.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
صفحه 7 از 19 نخستنخست 1234567891011121314151617 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 185

موضوع: ::..تایپیک کلوپ هواداران رئال مادرید..::

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

پونفه ، حریف کوپا دل ری رئال مادرید شد

مرجع خبري رئال مادريد : پونفارادینا و ال هاسپتالت ، حریفان رئال مادرید و بارسلونا در قرعه کشی کوپا دل ری شدند . حالا این دو باشگاه به لطف بازی برابر این دو تیم می توانند مشهور شوند .
    بارسلونا در روز 18 آبان به مصاف اسپیتالت می رود ، دو روز پیش از بازی دوستانه میان اسپانیا و انگلیس که علت این عقب افتادن زمان بازی ، مسابقات جام باشگاه های جهان است .
    پونفرادنیا نیز روز های 22 و 30 آذر به مصاف رئال مادرید می رود و در دیگر بازیها هم کادیز و والنسیا رو در روی هم قرار می گیرند .

2. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

elc.rgb (18th October 2011),KIAN FAR (23rd October 2011)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

حمایت رئال مادرید از رونالدو در راه رسیدن به یورو با پرتغال

مرجع خبري رئال مادريد: کریستیانو روز چهارشنبه در زمین والدبباس تمرین نکرد . یک روز پس از بازی با دانمارک که با ناکامی تیمش بود کاملا خسته بود ، به خصوص از نظر روحی . مشکلات بدنی هم در او وجود داشت . دو بازی کامل برابر ایسلند و دانمارک انجام داد که در دقایق پایانی بازی دوم یک ضربه کاشته خوب هم زد که تاثیری روی صعود مستقیم پرتغال به یورو نداشت .
    حالا پرتغالی ها باید به پلی آف بروند و دو بازی رفت و برگشت در 21 و 25 آبان انجام دهند . این دو بازی بین بازیهای رئال در روز 16 آبان برابر اوساسونا در برنابئو و 30 آبان برابر والنسیا در مستایا خواهند بود .

Click here to enlarge

برای باشگاه حضور کریستیانو در یورو یک اولویت است . آنها می خواهند که تجهیزات این کار را فراهم کنند. مورینیو می خواهد کریستیانو حتی اگر با مصدومیت هم شده بازی کند . چرا که حضور در یورو برای قراردادهای تبلیغاتی رئال مادرید و همین طور وجهه بازیکن و باشگاه خیلی مهم است . رئال مادرید با اوست ، به همین خاطر است که رئال مادرید مشکلی با فشار اوردن رونالدو در تیم ملی پرتغال ندارد .

البته این امکانات گذاشتن در اختیار کریستیانو کاملا متضاد با اتفاقات 2009 است که رونالدو می خواست به مسابقات راهیابی جام جهانی برود. فدراسیون فوتبال پرتغال در آن موقع با رئال مادرید مشکل خورد . کریستیانو به علت تکل خشن دیاوارا مصدوم بود اما با فشار پرتغال برابر مجارستان بازی کرد و گل زد و در نهایت تا دقیقه 30 در زمین بود که مصدومیتش هم تشدید شد . او از آن موقع به بعد نتوانست هشت بازی برابر رئال مادرید انجام دهد .

4. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

هيگواين در10 سالگي از عشق به رئال گفته بود

ستاره آرژانتيني تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا در سن 10 سالگي از عشق و علاقه خود به رئال مادريد گفته و عضويت در رئال مادريد را آرزوي خود خوانده بود.
    Click here to enlarge
    به نقل از آس اسپانیا، گونزالو هیگواین یکی از بهترین گلزنان تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا در سن ۱۰ سالگی در یک برنامه تلویزیونی در شبکه ملی آرژانتین شرکت و انتشار فیلم سخنان ال‌پیپیتا در این مسابقه هواداران رئال مادرید را خوشحال کرده است.
    هیگواین در این برنامه و در حالی که در آن سن عضو آکادمی فوتبال بوینس آیرس بوده می‌گوید: آرزو دارم روزی عضو بهترین تیم اروپا یعنی رئال مادرید باشم، نمی‌دانم به این خواسته خود خواهم رسید یا نه اما تلاشم را می‌کنم.
    او ادامه می‌دهد: دوست دارم و می خواهم در اولین اولین‌ها عضویت داشته باشم، در قویترین تیم اروپایی و این یعنی رئال مادرید

6. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

مورينيو: قرارداد کارواليو تا سال 2013 است

مربي پرتغالي نگران جدايي اين مدافع هم-وطنش نيست.
    Click here to enlarge
    ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید گفته قرارداد ریکاردو کاروالیو در تابستان 2013 به پایان می-رسد.

این مدافع میانی 33 ساله در تابستان 2010 با قراردادی دوساله از چلسی جدا شد و به رئال مادرید پیوست. مبلغ قرارداد او 8 میلیون یورو بود.

ریکاردو کاروالیو در پایان فصل می-تواند رئال را ترک کند و چندین باشگاه به دنبال خرید او هستند.

یوونتوس و فنرباغچه علاقه خود را ابراز داشته-اند اما مورینیو می-گوید: «قرارداد او در ژوئن به پایان نمی-رسد. یک سال دیگر از قرارداد او مانده است. او با قراردادی دوساله به رئال پیوست که امکان تمدید برای سال سوم را هم دارد و این تمدید سال گذشته انجام شد.»

ریکاردو کاروالیو این فصل هشت بازی برای رئال انجام داده است

8. 3کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

Ahmad20 (23rd October 2011),elc.rgb (23rd October 2011),KIAN FAR (23rd October 2011)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

انتقاد رئيس اسبق بارسا از عملکرد لاپورتا

رئيس بارسلونا در خلال سال‌هاي 1978 تا 2000 در اظهاراتي جنجالي به لاپورتا حمله و از خوزه مورينيو به شدت دفاع کرد. Click here to enlarge
    جوزپ لوئیس نونیس ای کلمنته، مدیر اسبق باشگاه بارسلونا در سن ۸۰ سالگی به عرصه رسانه‌ بازگشته و در اظهاراتی جنجالی خوان لاپورتا را مدیری نالایق و پول‌پرست توصیف کرد.
    نونیس تصریح کرد: برای باشگاه بارسلونا متاسفم که در اوج موفقیت‌ها و قهرمانی‌های سریالی باید نگران بدهی‌های پشت پرده خود باشد، چرا با مردم صادق نیستید و نمی‌گویید که خرابکاری‌های لاپورتا چه بلایی بر سر بارسلونا آورده است؟
    وی ادامه داد: ۳۲ سال پیش خانه مردم را تاسیس کردیم، خانه‌ای که برای مردم بارسلونا بود و قرار شد در این خانه همه چیز شفاف باشد اما حالا که برگشته ام می‌بینم که به اسم ترمیم لاماسیا کسانی مثل الساندرو روسل برای خود تجارتخانه راه انداخته‌اند، بارسلونا چه نیازی به ازبکستان و کشورهای آن منطقه داشته یا دارد که باید رد پول‌های مردم بارسلونا را در دادگاه‌های آنها پیگیر باشیم؟

نونیس درباره مورینیو نیز گفت: عاشق شخصیت او هستم، او فرزند بارسلونا است و چون از خیلی وقت پیش معلوم شده بود که به رئال مادرید می‌رود دیگر هیچ جا از او سخنی به میان نیامد، قدیمی‌ها می‌دانند مورینیو برای بارسلونا فقط یک مترجم نبود.

10. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

elc.rgb (23rd October 2011),KIAN FAR (23rd October 2011)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

مورينيو از رئيس اسبق بارسا حمايت کرد

سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: شک ندارم که اگر نونيس برگردد بارسلونا پيشرفت مي‌کند.
    Click here to enlarge
    خوزه مورینیو تصریح کرد: خیلی دوست دارم کسی مثل نونیس مدیر بارسلونا شود، او می تواند بارسلونا را به روزهای خوبش برگرداند، این تیم به مردم تعلق دارد نه به لاپورتا یا روسل.
    وی ادامه داد: هفته گذشته در نظرسنجی‌های انجام شده خیلی از مردم در کاتالونیا به من اهانت کردند و به ملیت من نیز توهین شد اما عده‌ای از همین مردم نیز مرا دوست داشتند و همین برایم کافی است تا مقابل کاتالونیا با احترام بایستم و از مردم کاتالونیا تشکر کنم.

12. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

elc.rgb (23rd October 2011),KIAN FAR (23rd October 2011)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

آلوز:حرف هاي مورينيو براي ما عادي شده است

مدافع بارسلونا گفت: بازيکنان بارسلونا پس از اين‌ همه وقت به کنايه‌ها و جوسازي‌هاي مورينيو ايمن شده و مصونيت پيدا کرده‌اند.
    Click here to enlarge
    دانیل آلوس مدافع جلوزن و خلاق تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا تصریح کرد: خوزه مورینیو مربی کوچکی نیست و همه ما این را می‌دانیم؛ اما یکی از برگ برنده‌های او در همه این سال‌ها حرافی و جوسازی‌هایش بوده که ما دیگر برابر این مسائل ایمن شده‌ایم و هیچ اثری بر ما ندارد. ما مثل همیشه حرف خود را در زمین می‌زنیم و او همیشه تلاش می‌کند خارج از زمین بازی حرف بزند.
    آلوس افزود: می‌دانیم که مورینیو چه می‌خواهد و چه دوست دارد، او آرزو می‌کند که ما به حرف‌هایش واکنش نشان دهیم اما واکنش اصلی ما حین بازی با دهان‌های بسته به نمایش درخواهد آمد.

14. 3کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

Ahmad20 (23rd October 2011),elc.rgb (23rd October 2011),KIAN FAR (23rd October 2011)

تشکر ها
    226
    1,891 سپاس از425 پست

امروز هم بارسلونیها بر علیه فیگو تجمع کردند
    چرا؟

16. نمایش تمام تشکر های Silvvy در این پست:

elc.rgb (23rd October 2011)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

سرجیو راموس: "خود را با نیازهای تیم وفق می دهم"
    مرجع خبري رئال مادريد: بازیکن اهل سویا پنج بازی پیاپی است که در پست دفاع وسط رئال مادرید بازی می کند و تیم فقط یک گل خورده است . بحث ها در مورد پست ایده آلش زیاد است اما او فقط به تیم فکر می کند :" من بر حسب احتیاجات تیم هماهنگ می شوم ، این مربی است که تصمیم می گیرد ."

Click here to enlarge

رئال مادرید در مقابل حریفان شکست ناپذیر نشان داده است .
    در مقابل ویارئال در نیمه اول بازی خوبی ارائه دادیم ، همین طور برابر مالاگا . این باعث می شد که در نیمه دوم ذهنیت دیگری داشته باشیم . کمی عقب می کشیدیم و به اندازه آغاز بازی پرس نمی کردیم .

دلیل این فشار چه بود ؟
    مربی می گفت که باید از همان خطوط تهاجمی فشار بیاوریم تا بتوانیم که برتری را بدست آوریم .

برنابئو به خاطر عملکردت در پست دفاع وسط برابر ویارئال از تمجید کرد ...
    از رفتاری که هواداران از زمان حضورم در زمین داشتند ، تشکر می کنم . چند بازی تشویق شده ام و خیلی خوشحالم که بهترین بازیم را چه در دفاع وسط و چه در دفاع راست ارائه می دهم . برای ما بهترین حالت این است که ترکیب گسترده ای باشد . امکان دارد که وقتی کاروالیو برگردد به پست دفاع کناری برگردم ، این تصمیم مربی است .

آن پست را ترجیح می دهی ؟
    من تصمیم نمی گیرم که کجا بازی کنم . من خود را با نیازهای تیم و ایده های مربی وفق می دهم . ما ترکیب گسترده ایم . بازیهای زیادی وجود دارد و رقابت بالا خواهد بود .

خودت فکر نمی کنی که در پست دفاع وسط بازیکن بهتری هستی ؟
    این را ترجیح نمی دهم . من در پست دفاع راست قهرمان جام جهانی و یورو شدم و واقعیت این است که ذهنیتم عوض نشده است . به هر حال همیشه سعی می کنم که بهترین بازیم را در هر پستی ارائه دهم .

خب در پست دفاع وسط بیشتر تحسین شده ای ...
    خوشحالم . احساس راحتی می کنم . وقتی در پست دفاع وسط باشم هم سعی می کنم بهترین باشم .

این بهترین رئال مادرید از زمان حضور مورینیوست ؟
    خبرنگاران کسانی هستند که تمجید و نقد می کنند . آرام آرام باید حرکت کرد . پارسال پروژه مورد انتقاد بود و می گفتند که انتظارات از رئال مادرید ، استایل و هویتش درون زمین زیاد است . امیدوارم که به تدریج بهترین رئال مادرید را ببینیم . از نتایج راضی هسیم . کار تیمی خیلی خوب است .

فکر می کنید قدرتمند ترین تیم لالیگا هستید ؟
    نمی دانم ، هنوز زود است . این را باید آخر فصل گفت چرا که به این معنی است که همه جامها را بردیم . فعلا زود است .

چطور از نظر تیمی و فردی بهتر شدید ؟!
    از فصل گذشته ، به شدت تلاش کردیم چرا که مربی انتظارات زیادی از ما داشت . اساس تیم یکسان است و همدیگر را بیشتر می شناسیم . خوشحالیم . اما باید متواضع باشیم و به این روند ادامه دهیم . سخت در تلاشیم تا به دستاورد مهمی برسیم .

فکر می کنی این رئال مادرید ترسناک است ؟
    نمی دانم ، از دیگر تیمها بپرسید .

زمان خوبی برای رویارویی با بارسلوناست ؟
    در مسیر صحیحی هستیم . زمان خوبی است اما هنوز خیلی مانده است .

18. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

elc.rgb (30th October 2011),hamed_p (1st November 2011)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

شکايت مدير برنامه هاي فابرگاس از او

اين در حالي است که بارسا نيز اين هفته بايد در سن مامس مقابل اتليتک بيلبائو قرار بگيرد اما فابرگاس خود در اين دادگاه حضور پيدا نخواهد کرد.
    Click here to enlarge
    سسک فابرگاس، هافبک بارسا، باید فردا به دلیل شکایت یوزبا دیاس، مدیر برنامه های سابقش در دادگاهی در بیلبائو حضور پیدا کند.
    دیاس معتقد است فابرگاس باید 5 درصد از درآمدش در دوران حضور در آرسنال را به او بدهد.

این در حالی است که بارسا نیز این هفته باید در سن مامس مقابل اتلیتک بیلبائو قرار بگیرد اما فابرگاس خود در این دادگاه حضور پیدا نخواهد کرد و وکلای او برای حل و فصل این موضوع راهی ایالت باسک خواهند شد.

این اتفاق فصل گذشته برای داوید ویا رخ داد و در هفته ای که بارسا با والنسیا بازی داشت، با شکایت مدیر برنامه های سابقش روبرو شد. اما مهاجم بارسا یک جت اختصاصی کرایه کرد و بعد از حضور در دادگاه، برای بارسا به میدان رفت.

دادگاه در نهایت شکایت مدیر برنامه های ویا را وارد ندانست و مهاجم بارسا تبرئه شد.

20. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

elc.rgb (5th November 2011)

صفحه 7 از 19 نخستنخست 1234567891011121314151617 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع