به نام خدا
سلام
خاطرات زندگی انسان ها زیاد است ، اما خوب و بد دارد ! ولی تجربه ثابت کرده است که در شغل تعمیرکاری خاطرات شیرین و به یادماندنی بیشتر از خاطرات تلخ آن است !
حال چند تا از این خاطرات رو به صورت پست های جداگانه ، خدمت شما دوستان عرض میکنم
چند سال پیش بود که پیرزنی تلویزیونی برای تعمیر آورد که عیب آن خاموشی کامل بود !
پس از تعویض فیوز و ptc تلویزیون را بستم و منتظر تحویل آن از سوی پیرزن شدم ...
ایشان آمدند و تلویزیون را روشن دیدند ، داشت با کنترل تمام کانال ها رو تست می کرد که آیا می گیرد یا خیر ! حدود بیست دقیقه ای کانالها رو پایین و بالا می کرد که آخر به زبان آمد و گفت : مادر این تلویزیون هنوز ایراد داره ... گفتم چطور مگه ، این که روشنه و داره کار می کنه ....
گفت : نه مادر بعضی از کانالهاش تصویرش نصفه است ! (منظور سیاه بودن بالا و پایین تصویر بود که در فیلم های شش و هشت میلی صدا و سیما پخش میشد )
گفتم این ایراد ندارد ، آرم در جای خودش قرار داره و این مورد به دلیل پخش فیلم های خود صدا و سیما است ! تقریبا نیم ساعتی بود که داشتم توضیح میدادم و حتی تلویزیون های دیگر را نیز نشان دادم و گفتم اینها هم همین طوری هستند .... ولی فایده ای نداشت !!!
گفت نه مادر ، تا قبل از اینکه من تلویزیون رو بیارم اینجا همه کانال ها تصویرشون کامل بود
خلاصه سرتون رو درد نیارم ، گفتم باشه حق با شما ، بشین تا درستش کنم ، حدود یکساعتی گذشت و من بدون اینکه تلویزیون رو باز کنم ، تصاویر و فیلم های پخش شده صدا و سیما کامل شد و من هم تست کردم و تحویل دادم .....
البته بعد از این موضوع چندبار دیگر با این مورد مواجه شدم و هر دفعه نیز یاد آن روز (پیرزن) افتادم و بدون اینکه حرفی به مشتری بزنم ، تلویزیون رو تحویل دادم و گفتم خودش خوب میشه ...
تا خاطره ای دیگر خدانگهدار