فورلان: مهاجمان اینتر گلزنی را فراموش نکرده اند

مهاجمان اینتر در رقابت های این فصل روزهای خوبی را سپری نکردند

Click here to enlarge

سایت گل- دیه گو فورلان، مهاجم اینتر، اعلام کرد بعد از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت، آماده است تا بار دیگر در کنار دیگر مهاجمان تیمش گلزنی کند.

مهاجمان اینتر در رقابت های این فصل روزهای خوبی را سپری نکردند و همین مسئله باعث شد تا این تیم حتی تا نزدیکی منطقه خطر نیز سقوط کند اما این مهاجم اروگون معتقد است او و دو مهاجم دیگر اینتر به زودی گلزنی های شان را از سر خواهند گرفت.
او در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" ما دوران سختی را پشت سر گذاشتیم اما اکنون تیم به مسیر پیروزی برگشته است. بسیار مهم است که بار دیگر به توانایی های مان ایمان بیاوریم.
وقتی خوب بازی نمی کنید، شانس کمتری برای گلزنی دارید. اما بازیکنانی مانند پاتزینی و میلیتو و من هرگز گلزنی را فراموش نمی کنیم. وقتی اعتماد به نفس تان را پیدا کنید، اوضاع تغییر می کند و مهاجمان می توانند بار دیگر گلزنی های شان را آغاز کنند."
فورلان که به تازگی مصدومیت پای چپش را پشت سر گذاشت اعلام کرد نمی تواند بیش از این در انتظار بازی کردن بماند.
" در حال حاضر شرایط بسیار خوبی دارم. در نهایت این مصدومیت به نفع من بود زیرا فرصتی برای استراحت به من داد. اکنون بار دیگر تمرینات را از سر خواهم گرفت و امیدوارم خوب کار کنم."