نوشته اصلی توسط
REZA KHODAEI
ولی شما میتوانین مثل بنده از یک مقاومت متغییر 100 اهمی استفاده کنین تا مشکلتون حل بشه ولی این مورد 100% ماشینها رو حل نمیکنه من خودم امتحان کردم با این روش از هر 10 ماشین 8 ماشین حتما درس میشه
با سلام به دوستان
من هم تابحال چندين مورد از اين مشكل داشتهام كه فقط يك مورد با تعويض بست و نشتي يابي حل شد، چون من هم مثل دوست خوبم جناب Sookhtegi مخالف شبيهساز بودم اما در مورد كه خودرو را به كارواش بردم و كف روي موتور ريختم و روي گاز روشن كردم ولي نشتي مشاهده نشد، تمام سيستم گاز را باز كردم به هم وصل كردم داخل آب قرار دادم و با كمپرسور باد وارد سيستم كردم ولي متقاعد شدم كه هيچ نشتي وجود ندارد، در نهايت با نصب پتانسيومتر مولتي ترن صورت مسئله را پاك كردم.
به جاي استفاده از شبيهساز از يه پتانسيومتر هم ميتونيد استفاه كنيد در واقع همون كار شبيهساز رو انجام ميده و فشار گاز رو ثابت ميكنه و در واقع سنسور فشار رو از مدار خارج ميكنه تنها فرقش اينه كه 500 تومن براي شما و نهايت 10 تومن براي مشتري خرج داره ولي ارزانترين شبيهساز كه ديدم 25 هزار تومن بود حتي 50 هزار تومن هم ديدم تو بازار
ضمناً ميخواستم بدونم با دانلود كردن اي سي يو چه اتفاقي ميافته من كه فكر ميكنم تو اين حالت هم همون اتفاق ميافته و سنسور فشار از مدار حذف ميشه اگه اشتباه ميكنم دوستان اصلاح كنند