.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 185

موضوع: ::..تایپیک کلوپ هواداران رئال مادرید..::

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

اوزيل: مورينيو پدر فوتبالي من است

مسعود اوزيل، هافبک رئال مادريد گفته که ژوزه مورينيو پدر فوتبالي او به شمار مي‌رود.
    Click here to enlarge
    این هافبک 23 ساله در گفتگو با NTVSpor گفت: «مورینیو انگار پدر من است. او معلمی بزرگ است، شخصیتی قوی دارد و بسیار مراقب همه بازیکنان است.»
    تصمیم اوزیل برای حضور در تیم ملی آلمان بسیاری از هواداران ترکیه را ناراحت کرد. اما او می‌گوید از بازگشت به سرزمین مادری‌اش بسیار لذت برده است: «رابطه خوبی با بازیکنان ترکیه‌ای مانند آردا توران، حمیت آلتین‌توپ و نوری شاهین دارم. من حمیت را از دوران شالکه می‌شناسم. او مانند برادر بزرگ‌تر من است. من روزهایی عالی را در ترکیه سپری کرده‌ام. دیدار با بستگان و دوستان عالی بود.»

اوزیل همچنین گفته در بازی آلمان و ترکیه در مقدماتی یورو 2012 احساس راحتی نداشت: «نمی‌خواستم در مقدماتی با ترکیه بازی کنیم. کاش هر دو تیم می‌توانستند با هم به یورو 2012 برسند.»
    او در نهایت درباره سال بعد گفت: «می‌خواهم با آلمان و رئال مادرید در سال 2012 قهرمان شوم. آن نتیجه بد مقابل بارسلونا به دلیل بدشانسی بود. ما صدرنشین لالیگا هستیم و سه امتیاز بیشتر داریم.»

2. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

elc.rgb (6th January 2012),KIAN FAR (18th January 2012)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع