومی ندارد که سر هر مساله-ای مورد بحث وارد شوند و مصاحبه کنند.
* من چه کاره هستم که بخواهم اعضای هیات مدیره باشگاه را ممنوع المصاحبه کنم؟ اما باید بگویم که مصاحبه-ای خوب است که در راستای توسعه باشگاه باشد. ما همین حالا هم حاشیه زیاد داریم و نباید به این حاشیه-ها دامن بزنیم.
* تمام اعضای باشگاه استقلال تلاش می-کنند که باشگاه به توسعه پایدار برسد. به عنوان نمونه وقتی آقای رسولی نژاد را در زمان ثبت باشگاه در شرکت-ها دیدم ، احساس کردم که به دلیل حساسیت زیاد کارها ممکن است خدای نکرده سکته کند. خود من هم اکنون یک داروخانه سیار هستم و اگر بررسی کنید می-بینید دو کیلو قرص در جیب-های-مان است!
* دو میلیارد تومان به باشگاه استقلال کمک شد که من اعضای باشگاه را دور هم جمع کردم و از آنها خواستم این پول را تقسیم کنند، اما دو میلیارد بسیار کمتر از آن است که بشود آن را به راحتی تقسیم کرد!
* من همیشه سر تمرین-های تیم حاضر می-شوم و هیچ گاه ندیدم بازیکنی از شرایط بد مالی شکایت کند. بازیکنان ما با این مسائل خوب کنار آمده-اند، حال ممکن است چند بازیکن به دلیل این که تحت فشار بوده-اند با روزنامه-ها صحبتی کرده باشند.
* بدهی-های باشگاه آنقدر روی هم انباشته شده است که دو میلیارد تومانی که به ما داده شده است، کفاف مشکلات را نمی-دهد. ضمن اینکه بخشی از مطالبات-مان را نیز نمی-دهند. این در حالی است که اکنون تیم-هایی در شهرستان-ها هستند که 20 میلیارد تومان هزینه کرده-اند.
* مجلس شورای اسلامی تصویب کرده است که دولت در ورزش حرفه-ای هزینه-ای نکند، اما باید بگویم که مجلس باید ابتدا به دنبال حقانیت باشگاه-ها باشد. مجلس در وهله اول باید طرحی را تصویب کند که حقوق باشگاه-هایی مثل استقلال و پرسپولیس از درآمدهای تبلیغات و پخش تلویزیونی به آنها داده شود و آن وقت دولت را از هزینه کردن در این دو باشگاه منع کند.
* آقای لاریجانی بسیار به ما محبت کردند و قول دادند که به قضیه استقلال و پرسپولیس به طور ویژه- نگاه کنند. این درست است که مجلس، دولت را از هزینه کردن در ورزش حرفه-ای منع کرده است، اما باید بگویم که باشگاه-های ما هنوز حرفه-ای نشده-اند که مشمول این قانون شوند.
* بازیکنان تیم استقلال به دلیل استرس و فشاری که برای صدرنشین ماندن دارند، بازی خوب خودشان را نمی-توانند انجام دهند.
* یکی از افتخارات من این است که کمپ استقلال آماده شده است و تیم ما دو، سه بار نیز در آنجا تمرین کرده است. هفته آینده یا دو هفته دیگر سعی می-کنیم تمرینی را در آنجا برگزار کنیم که هواداران-مان هم بیایند و در خانه خودشان تمرین استقلال را ببینند.
* وزارت ورزش و جوانان هنوز به ما پولی را پرداخت نکرده است و باید حدود 5/7 میلیارد تومان به ما بپردازد