دوستان کول دیسکم چند روزیه که هیچ اطلاعاتی نمیشه از روش برداشت یا روش ریخت حتی فرمت هم نمیشه پیغام میده write protected هیچ دکمه ای هم نداره مارکشم ترتسنده
با جدیدترین آپدیت نود ویروس کشی کردم ویروس نداشته
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان کول دیسکم چند روزیه که هیچ اطلاعاتی نمیشه از روش برداشت یا روش ریخت حتی فرمت هم نمیشه پیغام میده write protected هیچ دکمه ای هم نداره مارکشم ترتسنده
با جدیدترین آپدیت نود ویروس کشی کردم ویروس نداشته
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا مگه این تاپیک مدیر نداره چرا کسی جواب نمیده
كاربر گرامي سعي كنيد كمي صبور باشيد. در بخش مربوط به كول ديسك چندين نرم افزار هست كه با اونها ميتونيد مشكل خودتون رو برطرف كنيد.
به جهان خرم ازآنم، که جهان خرم ازاوست
عاشقم بر همه عالم، که همه عالم ازاوست
ARIYA (13th September 2011),elc.rgb (23rd November 2011),M.Salehi (23rd November 2011),mohammad6765 (13th September 2011),M_Repair (23rd November 2011),ابوالفضل ميسمي (13th September 2011)
با اون نرم افزارها مشکل حل نشد
سلام .عزیزم من هم همین مارک را داشتم و مشکل شما برام پیش امده بود .انتی ویروسم هم نود 32 بود که هیچ ویروسی روی فلشم شناسایی نمیکرد و تازه فرمت هم نمیشد.
به احتمال زیاد فلش شما الوده به ویروس autorunیا new folderشده شما یک autorun removerنصب کنید و فلش را اسکن کنید به احتمال زیاد مشکل حل میشود.
ویرایش توسط fm5915 : 23rd November 2011 در ساعت 02:04 دلیل: 1
باسلام
دوست عزیز شما بایک کامپیوتردیگه ای تست کنید.بااین نرم افزارکه لینکشو درپایین گذاشتم تست کنید.
نـــــرم افـزاری بـرای فرمت کردن هــارددیسـک وفلـش مموری باسرعت پایین برای رفع بدسکتوری - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)