خواستم بحث یک طرفه نباشه
در مورد مکش:
نقش مکش در موتور هایی که ردلاین پایین دارن به اندازه ی موتور های بنزینی و موتور های سبکی که ردلاینشون بالاست اینقدر حساس و تاثیر گذار نیست.
موتور های سبک به این دلیل که میتونن با بالانس بهتر و قابلیت دور خوردن بیشتر تا محدوده ی مجاز بیشتری بچرخن نیاز دارن که تا اونجایی که امکانش هست و مصرف بالانره و گشتاور دور پایین فدا نشه از بیشترین زمان باز بودن سوپاپ هوا و بیشترین مقدار باز بودن این سوپاپ استفاده کنن و این موضوع برای اینکه بتونه بازده حداکثر داشته باشه نیاز داره که کمترین مقاومت هوا ی ورودی به موتور رو داشته باشه تا در دور های بالا و حتی در پیک تورک بیشترین مقدار هوا وارد سیلندر بشه.
این موضوع اینقدر مهمه که توی موتور های پر بازده مسیر ورودی هوا رو هم صیقلی میسازن تا عبور هوا با کمترین مقاومتی مواجه بشه.
اما اگه داخل منیفولد های تولید داخل رو نگاه کنید نه تنها صیقلی و تمیز نیستن بلکه رد پای یه ریخه گری خیلی ناشیانه و بی دقت هم توشون مشخصه.
همینطور که کاملا مشهوده هر ماشینی وقتی ***** هواشو در میاریم بطور محسوسی مخصوصا توی دور های بالا بهتر راه میره و این نشون میده که ***** هوا چقدر در مقابل اون دبی عبوری هوا مقاومت ایجاد میکنه که بهترین راه حل استفاده ار ***** هایی هست که با روغن مخصوص آغشته میشن و گرد و غبار رو جذب میکنن که در ایران هم این ***** ها براحتی قابل تهیه و نصب هستن.
تفاوت استفاده از یه ***** خوب با مجاری مکش تمیز با یه ***** بیخود هزار تومنی در دو ماشین هم مدل حدودا 1600 سی سی در درگ 400 متر بیشتر از دو طول ماشین میشه !
برای نشون دادن این تفاوت بین یه ***** مرغوب و ***** بیخودی که روی ماشینا میزارن به این کلیپ بسنده میکنم.
هر کاری کردم توی آپلود سنتر سایت آپ نشد مجبور شدم تو هات فایل آپ کنم
Hotfile.com: One click file hosting: kn.zip