.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
صفحه 16 از 35 نخستنخست ... 67891011121314151617181920212223242526 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 , از مجموع 347

موضوع: ::..تایپیک کلوپ هواداران اینتر..::

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

احتمال بازگشت دیه گو میلیتو به لیگ آرژانتین

میلیتو که به دلیل آسیب دیدگی‌های زیاد افت فاحشی را نیز تجربه کرده، ممکن است به زودی راهی لیگ آرژانتین شود

Click here to enlarge

سایت گل- احتمال دارد دیه گو میلیتو، مهاجم آرژانتيني اينتر براي ادامه دوران بازي خود به کشورش بازگردد.

به نقل از اوله، دیه گو میلیتو که به دلیل آسیب دیدگی‌های زیاد افت فاحشی را نیز تجربه کرده، ممکن است به زودی راهی لیگ آرژانتین شود.

این مهاجم ملی پوش ۵ سال نخست دوران بازی خود را در باشگاه راسینگ کلاب آرژانتین گذراند و طی 148 بازی 37 گل برای این تیم به ثمر رساند.

البته از باشگاه اینتر خبر می‌رسد میلیتو علاقمند است حداقل تا پایان فصل در این تیم بماند ولی از طرفی او هیچ‌گاه احتمال خروج از اینتر را رد نمی‌کند.

گابریل میلیتو، برادر دیه گو که چندی پیش به ایندیپندینته پیوسته نیز اعلام کرده دوست دارد برادرش نیز راهی این تیم شود ولی هنوز مقصد بعدی وی مشخص نشده است.

با وجود آسیب دیدگی دیه گو میلیتو در ابتدای فصل، وی اکنون با ۴ گل،‌ بهترین گل‌زن اینترمیلان در بازی‌های سری آ است ولی بسیاری معتقدند وی نسبت به زمانی که خوزه مورینیو در اینتر حضور داشت افت فاحشی داشته است. او در آن فصل و در 54 بازی توانسته بود 32 گل بزند ولی پس از آن فصل تاکنون در 51 بازی تنها 13 گل زده است

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

رانیری: ما می خواهیم تا صدر جدول بالا برویم

این مربی ضمن ابراز خوشحالی نسبت به بردن لچه تاکید کرد که او همچنان می خواهد تا سیر صعودی اینتر تا رسیدن به صدر جدول ادامه داشته باشد.

Click here to enlarge

تاریخ انتشار خبر:21/دسامبر/2011

FCInter.ir-
    مربی اینتر اعلام کرد در سال جدید که رفته رفته به آن نزدیک می شویم باید نقاط ضعف خود را پوشش داده و چهره قدرتمندی از خود در سال 2012 به نمایش بگذاریم.

جوزفه مه آتزایی ها توانستند در اخرین دیدار خود قبل از پایان نیم فصل در برابر لچه با نتیجه 4 بر 1 به پیروزی دست یابند و به رتبه پنجم سری A صعود کنند. جان پائولو پاتزینی، دیه گو میلیتو، استبان کامبیاسو و ریکی آلواز گلزنان اینتر در این دیدار بودند. اینتری ها با این پیروزی با اعتماد به نفس بیشتری در دیدار های بعدی خود در برابر رقبایشان ظاهر خواهند شد.

رانیری تاکید کرد که اشتیاق زیادی دارد تا روند صعودی تیمش ادامه یابد و اینتر باید به آن مکانی صعود کند که توانایی و شایستگی آن را دارد.

رانیری در مصاحبه با روزنامه Corriere dello Sport گفت:

" امروز ما به بد شانسی گذشت. چرا که تا قبل از کسب 4 برد پیاپی به شدت ضعیف کار کردیم. اما توانستیم رفته رفته اوضاع نا امید کننده خود را تغییر داده و روند کارمان را بهبود ببخشیم.

ما از این کریسمس پیروزی می خواهیم. ما همواره می گوییم باید باز گردیم. باید به جایی باز گردیم که شایستگی آن را داریم. اما این بازگشت آسان نخواهد بود. اما ما همیچیز را می توانیم به دست آوریم.

تیم نیاز به کار بیشتری دارد. ما می توانیم و باید خیلی بهتر کار ها را انجام دهیم.
    اسکودتو؟ ما آن را در یک بازی و در یک زمان می گیریم.

بازی بعدی اینتر در رقابت های سری A در تاریخ 7 ژانویه برابر پارما خواهد بود.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

فورلان: من تشنه برگشت هستم

Click here to enlargeدیگو فورلان که مدتی طولانی به دلیل مصدومیت از ترکیب اینتر دور بود اکنون آماده است تا در سال جدید برای اینتر خوش بدرخشد.
    به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی اینتر - فورلان که در ماه اکتبر به دلیل مصدومیت بازی های زیادی را از دست داد اکنون به آمادگی کامل رسیده است و مشتاق است تا استعدادهایش را به نمایش بگذارد.
    حضور فورلان در اینتر چندان با خوش شانسی همراه نشد، ابتدا با عدم حضور او در مرحله اول لیگ قهرمانان و سپس با مصدومیت طولانی مدت وی همراه شد.
    اکنون دیگو مصاحبه ای در این مورد انجام داده است که روحیه اش را توصیف می کند.
    شما بعد از مصدومیتتان در ماه اکتبر چه احساسی دارید؟
    من خوب هستم و احساس خیلی خوبی دارم.هر چند این مصدومیت مرا دور از میادین قرار داد اما باعث شد تا من استراحت بکنم و خستگی را کامل از بدنم رفع کنم.اکنون من میتوانم با هم تیمی هایم دوباره تمرین کنم و امیدوارم که بتوانم موفقیت زیادی را کسب کنم.
    رانیری پس از بازگشتتان از مصدومیت در حضور شما در میدان عجله ای نداشت.اما گفته بود که نبود شما در تیم مشکل ساز است.او ادعا می کند که به شما بصورت دوره ای بازی میداد...
    این مربی است که تصمیم می گیرد.او میداند که چه چیزی بهتر است چون خیلی با تجربه است.رانیری به کمک دکترهایم، برای من و تیم بهترین تصمیم ها را میگیرد.من آرام و خوشحال هستم.
    آیا تاکنون شما تجربه چنین مصدومیتی داشته اید؟شما این اتفاق را در اکتبر چگونه توصیف میکنید؟
    این خیلی ساده است.من از زمانی که از جام جهانی برگشتم تعطیلاتی نداشتم و بارها برای اتکتیکو بازی کردم.و سپس در کوپا آمریکا حاضر شدم.بین هیچ کدام از رقابت ها وقفه ای نبود.سپس من به اینتر آمدم جائیکه همه چیز متفاوت بود و این خود یک ماجرای دیگر بود.
    من سفرهای زیادی داشتم و بازی کردن برای اروگوئه در بازیهای مقدماتی 2014 برزیل مرا با تغییرات ناگهانی آب و هوایی رو به رو کرد.ابتدا ما در اروگوئه که آب هوایی خنک دارد بازی کردیم و دو روز بعد ما در پاراگوئه که هوای گرمی دارد بودیم.این اتفاقات میتواند واقعاً شما را خارج از میادین نگه دارد بخصوص اگر شما هرگر استراحتی نداشته باشید.
    اینتر دوباره شروع به بردن کرده است اما مهاجمانش کمتر توانسته گلزنی کنند در واقع مدافعان بیشترین سهم را در گلزنی داشته اند.
    ما یک دوره سخت داشتیم که با موفقیت پشت سر گذاشتیم اما حالا داریم پیروز میشویم و مهمترین چیز این است که به توانایی های خود اطمینان داشته باشیم.وقتی شما خوب بازی نمیکنید پس موقعیت های کمتری برای گل زدن دارید.اما بازیکنهایی نظیر میلیتو و پاتزینی و حتی خودم هرگز فراموش نمی کنیم که چطور میتوان به دوران اوج برگشت.زمانی میرسد که دوباره اعتمادتان لبریز می شود و بهتر تمرین میکنید و مهاجمان دوباره گلزدن را شروع می کنند.
    شما در مورد المپیک مارسی حریف بعدیتان در لیگ قهرمانان چه فکری می کنید؟
    تمام تیم هایی که به این مرحله رسیده اند قوی هستند اما این سخت است که اکنون در مورد این موضوع حرفی زد چون باید دید که تیم ها در زمان برگزاری بازی که انتهای فوریه است در چه وضعیتی قرار دارند.
    ما بار دیگر داریم پیروز می شویم و ما متفاوت تر از دو ماه پیش هستیم.ما داریم بهتر می شویم و هنوز هم این روند را ادامه میدهیم

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

نماینده مونتاری: از ناپولی پیشنهاد داریم

Click here to enlarge

به نظر میرسد که اینتر تمایلی به ادامه همکاری با مونتاری ندارد و به احتمال زیاد این بازیکن در زمستان اینتر را ترک خواهد کرد.

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از روزنامه کوریره دلا اسپورت - این هافبک 26 ساله از ناپولی پیشنهادی را دریافت کرده است.
    نماینده مونتاری در اینباره می گوید:
    "من دارم در مورد این پیشنهاد فکر میکنم ولی اگر قرار باشد او اینتر را ترک کند باید جایی برود که بتواند مرتب بازی کند و این امر در ناپولی کمی مشکل است

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

اسنایدر کلید جذب لوکاس

Click here to enlargeاینتر علاقه شدیدی به جذب لوکاس بازیکن سائوپائولو برزیل را دارد و ممکن است این بازیکن را با پیراهن اینتر ببینیم.
    به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از روزنامه کوریره دلا اسپورت - اینتر برای جذب این بازیکن باید مبلغ هنگفتی را پرداخت کند.
    مسئولان سائوپائولو قیمت این بازیکن را بین 30 تا 35 میلیون یورو اعلام کرده اند که اینتر برای جذب این بازیکن شاید مجبور به فروش اسنایدر شود

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

رقابت گواردیولا و مورینیو در رای گیری بهترین مربی سال

اگر طرفدار هر یک از این چهره ها هستید، می توانید در رای گیری بزرگ سایت گل، شرکت کرده و مربی موردعلاقه خود را انتخاب کنید

Click here to enlarge

سایت گل – پپ گواردیولا و ژوزه مورینیو محبوب ترین مربیان فوتبال جهان به حساب می آیند. این دو که هدایت دوتیم بزرگ فوتبال جهان را برعهده دارند، با آغاز نظرسنجی سایت گل، رده های اول و دوم این نظرسنجی بزرگ را در اختیار خود گرفته اند.
    در جدول مربیان برگزیده سال 2011 چهره های جذابی مثل یوآخیم لو، الکس فرگوسن، ماسیمیلیانو آلگری، آنتونیو کونته، آندره ویلاش بوآش، روبرتو منچینی و... حضور دارند که اگر طرفدار هر یک از این چهره ها هستید، می توانید در رای گیری بزرگ سایت گل، شرکت کرده و مربی موردعلاقه خود را انتخاب کنید.
    از شب گذشته تا ظهر هفتم دی ماه بیش از 26 هزار نفر از کاربران سایت گل، در این نظرسنجی شرکت کرده اند که پپ گواردیولا فعلا صدرنشین است. او با فتح جام های مختلف در طول سال 2011، شانس بیشتری به نسبت سایرین دارد.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

میلیتو: 2011 خوب بود 2012 بهتر می شود

Click here to enlarge

دیگو میلیتو باور دارد که در سال 2012 میتواند بهتر شود و به روز های اوجش برگردد.

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی اینتر - دیگو اظهار داشت که که سال 2011 را خوب به پایان رسانده است.
    شاهزاده ادامه داد:
    "ما خشنود شده ایم بخصوص ما در پایان سال خوب بودیم و بهترین نتایج را قبل از تعطیلات گرفتیم.ما راضی هستیم اما مجبوریم همچنان خود را در شرایط خوب نگه داریم.ما امیدواریم که در سال 2012 بهتر هم می شویم.
    در مورد خودم هم بگویم که من سال را کاملا خوب به پایان رساندم و خوشحال هستم اما مهمترین چیز سال 2012 است ما بازی های زیادی داریم و ما اعتماد کامل به خود داریم."
    بازار نقل و انتقالات؟
    "این سوالی است که شما باید از باشگاه بپرسید من فقط میتوانم بگویم که ما تیم بزرگی هستیم و می توانیم در تمام صحنه ها مبارزه کنیم

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

بررسی نقل و انتقالات زمستانی سری آ؛ بیداری زمستانی

Click here to enlarge

Inter.ir - با نزدیک شدن به مهلت نقل و انتقالات زمستانی، سری آ نیز همچون دیگر لیگ های بزرگ اروپا گرمای همیشگی این برهه از فصل را تجربه خواهد کرد. پایگاه معتبر فورزا ایتالین فوتبال در آستانه شروع سال 2012 به بررسی شایعات پیرامون تیم های بزرگ ایتالیایی پرداخته است.

آث میلان

میلانی ها که در آخرین هفته پیش از کریسمس سرانجام صدر جدول را از رقیب سنتی پس گرفتند، حالا به فکر حفظ جایگاه خود بعد از تعطیلات هستند. به علاوه آلگری دو مصاف سرنوشت ساز برابر آرسنال را هم در پیش خواهد داشت. مصدومیت ها، کهولت سن، بی دقتی در دهانه دروازه حریفان و کاستی ها در خط دفاعی برلوسکونی و گالیانی را به فکر تقویت تیمشان در ژانویه انداخته است. اولین دغدغه مدیران روسونری در نیم فصل به خدمت گرفتن یک شماره ده کلاسیک برای قرارگیری پشت سر مهاجمین این تیم است، پستی که آلگری همچنان به استفاده از کوین پرینس در آن تاکید دارد و هافبک غنایی نیز علیرغم ارائه نمایش های دلچسب برای خلق یک فصل خاطره انگیز در ایتالیا و اروپا به اندازه کافی فوق العاده نیست. کریستین اریکسون، هافبک تهاجمی آیاکس آمستردام می تواند انتخاب اول گالیانی برای نیم فصل باشد. ستاره دانمارکی هلندی ها اگرچه اخیر قرارداد دو ساله ای را با آیاکس امضا کرده است اما در صورت ارائه پیشنهاد خوب می تواند آینده اش را در میلان جستجو کند. از سوی دیگر ریکاردو مونتولیوو نیز می تواند با قیمتی متعادل تر راهی سن سیرو شود و جای نسبتا خالی آلبرتو آکویلانی را در ترکیب روسونری پر کند. دیگر نقطه مورد نظر گالیانی به خدمت گرفتن یک مکمل برای زلاتان ابراهیموویچ است. گرچه سناریو مهیج حضور آپاچی در سن سیرو همچنان مطابق میل میلانی ها دنبال می شود، با این حال این روزها شایعات دیگری مبنی برای انتقال دروگبا به سن سیرو نیز شنیده می شود، به علاوه اینکه بازگشت مارکو بوریلو به میلان هم می تواند انتخاب جالبی برای آلگری باشد. اما شاید مهم ترین حفره خطوط سه گانه میلان در پست هافبک دفاعی باشد. جایی که مارک فان بومل نشانی از هافبک پویای فصل گذشته ندارد، ماسیمو آمبروزینی بسیار پا به سن گذاشته و کند به نظر می رسد و گنارو گتوسو و متئو فلامینی درگیر مصدومیت های طولانی مدت هستند. در این میان دو گزینه برای قرمز و مشکی ها مطرح است. یانا ام ویا، ملی پوش فرانسوی رن و سیمون رولفس هافبک پرتلاش لورکوزن. البته با توجه به قرارداد طولانی ام ویا با رن به نظر می آید رولفس انتخاب گالیانی خواهد بود. در خط دفاعی نیز حتی پائولو مالدینی نیز به اشتباه میلانی ها در به خدمت گرفتن تایه تایوو اذعان کرد. با این حال گالیانی با انتقال آزاد مدافع نیجریایی چندان هم متضرر نشد و در شرایط فعلی هم تیم های بسیاری هستند که حاضرند بابت او دست به جیب شوند. به علاوه حضور نه چندان مثمرثمر جیانلوکا زامبروتا و لوکا آنتونینی میلانی ها را به فکر به خدمت گرفتن دوباره یک مدافع چپ در زمستان انداخته است. مدافعی که احتمالا مکسول، برزیلی ناراضی این روزهای بارسلونا خواهد بود.

یوونتوس

شاید بسیاری از خوش بین ترین هواداران بیانکونری نیز گمان این را نداشتند که آنتونیو کونته بتواند در مدت کمتر از یک فصل یوونتوس را به این سطح از فوتبال خود باز گرداند. تابستان گذشته زمان بسیار حیاتی برای آن ها بود. حضور همزمان استفان لیخشتاینر، آندرا پیرلو و آرتور ویدال در ترکیب راه راه پوشان این فرصت را به کونته داد تا تیم تحت هدایتش را بعد از قریب به نیم دهه برای رقابت قهرمانی آبدیده کند. در شرایط فعلی مهم ترین دغدغه کونته به خدمت گرفتن یک مدافع چپ مطمئن برای جایگزینی پائولو ده چلیه است که بعد از بازگشت از دوران مصدومیت نتوانسته کیفیت سابق را ارائه دهد. حضور جورجو کیه لینی در سمت چپ خط دفاعی اگرچه راه حل مطمئنی به نظر می آید اما به کارگیری بهترین مدافع مرکزی تمام ایتالیا در جایی غیر از پست تخصصی اش راهکاری دائمی به نظر نمی آید. از سوی دیگر اعلام رضایت مت هوملس، بهترین دفاع مرکزی حال حاضر فوتبال آلمان، از علاقه یوونتوس به این بازیکن نیز راهکاری دیگری است که پیش روی مسوولین بانوی پیر قرار دارد و حضور هوملس به جای کیه لینی در مرکز خط دفاع و انتقال دائمی کیه لینی به سمت چپ چندان دور از ذهن به نظر نمی آید. البته به جز هوملس گران قیمت، یووه انتخاب های متعادل تری را نیز دارد. آلکس و رودولفوی برزیلی هر کدام می توانند تجربه های موفق لوسیو و تیاگو سیلوا را در دو تیم بزرگ شهر میلان تکرار کنند. علی الخصوص رودولفو که این روزها مستعدترین مدافع مرکزی سرزمین قهوه به شمار می آید. خریدهای موفق آندرا پیرلو و آرتور ویدال در تابستان خط میانی یووه را تا حد زیادی بیمه کرده است. ترکیب این دو در کنار کلودیو مارکیزیو که این روزها آماده ترین هافبک ایتالیا به شمار می آید، مثلث مرگبار یووه را در میانه میدان تشکیل داده است با این حال کونته به فکر آلترناتیوهای مورد نظر خودش است و ریکاردو مونتولیووی فیورنتینایی و آنجلو پالمبوی سمپدوریایی انتخاب های مسوولین یووه برای او خواهند بود. با توجه به وفاداری پالمبو به سمپدوریا و همراهی این تیم در سری ب، به نظر می رسد رابطه خوب سران ویولا و یوونتوس احتمالا این بار به انتقال مونتولیوو به تورین ختم خواهد شد. در خط حمله نیز شایعاتی در قبال حضور کارلوس توز در دل آلپی نوین به گوش می رسد، هرچند که آپاچی در صورت انتخاب ایتالیا احتمالا راهی میلان خواهد شد. حضور مارکو بوریلوی ناراضی رمی ها نیز در تورین چندان دور از ذهن به نظر نمی رسد.

اینترمیلان

خریدهای پرشمار، بی دلیل و معمولا بی تفاوت نسبت به دیدگاهها و برنامه های سرمربی تیم، مسیر حرکتی همیشگی سران اینتر در پنجره نقل و انتقالات بوده است. خریدهایی که البته با توجه به اجرای قانون فیرپلی مالی یوفا در این زمستان دور از ذهن به نظر می آید. ناسیوناله یک سال پیش در همین روزها نیز با بحرانی مشابه مواجه بود و در میانه های جدول دست و پا می زد. بحرانی که البته با چندین خرید کم و بیش موفق جیامپائولو پاتزینی، یوتو ناگاتومو، آندرا رانوکیا و حسین خارجا مدیریت شد و لئوناردو فصل را با یک قهرمانی در جام حذفی و یک نایب قهرمانی ارزشمند در سری آ به پایان برد. در این فصل اما با توجه به خریدهای تابستانی پرشمار، به نظر می رسد اینتر زمستان چندان پر سر و صدایی را در پیش نداشته باشد. حضور کم فروغ نام های بزرگی همچون مائورو زاراته و دیگو فورلان در ترکیب این تیم در پاییز گذشته موراتی را به قدر کافی سرخورده کرده است و بعید است که او و مارکو برانکا در زمستان هم دست به خریدهای بزرگی بزنند. با این حال حضور ژوان، مدافع سرشناس برزیلی از اواسط ژانویه در تمرینات این تیم تقریبا قطعی به نظر می آید. از سوی دیگر اعلام آمادگی خوان مانوئل وارگاس پرویی برای ترک فیورنتینا می تواند چراغ سبزی برای مسوولین اینتر باشد. نراتزوری سال هاست که با مشکلات عدیده ای در سمت چپ خط دفاع و هافبک خود مواجه است و حضور وارگاس می تواند شانس آن ها را برای رهایی از کابوس چند ساله سمت چپ میدانشان بیازماید. میلوس کراسیچ نیز دیگر گزینه مطرح شده برای اینتر به شمار می آید هرچند که بعد از اعلام مدیر برنامه های این ستاره صرب نسبت به علاقه مندی موکلش به حضور در اینتر، غول های جزیره، منچستریونایتد و چلسی هم برای او دندان تیز کرده اند. ادن هازارد بلژیکی به عنوان دیگر احتمال ترانسفر اینتر در ژانویه مطرح است. اینتر مدت هاست به دنبال جذب هازارد بیست ساله است، هر چند که خرید او در سال های قبل بسیار منطقی تر به نظر می رسید. نمایش های موثر هازارد در ترکیب لیل مشتریان بسیاری را در سرتاسر اروپا برای او دست و پا کرده است که بعید است اینتر در تقابل با آنها شانسی داشته باشد. از سوی دیگر با شروع فصل دیگری از نقل و انتقالات در اروپا شایعات همیشگی پیرامون حضور وسلی اسنایدر در اولدترافورد به گوش می رسد و در نهایت شاید بهترین خبر برای تیفوسی های شمال، ماندن ستاره هلندی تیمشان در مه آتسا، حداقل برای چند ماه دیگر باشد.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

خبری تکان دهنده؛ احتمال دست داشتن بوفون، گتوزو و کاناوارو در کالچوپولی

به گزارش رسانه های ایتالیایی نام این سه در اظهارات یکی از متهمان این پرونده اعلام شده و البته هنوز هیچ مدرکی در مورد این ادعا وجود ندارد.

سایت گل- جان لوئیجی بوفون، فابیو کاناوارو و جنارو گتوزو، سه ستاره فوتبال ایتالیا که همراه با این تیم در سال 2006 قهرمان جهان شدند احتمالا در رسوایی کالچوپولی دخالت داشته اند.
    به گزارش رسانه های ایتالیایی نام این سه در صحبتهای ضبط شده یکی از متهمان اصلی این پرونده اعلام شده و البته هنوز هیچ مدرکی در مورد این ادعا وجود ندارد.
    این مکالمات ضبط شده،مربوط به مکالمات نیکلا سانتونی، فوتبالیست سابق و مربی بدنساز راونا در یکی از تیمهای پایه ای است. در این مکالمه ضبط شده، سانتونی اعلام کرده که تمام دنیای فوتبال درگیر حقه شده اند و بعد از آن به این نکته اشاره کرد که بازیکنی مانند بوفون ماهانه از این راه 100 هزار تا 200 هزار یورو درآمد دارد.

همچنین سانتونی در این مکالمات ضبط شده به این نکته اشاره می کند که چه بوفون و چه کاناوارو و گتوزو بیمار شرط بندی هستند.
    علی رغم اظهارات سانتونی، هنوز هیچ مدرکی علیه این ملی پوشان ایتالیایی به دست نیامده است.
    علاوه بر شنود مکالمات تلفنی سانتونی، کارلو گراواسونی، بازیکن پیاچنزا، احتمال تبانی در سه دیدار از رقابت های فصل قبل سری آ راا مطرح کرده است..
    او ادعا کرد دیدار تیم های پالرمو- باری، جنوا- لاتزیو و لچه- لاتزیو توجه شرط بندان را جلب کرده و آنها تلاش کردند با خریدن بازیکنان این تیم ها، نتایج آنها را رقم بزنند.
    پلیس ایتالیایی 10 روز قبل 17 نفر از جمله روبرت دونی، کاپیتان سابق آتالانتا را به جرم تبانی و کلاهبرداری ورزشی سازمان یافته دستگیر کرد.
    در تابستان گذشته نیز جوزپه سینیوری، ملی پوش سابق ایتالیایی به دلیل جرمی مشابه در ارتباط با رقابت های سری بی و سی ایتالیایی به زندان محکوم شده بود

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

تیتر امروز روزنامه های ورزشی ایتالیا؛ پنجشنبه 29 دسامبر

Click here to enlarge

ارزیابی لاگزتا
    - یووه با افتخار از همه برتر است
    تیم کونته با بیشترین امتیازات به همراه اودینزه اول است؛ در رده های بعدی لاتزیو، میلان، اینتر، و فیورنتینا قرار دارند.
    - جوایز اسکار لاگزتا:
    بهترین فیلم: ناپولی 3- 3 یووه
    بهترین کارگردان: گویدولین
    سوپراستار: ابراهیموویچ
    بهترین جلوه های ویژه: پیرلو
    بهترین چهره جدید: ازکوئل شیلوتو
    بهترین فیلمنامه: لوییز انریکه
    بهترین بازیگر نقش دوم: نوچرینو
    - دل پیرو: "تا 10 سال دیگر بازی خواهم کرد، شاید هم 8 سال".
    در دبی از الکس قدردانی شد. رونالدو: "الكس چهره ای متمایز و تأثیرگذار است".
    - آنجلوتی در پاریس: قرارداد امروز امضا می شود. کارلیتو به دنبال ساخت یک پی اس جی با مدل میلان است.
    مربی سابق چلسی با حقوق سالیانه 7 میلیونی با لئو امضا خواهد کرد، مشکل اما کادرفنی است.
    - پاتو و آلگری رودروی هم در دبی: همه چیز آیا حل خواهد شد؟
    کالیچو اسکومسه:
    - دادستانی FIGC آماده شروع کار است؛ قضیه آتالانتا فوری پیگیری خواهد شد
    پالاتزی با پرونده برگامو شروع خواهد کرد. اولین بازجویی ها در طول 15 روز انجام خواهد گرفت.
    سانتونی و سه بازیکن آتزوری: "تصادفی اسمشان را آوردم".
    دونی، زندانی زمستان. او تنها مردان پلیس را می بیند.

- جیلاردینو - جنوا، امروز منتظر بله باشید، فیورنتینا اما به دنبال بیوندینی است

Click here to enlarge

شلیک یووه برای دو خرید در خط حمله
    - اکنون بوریلو، بعدا هیگواین
    ماروتا در حال آماده سازی تیم برای لیگ قهرمانان است. مذاکرات متعددی نیز برای دامیائو و کالو در حال برقراری است.
    کالچیو اسکومسه
    - مدعی العموم سه بازیکن آتزوری را تبرئه کرد
    دی مارتینو احتمال هر گونه دست داشتن بوفون، کاناوارو، و گاتوزو را کاملا رد کرد: "هیچ چیزی علیه آنان وجود ندارد". اما وی در عین حال هشدار داد: "نامهای جدیدی مطرح شده است".
    - آنجلوتی با پی اس جی امضا کرد و برای خرید پاتو مصر است
    کارلتو امروز به عنوان سرمربی جدید پی اس جی معرفی خواهد شد و برای معامله با روسونری پافشاری خواهد کرد. در عین حال میلان مولینارو را زیر نظر دارد.
    - اینتر، ویویانو آماده جانشینی جولیو سزار است
    - رم، ببین لاملا چه می گوید: "اکنون می توانیم پرواز کنیم".
    - کاریکا ناپولی را بر می انگیزاند: "وارگاس مانند نیمار است".
    -لاتزیو برای به دست آوردن کوزمانوویچ سیسه را تقدیم خواهد کرد
    - خداحافظی جیلاردینو با فلورانس: او به جنوا می رود
    مبلغ مورد توافق به 8 میلیون رسید. ویولا به دنبال آمائوری و پینیا است: یکی از این دو بنفش پوش خواهد شد.

Click here to enlarge

- دل پیرو: "تنها یووه در آینده ام جای دارد"
    "10 سال دیگر بازی خواهم کرد، در واقع...5 سال".
    - یووه برای خط میانی کوزمانوویچ را در نظر دارد، البته اگر پازینزا رفتنی شود. آمدن بوریلو قطعی شد، فعلا به علت مشکلات عضلانی نمی تواند بازی کند.
    - "الشعراوی در تورینو: شدنی است"
    براید یکی از مدیران میلان: "اگر تصمیم به رفتن استیفان بگیریم، مشکلی برای انتقال او به گراناتا نداریم، چرا که دوست هستیم". اما جنوا...
    - شرط بندی: سانتونی سه بازیکن آتزوری را مبرا می داند
    وکیلش چنین می گوید: " او درباره آنان چیزی نمی داند، سخنانی بیش نبود".
    جرواسونی و دونی درباره نحوه گرفتن پنالتی توفق کرده بودند.

- جنوا- جیلا با قراردادی چهار ساله
    - فارفان:"اینتر جان، من آماده امضاکردن هستم"
    - لئو - پاتو، نخستین تماسها برقرار شد
    - توافق نهایی بین آنجلوتی و پی اس جی حاصل شد، تنها جزئیات قرارداد باقی مانده است
    - تلاش مضاعف پالرمو برای جذب ریوس

صفحه 16 از 35 نخستنخست ... 67891011121314151617181920212223242526 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع