ترسهای اینتر ناپدید خواهند شد

اختصاصی Inter.ir- کلودیو رانیری، سرمربی تیم اینتر باور دارد پیروزی در برابر لیل فرانسه در لیگ قهرمانان به نراتزوری کمک میکند تا شرایط سخت را پشت سر بگذارند.
کابوس این فصل اینتر، آنها حتی تا منطقه سقوط جدول سریآ پیش برد؛ اما این تیم با بازیهای خوب در لیگ قهرمانان و بردهای پیاپی، تا اندازهای این کمبود را جبران کرده است.
رانیری در این باره میگوید: «اراده و استحکام کیفیتی است که من واقعا به دنبال آن هستم و حالا نشانههای آن را در تیمم میبینم. من از بازی تیم راضی بودم.»
در این بازی، «والتر ساموئل» مدافع و «دیهگو میلیتو» مهاجم اینتر گلزنی کردند تا بازی با نتیجه 1-2 به سود اینتر پایان یابد.
رانیری میافزاید: «میلیتو در این بازی خوی یک جنگجوی واقعی را نشان داد؛ با تمام توانش جنگید و سرانجام گل مهمی زد.»
«ما در بازی برابر بیانکونری خوب بودیم و از بازیکنانم خواسته بودم تا همان سبک بازی را در زمین پیاده کنند. به پاسخی که میخواستم رسیدم و نشانههای مثبت آن را در همهجای زمین دیدم.»
«با دنبال کردن همین روش در زمین بازی، خواهید دید که ترسهای ما ناپدید میشوند و به سیاق گذشته باز خواهیم گشت.»
گفتنی است اینتر با این برد، به صدر جدول این گروه رسید؛ چرا که در دیگر بازی، زسکا مسکو و ترابوزاناسپور به نتیجه 0-0 دست یافتند