باسلام
یک دی وی دی نیو سونی برام آوردن که مشکلش این بود که سیاه وسفید و شبیه این برنامه صدا و سیما که آخرشب برنامش تموم میشه یه پتر رنگی میاد اونطوری بود اما سیاه و سفید همه چی به خوبی کارمیکردمن فایل فلششو گرفتم به دستگاه زدم فرقی نکرد.دوسه مدل مشابه رو زدم به طوری که اعداد پنل درست نمایش داده نمیشد اما همه چی بازبه همان شکل بود.یک دوست داشتم تو نمایندگی یه روز به طور اتفاقی رفتم پیش اون و تا اونجایی که حضور ذهن داشتم مشکل رو بازگو کردم ایشون گفتن ماهم چند مدل ازاینارو داریم به همین شکلندهرکاری کردیم نشدایراد ازسی پیوشونه من بازتسلیم نشدم برگشتم خونه گفتم خوب این شاید ازیه جایی مشکلی داره مگه میشه دستگاه اک بند این مشکل رو به وجود بیاره؟؟اگه یادتون باشه اخوی عزیزمم یدونه ازاینا به دستش رسیده بود که فایل فلششو درخواست داده بود اما اخرش نشده مدل اون 445 بود اما این 8018 بودفقط تو ظاهر پنل فرق میکردند.ازاونجایی که تی وی من دارای ورودی AV بود من اومدم اینو ازخروجی Y که خروجی دی وی دیه به یک تی وی سامسونگ زدم به طور عجیبی با تصویر روبرو شدم طوری که سیاه و سفید و دارای پرش افقی زیادباهمین حال رفتم تو تنظیمات تصویر به یه قسمتی رسیدم دیدم نوشته HD output رفتم تو این بخش دیدم اینو قرار دادن رو 1080ازاونجایی که این دی وی دی داری خروجی اچ دی نبود این بلا سرش اومده بود که با offکردن این بخش تصویر برگشت و تو بخش AV هم تصویر رنگی ودرست شد.زنگ زدم نمایندگی توضیح دادم ویارو گفت خبرشو میدم اون رو ززنگید گفت بابا دمت گرم حل شد.حالام فایل فلششو باعمال تغییرات قرار میدم تا دوستان بدون دستکاری باانتقال این فایل این مشکل رو حل کنن.بخشید که شبیه یه تجربه بود.