.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 34

موضوع: کلیه نرم افزارهای مربوط به سخت افزار و xprog-m xprog

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

علایق
    الکترونیک و تکنولوژیهای جدید خودرو
    شغل و حرفه
    عیب یابی وتعمیرسیستمهای الکترونیکی اغلب خودروهای روز
    تشکر ها
    553
    764 سپاس از111 پست

Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge
    Click here to enlarge نوشته اصلی توسط محمد دهقان Click here to enlarge
    آبدیت5 xprog-m به xprog box 5.3.6

برای اولین بار در سایتهای ایرانی
    تمامی پارتها را دانلود و سپس باز کنید و داخل پوشه xprog کپی کنید
    xprog_box_setup_5_3_6
    اضافه شدن

All new MAC7xxx devices (MAC7242, MAC7112, MAC7116,...

Supported devices:

MAC7241VAF64 FLASH

MAC7241VAF64 Shadow Block

MAC7242VAF64 FLASH

MAC7242VAF64 Shadow Block

Supported masks:
    0M84D, 0M19G
    جناب آقای دهقان بنده فایلهایی رو که فرموده بودید دانلود کردم و بعد از باز کردن توی فولدر مربوط به پروگرمر xprog-m کپی کردم .
    بعد از انجام این کارها :
    1-اولا از 4 مورد بالایی که گفته بودین اضافه میشه تنها 2 مورد به لیست انتخاب قطعه اضافه شد که اونها هم فقط ظاهری اضافه شدن و با انتخاب کردنشون نرم افزار میگه که اونا رو ساپرت نمیکنه و . . .
    2-بعد از انجام تغییرات نرم افزار پیغام داد که میخواد سخت افزار پروگرمر رو update کنه که منم باتوجه به اینکه این پیغام رو طبیعی و عادی تلقی کردم با انجام آپدیت موافقت کردم و برنامه با سختی زیاد و بعد از چندین بار ارور دادن بالاخره پروگرمر رو به اصطلاح آپدیت کرد !! ولی ...
    آپدیت شدن همانا و از کار افتادن پروگرمر همان !
    از اون موقع که من این کارها رو انجام دادم ( جمعه گذشته ) تا الان که دارم این پست رو میزنم (دوشنبه شب) هر کاری که بگین کردم ولی دیگه پروگرمر به نرم افزار جواب نمیده و با هر دستوری ، نرم افزار ارور device is silent میده و هیچ کاری انجام نمیده . ضمنا نرم افزار با دستورهای blank check و همینطور update ، پیغامی مبنی بر اینکه "سخت افزار آپدیت نیست و آیا میخواهید آپدیت کنین" میده که با وجود تکمیل شدن پروسه آپدیت همچنان هیچ کاری انجام نمیده و خطا میده .
    کارهایی که انجام دادم :
    - آپدیت سخت افزار با نرم افزار جدید (نرم افزار xprog با تغییراتی که گفته بودین) شاید حدود 20 بار !
    - پاک کردن نرم افزار جدید و نصب مجدد نرم افزار اصلی قبلی و کنترل پروگرمر با اون نرم افزار
    - آپدیت مجدد سخت افزار با استفاده از نرم افزار اصلی حدود 15 بار
    -پاک کردن کامل نرم افزار از سیستم همراه با پاک کردن درایور usb دستگاه و بعد نصب مجدد اونها بطور کامل مثل قبل .

لازم به ذکره که نرم افزار کامل اتصال usb پروگرمر رو تشخیص میده و روی صفحه اصلی نشون میده ولی دیگه هیچ کار دیگه ای انجام نمیده و مدام یا فقط میگه آپدیت کن یا میگه دستگاه silent هست .

من این پروگرمر رو که نمونه چینی (کپی اصلی) عین نمونه های موجود بین همکاران هست رو تابستون امسال به قیمت حدود 400 هزار تومن از یکی از دوستان که از چین آورده بود خریده بودم و قبلا تست کرده بودم به درستی کار میکرد ولی متاسفانه الان دیگه کاملا بی مصرف شده و ظاهرا آپدیت جناب آقای دهقان برای من یکی خیلی گرون تموم شد !

این پست رو به چند دلیل زدم که
    اولا دوستان مثله من اشتباه نکنن و با دیدن این پست وسوسه نشن که پروگرمرشون رو آپدیت کنن و دستگاهشون از کار بیوفته !
    ثانیا بقیه دوستان و اساتید وارد به این نوع پروگرمر اگه راه حلی به فکرشون میرسه لطف کنن و حتما اینجا مطرح کنن تا شاید مشکل من هم حل بشه (هرچند دیگه بعد این همه تلاش فک نمیکنم دیگه راه بیفته)
    ثالثا جناب آقای دهقان بفرمایند که آیا این آپدیت رو خودشون تست کردن و جواب گرفتن یا نه ؟ و اگه جواب مثبته چطوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشکر .

2. 13کاربر از aidin.r.o بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

aligoli24 (6th January 2012),elc.rgb (29th November 2011),Hasan Shabani (2nd January 2014),KIAN FAR (30th November 2011),m.aminifar (1st December 2011),majid62 (29th November 2011),omeed_1355 (26th January 2012),ramina (3rd December 2012),sajadnasirpor  (29th November 2011),مهدی چیت بند (1st April 2012),محمد دهقان (29th November 2011),سپهر (20th March 2012),شهریار (30th November 2011)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع