پیام سال نوی کاپیتان زانتی
اختصاصی Inter.ir- کاپیتان زانتی، پیام سال نوی خود را به گوش طرفداران رساند و در این پیام از داشتن امید برای کسب جام در سال جدید سخن گفت.
اینتر در سال گزشته بیشتر از بقیه بازی کرد، بیشتر از بقیه گل زد و در نهایت در سال 2011 با تنها اختلاف 1 امتیاز نسبت به آ.ث میلان در جایگاه دوم قرار گرفت. البته آنها در جدول سری آ در رده پنجم قرار دارند. با وجود شروع بسیار بد نراتزوری در فصل جدید، آنها با رانیری توانستند 4 پیروزی متوالی کسب کنند تا دوباره امید را به اردوی خود و دل هواداران بازگردانند.
" تعطیلات فرصت خوبی برای تازه کردن روحیه و بدست آوردن آرامش در کنار خانواده هایمان است و دوباره از دوم ژانویه کارمان را شروع خواهیم کرد. اگر نظر من را در مورد نیم فصل اول بخواهید می گویم که ما شروع بدی را داشتیم و این شروع بد دلایل مختلفی داشت. اما سرانجام خودمان را جمع و جور کردیم و دوباره به مسیر درست بازگشتیم."
"با وجود تمام فشارها و مشکلاتی که برای ما به وجود آمد، تمامی گروه ما سعی و تلاش خود را روز به روز بیشتر کردند و نتیجه حالا این شد که از دوران بد خود فاصله گرفتیم و دوباره برای کسب جام امیدوار شدیم. در سال 2012 فرزند سوم من متولد خواهد شد و من بسیار در این مورد هیجان دارم. امیدوارم بتوان مانند همیشه تمام تلاشم را برای موفقیت باشگاه بکنم. بیایید امیدوار باشیم که دوباره جامی را بلند کنیم. از چند وقت دیگر، ما دوباره اشنایدر و فورلان را در اختیار خواهیم داشت و می توانیم از کمک این دو بازیکن استفاده کنیم."
"من با رانیری موافقم وقتی که گفت فورلان و اشنایدر دو بازیکنی هستند که کیفیت زیادی دارند و می تونند در بازی اختلاف ما را با بقیه نشان بدهند. فراموش نکنید که ما امسال از مصدومیت بسیاری از بازیکنانمان رنج بردیم. اما ما اینتر هستیم و کماکان به راه خود ادامه می دهیم. این راه را با کمک هوادارانمان که همیشه ما را حمایت می کنند طی خواهیم نمود