.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
صفحه 12 از 35 نخستنخست ... 234567891011121314151617181920212232 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 , از مجموع 347

موضوع: ::..تایپیک کلوپ هواداران اینتر..::

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست
    مایکون: پیروزی اینتر مقابل فیورنتینا به خاطر بازگشت من نبود

اینتر پیش از پیروزی مقابل فیورنتینا، در دو دیدار پیاپی در سن سیرو شکست خورده بود و بازگشت مایکون نقش مهمی در بازگشت آنها به مسیر پیروزی داشت

Click here to enlarge

سایت گل- مایکون، مدافع برزیلی اینتر، معتقد است از اینتری که قهرمان چمپیونزلیگ 2010 شده بود، چیز زیادی نمانده و نباید تیم فعلی را با آن تیم مقایسه کرد.
    او پس از پیروزی 2-0 تیمش مقابل فیورنتینا در گفتگو با اسکای اسپورت ایتالیا گفت:" سرمربی درست می گوید؛ آن اینتر دیگر تمام شده؛ ما باید به همین مسیر ادامه بدهیم. امیدواریم تا کریسمس به همین مسیر ادامه بدهیم و امتیازات را کسب کنیم. نیاز داریم در ادامه فصل به همین مسیر ادامه بدهیم و پیشرفت کنیم."
    اینتر پیش از پیروزی مقابل فیورنتینا، در دو دیدار پیاپی در سن سیرو شکست خورده بود و بازگشت مایکون نقش مهمی در بازگشت آنها به مسیر پیروزی داشت.
    با این وجود، این ستاره برزیلی نقش خود را بیشتر از سایر بازیکنان تیم نمی داند.
    " پیروزی اینتر به خاطر بازگشت من نبود؛ به این خاطر بود که ما تیم قوی ای هستیم و می دانیم چطور باید با شرایط دشوار کنار بیاییم."
    اینتر با پیروزی مقابل فیورنتینا به مکان نهم جدول صعود کرد اما همچنان با یوونتوس صدرنشین 12 امتیاز فاصله دارند

2. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

elc.rgb (14th December 2011)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

دیه گو میلیتو: امیدوارم مصدومیتم جدی نباشد

این مهاجم آرژانتینی به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه قوزک پا در دیدار دیشب تعویض شد اما امیدوار است خود را به دیدار میانه هفته برساند.

سایت گل- دیه گو میلیتو، مهاجم یوونتوس، امیدوار است علی رغم مصدومیتی که در دیدار مقابل فیورنتینا پیدا کرد، بتواند تیمش را در دیدار سه شنبه مقابل جنوا همراهی کند.
    این مهاجم آرژانتینی به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه قوزک پا در دیدار دیشب تعویض شد اما امیدوار است خود را به دیدار میانه هفته برساند.
    او در گفتگو با اینتر چن گفت:" متاسفانه دچار مصدومیت شدم. قوزک پایم دچار پیچیدگی شد اما امیدوارم که جدی نباشد و بتوانم سه شنبه شب به میدان بروم."
    در صورتی که اینتر بتواند جنوا را شکست دهد، بالاتر از این تیم قرار خواهد گرفت اما میلیتو می داند که کسب سه امتیاز در این دیدار آسان نیست.
    " جنوا تیم فوق العاده ای است و ارزش های زیادی دارد. بازی در ورزشگاه آنها همیشه دشوار است. آنها هفته گذشته در خانه سیه نا پیروز شدند. آنها برای این دیدار انگیزه زیادی دارند.
    ما برای پیروزی مقابل آنها قرار می گیریم زیرا سه امتیاز دیدار مقابل فیورنتینا انگیزه زیادی به ما داد."

4. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

تابلو نتایج سری آ؛ پیروزی اودینزه، تساوی میلان

در ادامه رقابتهای این هفته سری آ میلان در زمین بولونیا متوقف شد

Click here to enlarge

سایت گل - در ادامه هفته پانزدهم رقابتهای سری آ لحظاتی پیش 4 دیدار برگزار شد که طی آن نتایج زیر بدست آمد:
    آتالانتا یک – کاتانیا یک
    گل‌ها: سیمونه تیریبوکی (71) برای آتالانتا و نیکولا لگروتالیه (18) برای کاتانیا
    اخراج: نیکلاس فدریکو (44) از کاتانیا

بولونیا 2 – میلان 2
    گل‌ها: مارکو دی وایو (11)، الساندرو دیامنتی (73) برای بولونیا و کلارنس سیدورف (16)، زلاتان ایبراهیموویچ (71، پنالتی) برای میلان

کالیاری صفر – پارما صفر
    اودینزه 2 – کیه وو یک
    گلها: آنتونیو دی ناتاله (67)، دوسان باستا (79) برای اودینزه و آلبرتو پالوشی (83) برای کیه وو

6. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

پریماورا: اودینزه 0-4 اینتر

Click here to enlarge

در آخرین دیدار لیگ پریماورا پیش از ژانویه، اینتر که در اودینه به مصاف جوانان اودینزه رفته بود ابتدا با دو گل بیانکتی و کریستیگ که در فاصله زمانی کمتر از 1 دقیقه به ثمر رسید از حریف پیش افتاد و دقایقی بعد رومانه گل سوم را هم به ثمر رساند. شاگردان آندره ا استراماکیونی که پیروزیشان قطعی شده بود به کنترل بازی در نیمه دوم پرداختند و در دقیقه 81 هم لونگو مهاجم آینده دار تیم اینتر ضربه ی پنالتی ای که بعلت خطای دروازه بان اودینزه روی کاندیدو اعلام شده بود را به گل تبدیل کرد تا اینتر در صورت پیروزی در دیدار عقب افتاده اش به صدر جدول صعود کند.

اودینزه-اینتر 0-4
    گلزنان: 23' بیانکتی, 24' کریستیگ, 32' رومانو, 81' لونگو.

اودینزه (4-3-3): 1 پروودل; 2 اسباردلا, 3 سیمونین, 4 بلو (45' دامو 13), 5 کاراگونیس; 8 باتوکیو (66' میلیورینی 14), 6 بالداسین; 10 بدین; 7 دیمیترو (45' سلان 18), 9 دیا, 11 مارسورا.
    ذخیره ها: 12 نوتا, 15 پیسکوپو, 16 ده اینکا, 17 گاستالدو.
    مربی: والم.

اینتر (4-4-1-1): 1 تورناگی; 2 پکورینی (71' اسپندهافر 13), 4 کایسلا, 5 بیانکتی, 3 امبایه; 8 رومانو, 11 کریستیگ, 6 دانکن (69' فالاسکا 14), 7 ترانی; 10 کاندیدو; 9 لونگو (81' گاریتانو 16).
    ذخیره ها: 12 چینچیلا, 15 بناسی, 17 فورته, 18 موناچلو.
    مربی: استراماکیونی.

داور: بلوتی (ورونا)
    اخطار: 30' دیا, 60' دانکن, 64' اسباردلا, 81' میلیورینی, 90' فالاسکا.

8. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

زرشک طلایی سال برای دیه گو ملیتو

مهاجم آرژانتینی اینتر بعد از یک سال ناامید کننده در اینتر برای نخستین بار در طول دوران فوتبالش عنوان بدترین بازیکن سال را از آن خود کرد

Click here to enlarge

سایت گل – دیه گو میلیتو مهاجم باشگاه اینتر توسط مخاطبان برنامه کاتر اسپورت شبکه رادیویی رای به عنوان بدترین بازیکن سال 2011 سری آ انتخاب شد.
    میلیتو آرژانتینی با 3099 (15.17%) رای بالاتر از آمائوری (2991 رای) و میلوس کراسیچ (2180 رای) بدترین بازیکن سال سری آ شناخته شد.
    میلیتو جای آدریانو برزیلی را که سال گذشته بعد از یک فصل بسیار بد این عنوان را به خود اختصاص داد گرفت.
    این عنوان اولین بار در سال 2003 به ریوالدو بازیکن اسبق میلان اعطا شد. بعد از آن بازیکنانی نظیر نیکلا لگروتالیه، کریستین ویه ری، ریکاردو کارشما و فلیپه ملو این عنوان را کسب کردند

10. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

تیتر امروز روزنامه های ورزشی ایتالیا؛

Click here to enlarge

پاتزو بیدار شد
    اینتر به راه پیروزی بازگشت توسط اولین گل پاتزینی در سین سیرو در این فصل

بدون یووتیچ و مونتولیوو، فیورنتینا هیچ گاه در خطر نیست
    کلوزه دو تا گل زد و لاتزیو بلند پروازی کرد، کوزمی باخت
    جنوا سینا را در وضعیت بدی قرار داد، موتو پالرمو را درمانده کرد
    آلگری: توز؟ ما بهترین خط حمله در جهان را خواهیم داشت
    توتی-دل پیرو، یک مبارزه برای بهترین نفر در دهه

Click here to enlarge

کلوزه! بلند پروازی لاتزیو
    مته آلمانی، لچه کوزمی 3-2 شکست خورد و بیانکوچلسی دوم شد
    شعله ور شدن اینتر
    پاتزینی و ناگاتومو فیورنتینا را سرنگون کردند، رانیری دوباره روی پا ایستاد

پالرمو دوباره در خانه باخت
    جنوا موفق در سینا
    Mou، بارسا یک کابوس است
    ماتزاری ناپولی جدید را با چهار تک خال پرتاب کرد
    لوئیز انریکه-کونته، یک دربی که 17 سال پیش آغاز شده
    میلان به سوی بولونیا، اما الگری به توز فکر می کند

12. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

زانتی: می خواهیم درتمام دیدارهای باقی مانده در سال 2011 به پیروزی برسیم

کاپیتان آرژانتینی اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش باید در تمام دیدارهای باقی مانده در سال 2011 به پیروزی برسد

Click here to enlarge

سایت گل- خاویر زانتی کاپیتان آرژانتینی باشگاه اینتر در صحبتهایی ابراز امیدواری کرده که تیمش بتوانددر تمام دیدارهای باقی مانده در سال 2011 به پیروزی برسد

اینتر سه شنبه شب مقابل جنوا قرار خواهد گرفت. آنها در آخرین بازی شان توانستند تا با نتیجه 0-2 از سد فیورنتینا عبور کنند
    زانتی در صحبتهایی به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« من بعد از اولین کارت قرمز درکارنامه ورزشی ام در یک بازی غایب بودم ولی مهم این بود که تیم ما در آن بازی، بعد از دو شکست به پیروزی رسید. مهم این است که اینتر به جریان رقابتها بازگردد، دقیقا مثل آنچه در دیدار با فیورنتینا اتفاق افتاد.»;

زانتی ادامه داد:« امیدواریم بتوانیم که تا قبل از آغاز تعطیلات سال نوی میلادی در تمام دیدارهایمان به پیروزی برسیم. آیا در دیدار با جنوا می توانیم خودمان را به بالای جدول نزدیک تر کنیم؟ جنوا تیمی در حال رشد است و می خواهد به رده های بالایی جدول بازگردد. این بازی مهم و سختی خواهد بود ولی ما نهایت تلاشمان را به کار خواهیم گرفت. زمانی که مربی تیم ما گفت که برد مقابل فیورنتینا، یک نقطه عطف برای اینتر نخواهد بود، حق داشت. چون ما هر وقت که درمورد نقطه عطف صحبت می کنیم، خودمان را درگیر دردسرو لغزش دیگری می کنیم.»

بعد از بازی سه شنبه شب اینتر مقابل جنوا، نرآتزوری در روز هجدهم دسامبر مقابل چزنا قرار می گیرد و سه روز بعد از آن در آخرین دیدارش در سال 2011 مقابل لچه قرار خواهد گرفت

14. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

کراسیچ، آمائوری، لوکا تونی و ملو،نامزدهای کسب عنوان بدترین بازیکن سال سری آ

نامزدهای عنوان بدترین بازیکن سال سری آ اعلام شدند

Click here to enlarge

سایت گل- 4نفر از بازیکنان یوونتوس نامزد کسب عنوان بدترین بازیکن سال فوتبال ایتالیا شدند. این جایزه که به صورت سالانه و از سوی رادیو 2 شو اهدا می شود، امسال 4 نامزد از بینکونری دارد
    میلوش کراسیچ، فلیپه ملو، لوکاتونی و آمائوری جزو نامزدهای دریافت این جایزه هستند و دیگو میلیتو، مائورو ساراته و دیگو فورلان هم نامزدهای اینتر برای کسب این جایزه می باشند.
    سال گذشته این جایزه به صورت مشترک به آدریانو و ریکاردو کوارشما هردو از اینتر رسید که در این فصل دیگر در لیگ ایتالیا نیستند.
    جایزه بدترین بازیکن سال سری آ یا (Bidone d'Oro) هرساله به بازیکنی می رسد که با وجود شهرتی که دارد عملکرد قابل قبولی برای تیمش نداشته باشد. فورلان به این دلیل که قادر به همراهی اینتر در لیگ قهرمانان اروپا نبودو آمائوری به این دلیل که در ترکیب یوونتوس جایی برای خود دست و پا نکرده، جزو نامزدهای دریافت این جایزه هستند

16. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

فورلان: از بازی کردن دوباره برای اینتر ناامید شده بودم.

Click here to enlarge
    دیگو فورلان پس از غیبت طولانیش بالاخره دوباره در استادیوم لوئیجی فراریس جنوا برای اینتر به میدان رفت و در مصاحبه با کانال اینتر از احساسش گفت: "من امیدی به بازگشت نداشتم چون حتی قبل از مصدومیت هم زیاد بازی نکرده بودم. دیدن تیم از روی سکوها و اینکه نتوانی هیچ کاری انجام دهی اصلا آسان نیست. مهمترین چیز این است که ما امروز برنده شدیم. این نتیجه برای خودش، از لحاظ روانی و همه چیز برای ما خوب بود. این نتیجه به من اجازه داد به میدان بیایم و 15 دقیقه بازی کنم، از این به بعد چقدر می توانم بازی کنم؟ نمی دانم از وقتی به آپیانو جنتیله آمدم یک لحظه استراحت نداشته ام. حالا خوبم و مربی به من استراحت داد و هیچ عجله ای برای بازی بیشتر نیست. من در دوران ریکاوری با مربی بدنساز خوب کار کردم و خوب هم ادامه خواهم داد."

18. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

elc.rgb (17th December 2011)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

پولی: بهتر از این نمی شد

Click here to enlarge

"می خواستم بازی کنم، خوب باشم و ببریم. واقعا خیلی خوشحالم. نمی شد شروعی بهتر از این داشته باشم."

آندره آ پولی بعد از نمایشی عالی آن هم در اولین بازیش با پیراهن اینتر در گفتگو با کانال اینتر اینگونه گفت: "من می خواهم به این روند ادامه دهم و با اینتر بمانم. خوشحالم چون روی فرم هستم و می توانم سهم خودم را ادا کنم. آرام بودم چون واقعا دوست داشتم بازی کنم و به همین علت استرس و هیجانی نداشتم

20. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

elc.rgb (17th December 2011)

صفحه 12 از 35 نخستنخست ... 234567891011121314151617181920212232 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع