.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
صفحه 11 از 19 نخستنخست ... 2345678910111213141516171819 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 185

موضوع: ::..تایپیک کلوپ هواداران رئال مادرید..::

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

پرس: مهمترين تصميم انتخاب مورينيو بود

فلورنتينو پرس انتخاب ژوزه مورينيو به عنوان سرمربي باشگاه را مهمترين انتخاب او در دوران رياستش در باشگاه رئال مادريد دانست. Click here to enlarge

مورینیو 48 ساله تابستان 2010 هدایت رئال را به عهده گرفت. این مربی پرتغالی در اولین فصل حضورش در مادرید کوپا دل ری را با کهکشانی ها فتح کرد اما در لالیگا و لیگ قهرمانان به موفقیتی نرسید.

شکست سه بر یک رئال در ال کلاسیکو سوالاتی را در مورد بخت قهرمانی این تیم در فصل جاری ایجاد کرد اما پرس از مورینیو حمایت کرد.

او در گفتگو با روزنامه آ.اس گفت:" مهمترین تصمیم من در طول ریاست باشگاه انتخاب ژوزه مورینیو به عنوان سرمربی باشگاه بوده است. او هرگز دست از تلاش نمی کشد."

"شکست مقابل بارسا همه ما را ناراحت کرد اما بعد از آن قوی تر شدیم. روحیه بازیکنان تیم هر روز بهتر می شود."

"اتفاقات خوب زیادی در این فصل برای رئال رخ داده، پانزده پیروزی پیاپی و رکورد بهترین عملکرد در تاریخ مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان

2. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

elc.rgb (6th January 2012)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

بنزما :مي خواهم پا جاي پاي زيدان بگذارم

کريم بنزما ، مهاجم رئال مادريد که به عنوان بهترين بازيکن سال 2011 فوتبال فرانسه انتخاب شده گفت که ژوزه مورينيو به او کمک کرده "توانايي هاي درونش " را بروز دهد و بازيکن بازيکن شود .
    Click here to enlarge

بنزما در مصاحبه با فرانس فوتبال در این باره که بالاتر از آبیدال و هوگو لوریس، بهترین بازیکن سال فرانسه شده گفت :"یک سال کامل در رئال مادرید داشتم. قبلا در خود این توانایی ها را داشم اما او آن را از من بیرون آورد و به من انگیزه داد . حالا با تمام توانم بازی می کنم و درون زمین با تمام قوا حاضر می شوم . "

بنزما که فصل گذشته را با 26 گل به ثمر رساند و در فصل قعلی نیز 16 گل زده ، گفت که رو در رو با مورینیو در اوایل سال 2011 صحبت کرده که این باعث شده "خیلی " تغییر کند . وی افزود :" من عادت داشتم که با مربیانم صحبت کنم . می خواستم با او درد دل کنم . می خواستم بدانم که دقایقا از من چه انتظاری دارد . با او بالاخره روی دور برگشتم . "

صحبت مربی و بازیکن تا جایی کشید که مربی پرتغالی علنا از بنزما انتقاد کرد و گفت که :" او عطش لازم برای گلزنی را ندارد . " سپس بازیکن فرانسوی کم کم به خودش آمد .

بنزما حالا دل مورینیو را برده و در شرایط جدیدی قرار گرفته است . بنزما گفت :" مربی ، از من انتظاراتی داشت که توانستم آنها را بر آورده کنم . از او ممنونم . همیشه به فرصتهایم اعتماد داشتم . " سپس توضیح داد که چگونه مورینیو ، "روابط انسانی " خود را با او کنترل کرده و مربی پرتغالی را شخصی خواند که :" هیچ گاه به تیم خیانت نمی کند ."

بنزما در مورد آرزوهای شخصی خود هم صحبت کرد ، این که می خواهد در رئال مادرید قهرمانی هایی ببرد و توپ طلا را صحبت کند . بنزما افشا کرد :" آمدنم به رئال مادرید به این خاطر بود که من جاه طلب هستم . هر سال تلاش می کنم که به توپ طلا برسم و در یک تیم بزرگ بازیهای بزرگی انجام دهم . می خواهم به آن دست یابم . "

بازیکن فرانسوی ادامه داد که :" می خواهم پا جای پای زیدان بگذارم " اما گفت که مقایسه شدنش با این بازیکن برایش "حس خاصی " دارد چرا که این اسطوره در قهرمانی فرانسه در جام جهانی در سال 1998 با پاسهای تاثیرگذاری که داده نقش مهمی داشته اما او تاثیر دیگری در تیم دارد و باید گل بزند.
    در این باره که با کدام بازیکنان بیشتر احساس نزدیکی می کند ، رونالدو نازاریو را انتخاب کرد و گفت که الگویش بازیکن برزیلی است اما ساموئل اتوئوی کامرونی را هم دوست دارد .بنزما در مورد تیم ملی فرانسه هم صحبت کرد :" تیم فرانسه دیگر یک تیم جهان نیست . باید سعی کنیم که در جام جهانی 2014 موفق باشیم . "

4. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

کاکا: بايد هر چه زودتر به صدر جدول بازگرديم

هافبک برزيلي رئال از پيروزي مقابل پونفرادينا در کوپا دل ري ابراز خوشحالي کرد و اميدوار است کهکشاني ها در ديدار شنبه مقابل سويا به برتري برسند. Click here to enlarge

کاکا ستاره رئال مادرید ابراز امیدواری کرد این تیم در دیدار شنبه مقابل سویا با کسب سه امتیاز بار دیگر به صدر جدول رده بندی بازگردد.

رئال بعد از شکست سه بر یک در برنابئو مقابل بارسلونا صدر جدول را به حریف کاتالانی خود واگذار کرد و اکنون در پی پس گرفتن آن است.

شاگردان مورینیو این فرصت را دارند در حالی که بارسا در ژاپن مشغول رقابت در جام باشگاه های جهان است بار دیگر به صدر جدول صعود کنند.

کاکا در گفتگو با روزنامه آ.اس گفت:" در حالی به مصاف سویا می رومی که قصد داریم با کسب امتیاز بار دیگر به صدرجدول بازگردیم."

کاکا همچنین از پیروزی دو بر صفر مقابل پونفرادینا در کوپا دل ری بعد از شکست در ال کلاسیکو ابراز خوشحالی کرد.

" بعد از شکست مقابل بارسا، پیروزی در دیدار مقابل پونفرادینا دستاورد بزرگی بود و روحیه بازیکنان را تا حد زیادی افزایش داد."

6. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

کاسياس: زسکا حريف خطرناکي است

شاگردان ژوزه مورينيو در مرحله يک هشتم نهايي بايد رو در روي زسکا مسکو قرار بگيرند، کاسياس معتقد ‏است اين قرعه سختي براي رئالي ها محسوب مي شود.
    Click here to enlarge
    ایکر کاسیاس کاپیتان رئال مادرید معتقد است زسکا مسکو حریف خطرناکی است و می تواند برای این تیم مشکل ساز شود.
    طبق قرعه کشی مرحله یک هشتم نهایی که روز گذشته در شهر نیون سوئیس برگزار شد رئال مادرید باید به مصاف زسکا برود.دیدار دو تیم در مسکو با توجه به شرایط آب و هوایی و زمین چمن مصنوعی می تواند کار را برای بازیکنان رئال بسیار دشوار کند.
    کاسیاس در مورد این بازی به ال موندو دپورتیوو گفت:" چند بازی زسکا را دیده ام و به نظرم تیم قدرتمند و حریف خطرناکی هستند. دمای هوا در مسکو و زمین چمن شرایط بسیار سختی را برای ما رقم می زند."
    "با توجه به اینکه تا فوریه در لیگ قهرمانان بازی نخواهیم داشت باید اکنون تمرکز خود را معطوف لالیگا و کوپا دل ری کنیم."

رئال امشب در ادامه رقابتهای لالیگا به مصاف سویا خواهد رفت

8. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

پرس: روند رو به رشد خود را ادامه مي دهيم

رئيس باشگاه رئال معتقد است با وجود شکست سه بر يک مقابل بارسلونا اين تيم شرايط بسيار خوبي دارد و روند رو به رشد خود را ادامه مي دهد. Click here to enlarge

پرس در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما روند رو به رشد خود را ادامه می دهیم و اکنون در شرایط مطلوبی قرار داریم."
    پروژه بزرگی را آغاز کرده ایم که فصل گذشته با قهرمانی در کوپا دل ری در یک فینال تماشایی کلید خورد. اما انگیزه های ما فراتر از این است و می خواهیم جام های بیشتری را کسب کنیم."

شاگردان مورینیو امشب در دیداری حساس در خانه سویا به مصاف این تیم خواهند رفت. آنها امیدوارند با کسب پیروزی بار دیگر به صدر جدول بازگردند.

10. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

مورينيو: زسکا شايسته صعود بوده است

سرمربي پرتغالي رئال مادريد درباره رويارويي تيمش با زسکا مسکو در مرحله حذفي ليگ قهرمانان اروپا گفت که اصلا اين تيم را دسته کم نخواهند گرفت، چرا که آن‌ها به شايستگي به اين مرحله راه يافته‌اند.
    Click here to enlarge
    مراسم قرعه کشي مرحله حذفي ليگ قهرمانان اروپا جمعه برگزار شد و تيم‌هاي صعود کرده حريفان خود را شناختند.

يکي از اين تيم‌هاي که بسياري معتقدند که قرعه آساني نصيب آن شده ، رئال مادريد است که بايد به مصاف زسکا مسکو برود.

ژوزه مورينيو سرمربي رئال مادريد درباره قرعه تيمش گفت: زسکا به اين مرحله راه يافته چرا که لياقت و شايستگي آن را داشته است. آن‌ها نمايش خوبي در مرحله گروهي داشتند و به همين خاطر جواز حضور در اين مرحله را کسب کردند. فعلا دوست ندارم درباره اين رقابت‌ها صحبت کنم، چرا که به اندازه کافي وقت داريم. براي صعود از اين مرحله بايد تمام تلاش خود را به کار ببريم و اصلا اين تيم را دسته کم نمي گيرم. ما دو ماه ديگر تا شروع اين رقابت‌ها وقت داريم و در ماه فوريه سال آينده در نشست خبري پيش از بازي به طور مفصل در اين باره صحبت خواهم کرد.

مورينيو که به خاطر شکست سه بر يک رئال مادريد مقابل بارسلونا در سانتياگو برنابئو مورد انتقاد زياد قرار گرفت، درباره شرايط کنوني تيمش گفت: تيم ما در شرايط بسيار خوبي به سر مي‌برد. اگر ما مشکل داريم تيم‌هاي ديگر بيشتر از ما مشکل دارد. در جهان فوتبال بسيار سخت است که در تمام طول فصل در يک سطح کار کرد. تيم رئال در اين فصل نمايش بسيار خوبي داشته است و در اوج به سر مي‌برد، ما با يک بازي کمتر و تفاضل گل کمتر نسبت به بارسلونا در رده دوم جدول رده بندي هستيم و در ليگ قهرمانان اروپا هم در تمام بازي‌ها پيروز شديم و با اقتدار به عنوان تيم اول به دور بعد صعود کرديم. اين نتايج به خوبي گواه اين است که ما بسيار خوب کار کرده‌ايم و در شرايط بسيار خوبي به سر مي‌بريم.

مورينيو در پاسخ به سوال يکي از خبرنگاران فرانسوي درباره اختلافش با مسوت اوزيل گفت: شما فرانسوي هستي يا آلماني؟ انتظار داشتم که در مورد کريم بنزما و رفائل فاران سوال بپرسي.

آقاي خاص همچنين از مصدوميت داويد ويا مهاجم بارسلونا ابراز ناراحتي کرد و گفت: در طول دوران ورزشي‌ام همواره از مصدوميت بازيکنان بسيار ناراحت شده ام و خواهم شد. از مصدوميت ويا هم ناراحت شدم، اميدوارم هر چه زودتر به ميادين باز گردد.

ويا در ديدار تيمش مقابل السد قطر در چارچوب رقابت‌هاي جام جهاني باشگاه‌ها از ناحيه ساق پاي چپ دچار شکستگي شد و به گفته پزشکان شش ماهي را دور از ميادين خواهد بود

12. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

رئيس سانتوس: پيشنهاد رئالي‌ها خنده دار بود

لوئيس آلوارو ده‌اوليويرا پيش‌بيني کرد در سال 2014 رقابت براي خريد نيمار، بين باشگاه‌هاي اروپايي به يک جنگ تمام عيار تبديل شود.
    Click here to enlarge
    نيمار 19 ساله که کارشناسان آينده‌ي روشني را در دنياي فوتبال برايش پيش بيني کرده‌اند، تصميم گرفت که تا پايان جام جهاني 2014 در تيم سانتوس بماند و پس از آن تيم جديدش را انتخاب کند. انتخابي که به نظر اوليويرا جنگي تمام عيار بين باشگاه‌هاي اروپايي به راه خواهد انداخت.

وي در حالي با اطمينان از آينده‌ي درخشان پديده‌ي تيمش ياد کرد، که نيمار در جام جهاني باشگاه‌ها درخشش خاصي نداشت و خصوصا در ديدار پاياني کار خاصي انجام نداد، البته بازي خوب بارسلونا و مالکيت توپ کم تيم سانتوس هم در اين مساله بي تاثير نبود.

رئيس باشگاه سانتوس درباره‌ي وضعيت آينده‌ي مهاجم 19 ساله‌ي تيمش گفت: بارسلونا براي ما هيچ اولويتي نسبت به رئال مادريد ندارد. اطمينان مي‌دهم که نيمار تا سال 2014 باشگاه را ترک نمي‌کند. از آن به بعد يک جنگ تمام عيار آغاز خواهد شد. در سال 2014 قرارداد نيمار با ما تمام مي‌شود و مي‌تواند اگر مي‌خواهد به باشگاهي که دلش مي‌خواهد برود.

وي ادامه داد: باشگاه‌هاي بارسلونا و رئال مادريد براي به خدمت گرفتن نيمار پيشنهاد کتبي ارائه داده‌اند. رقم پيشنهادي باشگاه رئال مادريد از همه بيشتر بود. بارسلونا هم خواهان امضاي قرارداد بلندمدت بود. من اعتقاد زيادي به صداقت دارم و هيچ وقت دروغ نمي‌گويم.

رئيس باشگاه سانتوس درباره‌ي دلايلش براي مخالفت با فروش نيمار گفت: او هنوز خيلي جوان است و تنها 19 سال سن دارد. با خودم فکر کردم که اگر او را در اين سن و سال بفروشم در واقع آينده‌ي باشگاه را فروخته‌ام. همه‌ي هواداران عاشق او هستند. اگر به بارسلونا مي‌رفت يک ميراث آماده در اختيار اين باشگاه قرار مي‌گرفت. بنابراين همه‌ي تلاشم را انجام دادم و با رد پيشنهادهاي ميليوني او را در برزيل نگه داشتم.

اوليويرا همچنين با انتقاد از پيشنهاد باشگاه رئال مادريد گفت: آنها براي به خدمت گرفتن نيمار رقمي پيشنهاد داده بودند که از رقم فسخ قرارداد نيمار کمتر بود. اين مساله برايم خيلي خنده دار بود. مديربرنامه‌هاي نيمار روابط نزديکي با باشگاه رئال مادريد دارد و من فکر مي‌کنم قصد او از ارائه‌ي اين پيشنهاد اين بود که خودش هم پولي به جيب بزند.

رئيس باشگاه سانتوس درباره‌ي پيشنهاد باشگاه بارسلونا هم گفت: وقتي با ساندرو راسل ملاقات کردم، به او گفتم که براي او هم خبر خوب دارم و هم خبر بد. خبر خوب اين است که نيمار به رئال مادريد نمي‌رود و خبر بد اين است که به بارسلونا هم قرار نيست فروخته شود!

وي در پايان گفت: من با ساندرو راسل رفاقت ديرينه‌اي دارم، اما اين مساله امتيازي براي باشگاه بارسلونا براي خريد نيمار نيست.

14. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

با وجود قطعي نشدن حضور در يک چهارم نهايي کوپا دل‌ري
    رئال مادريد براي ال‌کلاسکيودربي بليت فروخت

باشگاه رئال مادريد با وجود قطعي نشدن حضور تيم فوتبالش در يک چهارم نهايي کوپا دل‌ري مقابل بارسلونا اقدام به فروش بليت کرده است.
    Click here to enlarge
    به نقل از آس اسپانیا، تیم فوتبال رئال مادرید در یک هشتم نهایی جام پادشاهی اسپانیا باید به مصاف مالاگا برود و بارسلونا نیز در همین مرحله حریف اوساسونا است.
    دو تیم قدرتمند فوتبال اسپانیا در صورت صعود به مرحله یک چهارم نهایی دو ال‌کلاسیکودربی حساس را رقم خواهند زد.
    باشگاه رئال مادرید با توجه به تجربه فصل گذشته در ازدحام هواداران برای خرید بلیت این بازی بزرگ از هم اکنون برای فروش بلیت اقدام کرده است.
    جالب این که در ساعات اولیه هواداران رئال مادرید به صورت اینترنتی تعداد بالایی از بلیت‌ها را رزرو کرده‌اند.
    در کنار گزینه رزرو و خرید نهایی این جمله به چشم می خورد: رئال مادرید برای قهرمانی مصمم است اما با توجه به احتمال حذف از این جام مسئولیت کسر بخشی از هزینه بلیت پس از لغو آن بر عهده هوادار است.

16. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

کاکا گزينه اول پاري سن ژرمن در بازار ژانويه

به گزارش نشريه لو پاريزين، کاکا، ستاره برزيلي رئال مادريد، گزينه اصلي پاري سن ژرمن در بازار نقل و انتقالات زمستاني است. [IMG]http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00****21.jpg[/IMG]
    این باشگاه پاریسی که در تابستان برای خرید خاویر پاستوره چیزی حدود 40 میلیون یورو هزینه کرد، قصد دارد یک خرید بزرگ هم در ژانویه انجام بدهد و پیش از این از ته وز و هالک به عنوان گزینه های اصلی آنها در بازار یاد می شد. اما اکنون مشخص شده که کاکا در صدر فهرست خریدهای آنها قرار دارد.

این در حالی است که آنتوان کومبواره، سرمربی این تیم، در آستانه اخراج از پارک دو پرنس قرار دارد و از کارلو آنچلوتی به عنوان سرمربی بعدی باشگاه پاریسی یاد می شود.
    کارلتو از زمان حضور در میلان رابطه خوبی با کاکا دارد و این می تواند به حضور این ستاره برزیلی در پارک دو پرنس کمک کند.
    کاکا از زمان حضور در اسپانیا هرگز نتوانست روزهای خوبش در میلان را تکمیل کند؛ مصدومیت های پیاپی و ناآمادگی موجب شد تا ستاره 29 ساله جایگاهش در ترکیب اصلی رئال را از دست بدهد.
    او اگرچه این فصل را خوب آغاز کرد اما بار دیگر جایگاهش را به اوزیل واگذار کرد و همین مسئله می تواند موجب جدایی او از رئال شد. هرچند او بارها تاکید کرده قصد دارد در برنابئو بماند

18. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

elc.rgb (6th January 2012),KIAN FAR (18th January 2012)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

با پيوستن به رئال به يکي از آرزوهايم رسيدم

در تابستان باشگاه هايي مانند چلسي و بايرن نيز براي خريد اين بازيکن اظهار تمايل کردند اما او اعلام کرد در صورتي که رئالي ها براي خريدش اقدام نمي کردند، در بنفيکا مي ماند. Click here to enlarge
    فابیو کوئنترائو، مدافع چپ رئال، تاکید کرد از پیوستن به این باشگاه در تابستان گذشته پشیمان نیست.
    این ملی پوش پرتغالی در تابستان گذشته با انتقالی 30 میلیون یورویی از بنیفکا به رئال پیوست و با 17 بازی در رقابت های این فصل در ترکیب رئال، یکی از ارکان اصلی تیم مورینیو بوده است.

او در گفتگو با نشریه رکورد گفت:" واقعیت این است که همان طور که می دانید من پیشنهادهای دیگر نیز داشتم. تقریبا نیمی از تیم های اروپایی به دنبال من بودند.
    اما من اعلام کردم که می خواهم در بنفیکا بمانم. بین همه باشگاه هایی که پیشنهاد دادند و بنفیکا، من همیشه ترجیح دادم در بنفیکا بمانم. اما وقتی رئال پیشنهاد داد، همه چیز تغییر کرد.
    هر بازیکنی رویای حضور در بهترین باشگاه ها را دارد و من هم از این قاعده مستثنی نیستم. بنفیکا هم باشگاه بسیار خوبی است اما رئال در سطح بسیار بهتری است.
    پیوستن به رئال یک تصمیم درست بود. با پیوستن به این باشگاه به یکی از آرژوهایم رسیدم."

20. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

elc.rgb (6th January 2012),KIAN FAR (18th January 2012)

صفحه 11 از 19 نخستنخست ... 2345678910111213141516171819 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع