باسلام
دوست عزیز این حرف شمارو قبول ندارم خوب شاید فایل معیوب باشه و تعمیرکار باجازدن ای سی مشکلش برطرف نشه.درضمن فایل فلش باید ای سی رو ازمدارخارج کنی که دربعضی رسیور ها قابلیت تزریق فایل فلش توسط لودروبدون درآوردن ای سی هستش.درباره قیمت هم هرکی یه نرخی میگره بادوتومن جایی فلش نمیزنن مگراینکه خودت زحمت دراوردن ای سی فایلش و جازدن روبکشی و بدی برات پرکنن.
[/QUOTE]
درود بر شما مهدی عزیز
دوست گرامی من خود شاهد این موضوع بودم به طور مثال میکروباکس که اگه نرم افزار اشتباهی بزنن با صحفه سیاه روبرو میشن خوب همین مشکل با نرم افزار CLEAN موجود در سایت رفع میشه که نیازی به در اوردن ای سی نیستش و فلش رسیورها هم منجمله ای سخن .. درسته گفتم با 2 تومن خیلی اغراق کردم 5 تومن نمیدونم 7 تومن دیگه 15 تومن و 20 تومن که اب خوش از گلوی ادم پایین نمیره البته موقعیت اجتماعی حال فرق میکنه ولی با این حال روا نیست که اینجوری برخورد کنن با یه مشتری که سر در نمیاره...
---------- Post added at 17:57 ---------- Previous post was at 17:56 ----------

نوشته اصلی توسط
KIAN FAR
اوووووووووو
چی نوشتی برادر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
از خودت روش اختراع میکنی/
:dani4::dani4::dani4::dani4::dani4:
با درود
متاسفانه شما اولین کسی بودید که دارید اینجوری میگید...شما باید این نکات رو به کاربران برسونید حال کاربری که میخاد اینا رو بگه میگید اختراع کردید و از این چیزا...
این موضوع اتفاق افتاده که اینجا بیان کردم. گفتم همه میگن تجربه و دانش من هم یه بعلاوه جلوی این تجربه و دانش گذاشتم .ولی شما به جای زدن تشکر اینجوری برخورد کردید...بنده هم نمیخام عرض کنم ولی سخن شما ایجاب کرده اینو بگم ...من خودم دانشجوی ارشد الکترونیک فردوسی مشهد هستم ترم اخرمه فقط تو پروژه موندم...امیدوارم این برداشت رو دوستان نکنن که این مطلب رو در جهت خودستایی نوشتم خودم درسته دانشجو هستم ولی از لحاظ عملی صفر می باشم که مشکل اساسی تو زمینه اموزش عملی داره...جناب کیا نفر اینقدر حالیمون میشه که پیش یه تعمییر کار رفتیم رو شرط و شروطی که میزاره اونو تحلیل کنیم...نیازی به اختراع کردن نبود.
امیدوارم از این گفته های من ناراحت نشوید.