.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
صفحه 20 از 35 نخستنخست ... 101112131415161718192021222324252627282930 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 347

موضوع: ::..تایپیک کلوپ هواداران اینتر..::

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

ستارگان فوتبال ایتالیا که می توانند در ژانویه تیم های خود را ترک کنند

.

آنالیز: توسط Kris ***kes
    ترجمه: علی اصغر بیات
    منبع: Goal.com/en

شمارش معکوس آغاز شده است. سال 2012 شروع شده است و سال نو یعنی ستاره های جدید برای ما. و تعداد زیادی بازیکن فوتبال که در ژانویه آماده ترانسفر هستند.

به هر حال، ژانویه می تواند یک زمان استراحت برای تیم ها باشدتا بتوانند از وضعیت بد خود که در نیم فصل داشته اند بیرون بیایند.

آمائوری - یوونتوس - مهاجم - 31 ساله

Click here to enlarge

Read more on Amauri

آمار فصل
    تعداد بازی: 0
    تعداد گل: 0
    تعداد پاس گل: 0
    قیمت بازیکن برای ترانسفر شدن: 1 میلیون یورو
    تیم های علاقه مند به این بازیکن: جنوا، تاتنهام، پی اس جی
    احتمال جدایی در ژانویه: 95%

بازیکن ایتالیایی-برزیلی ناراضی یوونتوس. در تینم جوان کونته جایی برای او وجود ندارد. او در نهایت به فکر رفتن به جنوا افتاده است، این در صورتی است که تیم های تاتنهام و پاری سن ژرمن هم به او علاقه دارند و می توانند او را جذب کنند.

بوریلو - رم - فوروارد - 29 ساله
    Click here to enlarge
    Read more on Borriello

آمار فصل
    تعداد بازی: 9
    تعداد پاس گل: 2
    قیمت بازیکن برای ترانسفر شدن: 8.5 میلیون یورو
    تیم های علاقه مند به این بازیکن: یوونتوس، اینتر
    احتمال جدایی در ژانویه: 80%

او که در تیم انریکه زیاد بازی بهش نمی رسه به فکر رفتن به بوونتوس هست. او در مقطعی مصدوم شد ولی اوسوالدو چنانم در رم درخشید که دیگر جایی بریا بوریلو نگذاشت. و بوریلو خودش را تنها در نیمکت رم دید.
    او هفت هفته بدون حتی یک دقیقه بازی کردن داشت. او می تواند ادامه مسیر فوتبالی اش را در تیم دیگری بگذراند. راه حل رفت بوریلو به یوونتوس تبادل او با یاکونتا به رم می باشد

دنیل دروسی - رم - عافبک - 28

Click here to enlarge
    Read more on De Rossi

آمار فصل
    تعداد بازی: 16
    تعداد گل: 2
    قیمت بازیکن برای ترانسفر شدن: 7 میلیون یورو
    تیم های علاقه مند به این بازیکن: من سیتی
    احتمال جدایی در ژانویه: 25%

با توجه به پیشنهاد 7 میلیون یورویی رم به دروسی باز ه ممثل اینکه او ناراضی است. منچستر سیتی بیشترین علاقه را برای جذب او دارد.

جیلاردینو - فیورنتینا - مهاجم - 29 ساله
    Click here to enlarge
    Read more on Gilardino

آمار فصل
    تعداد بازی: 13
    تعداد گل: 3
    قیمت بازیکن برای ترانسفر شدن: 8 میلیون یورو
    تیم های علاقه مند به این بازیکن: ناپولی - جنوا
    احتمال جدایی در ژانویه: 30%

او خود را در سایه می بیند و در مهاجم ثابت تیم فیورنتینا این روز ها یوتیچ می باشد که توسط مربی جدید این تیم یهنی دلیو روسی انتخاب شده است. یعد از سه سال و نیم در فلورانس، این امکان وجود دارد که او از فیورنتینا جدا شود و جنوا به شدت به دنبال او است.

آبل هرناندز - پالرمو - مهاجم - 21 ساله
    Click here to enlarge
    Read more on Hernandez

آمار فصل
    تعداد گل: 3
    قیمت بازیکن برای ترانسفر شدن: 20 میلیون یورو
    تیم های علاقه مند به این بازیکن: رم - پی اس جی
    احتمال جدایی در ژانویه: 30%

یاکوینتا - یوونتوس - مهاجم - 32 ساله
    Click here to enlarge
    Read more on Iaquinta

آمار فصل
    تعداد بازی: 0
    قیمت بازیکن برای ترانسفر شدن: 2 میلیون یورو
    تیم های علاقه مند به این بازیکن: ناپولی - اولمپیاکوس - بوردو
    احتمال جدایی در ژانویه: 50%

یاکوینتا نیز مانند آمائوری وضعیت بدی را در یووه دارد. او می داند در تیم کونته هیچ جایی ندارد و به خروج از این تیم فکر می کند.
    ناپولی، اولمپیاکوی و بوردو فرانسه جدی ترین خواهان او هستند.

فیلیپو اینزاگی - آ ث میلان - مهاجم - 38 ساله
    Click here to enlarge
    Read more on Inzaghi

آمار فصل
    تعداد بازی: 3
    قیمت بازیکن برای ترانسفر شدن: 0 میلیون یورو
    تیم های علاقه مند به این بازیکن: نوارا
    احتمال جدایی در ژانویه: 80%

ماکسیمیلیانو آلگری اذعان داشت که اینزاگی در نقشه های او هیچ جایی ندارد.

جوان - رم - دفاع - 32 ساله
    Click here to enlarge
    Read more on Juan

آمار فصل
    تعداد بازی: 6
    قیمت بازیکن برای ترانسفر شدن: 3 میلیون یورو
    تیم های علاقه مند به این بازیکن: یوونتوس
    احتمال جدایی در ژانویه: 60%

یوونتوس علاقه خود را برای به خدمت گرفتن ژوان اعلام کرده است و با مدیر برنامه های او نیز صحبت مرده است.

یورای کوکا - جنوا - هافبک - 24 ساله
    Click here to enlarge
    Read more on Kucka

آمار فصل
    تعداد بازی: 11
    تعداد گل: 2
    تعداد پاس گل: 1
    قیمت بازیکن برای ترانسفر شدن: 18 میلیون یورو
    تیم های علاقه مند به این بازیکن: اینتر
    احتمال جدایی در ژانویه: 50%

او تقریبا برای اینتر است. او می تواند قسمتی از قراردادی باشد که طی آن امیلیانو ویویانو نیمی از مالکیتش به باشگاه جنوا برسد.

ماکسی لوپز - کاتانیا - مهاجم - 27 ساله
    Click here to enlarge
    Read more on Maxi Lopez

آمار فصل
    تعداد بازی: 15
    تعداد گل: 5
    قیمت بازیکن برای ترانسفر شدن: 7 میلیون یورو
    تیم های علاقه مند به این بازیکن: میلان
    احتمال جدایی در ژانویه: 60%

ریکاردو ملیوو - فیورنتینا - هافبک - 26 ساله
    Click here to enlarge
    Read more on Montolivo

آمار فصل
    تعداد بازی: 14
    قیمت بازیکن برای ترانسفر شدن: 5 میلیون یورو
    تیم های علاقه مند به این بازیکن: آث میلان، اینتر
    احتمال جدایی در ژانویه: 40%

RADJA NAINGGOLAN - کالیای - هافبک - 23 ساله
    Click here to enlarge
    Read more on Nainggolan

آمار فصل
    تعداد بازی: 16
    تعداد گل: 1
    قیمت بازیکن برای ترانسفر شدن: 10 میلیون یورو
    تیم های علاقه مند به این بازیکن: یوونتوس - اینتر - میلان - من سی تی
    احتمال جدایی در ژانویه: 40%

فابیو کوالیاریلا - یوونتوس - مهاجم - 28 ساله
    Click here to enlarge
    Read more on Quagliarella

آمار فصل
    تعداد گل: 1
    قیمت بازیکن برای ترانسفر شدن: 8 میلیون یورو
    تیم های علاقه مند به این بازیکن: یمیلان
    احتمال جدایی در ژانویه: 25%

تایه تایوو - آ ث میلان - دفاع - 26 ساله
    Click here to enlarge
    Read more on Taiwo

آمار فصل
    تعداد بازی: 8
    قیمت بازیکن برای ترانسفر شدن: 6 میلیون یورو
    تیم های علاقه مند به این بازیکن: بنفیکا
    احتمال جدایی در ژانویه: 65%

از بین بازیکنهای بالا تکلیف جیلارینیو ، آمائوری و بوریلو مشخص شده

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

رسمی : کالدیرولا به برشا پیوست

Click here to enlarge

لوکا کالدیرولا بازیکن جوان اینتر به صورت قرضی به تیم برشا پیوست.

این بازیکن زیر 21 ساله های ایتالیا که در فصل 2010/11 به صورت قرضی در تیم ویتزه هلند بازی میکرد تابستان گذشته به تیم پایه اینتر برگشت.

کالدیرولا تا پایان فصل برای برشا بازی خواهد کرد.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

نتایج دیدارهای امشب سری آ؛ پیروزی صدرنشینان

تیم های صدرنشینی سری آ، سال جدید را با پیروزی آغاز کردند

سایت گل- در آغاز هفته هفدهم رقابت های سری آ، امروز 7 دیدار برگزار شد که در مهمترین دیدارها تیم های صدرنشین میلان، یوونتوس و اودینزه توانستند رقبای شان را شکست دهند و همچنان به رقابت فشرده شان در صدر جدول ادامه بدهند.
    نتایج کامل دیدارهای امشب

بولونا 2-0 کاتانیا
    گل: نیکولو شروبین 50، دی وایو 90
    لچه 0-1 یوونتوس
    گل: الساندرو ماتری 27
    آتالانتا 0-2 میلان
    گل ها: زلاتان (پنالتی) 22، پریس بواتنگ 82
    نووارا 0-3 فیورنتینا
    گل ها: یووتیچ (پنالتی) 20 و 49، مونتولیوو 42
    رم 2-0 کیه وو
    گل ها: توتی (پنالتی) 34 (پنالتی) 78
    کالیاری 3-0 جنوا
    گل ها: لاریوی (پنالتی) 13، ویکتور ایباربو 56، گرنکوئیست (گل به خودی) 72
    اودینزه 4-1 چزه نا
    گل ها: دی ناتاله 1 و 82 ، کوادوو آساموا 54، دوسان یاستا 75 (اودینزه) ادر 39 (چزه نا)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

خاویر زانتی: پاسخ منتقدان را در زمین دادیم Click here to enlarge
    سایت گل- خاویر زانتی، کاپیتان اینتر، بعد از پیروزی5-0 تیمش مقابل پارما اعلام کرد نرآتزوری جواب منتقدان را در زمین می دهد.
    اینتری ها در ابتدای فصل جاری سری آ نتایج بسیار ضعیفی گرفتند اما در هفته های اخیر نتایج بسیار خوبی کسب کرده اند و در پنج دیدار اخیرشان به پیروزی رسیده اند.
    زانتی در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه اینتر گفت:" ما خوشحالیم زیرا ما سال جدید را با یک نتیجه خوب آغاز کردیم. در مورد آمادگی تیم ما سوال های زیادی وجود داشت اما فکر می کنم ما جواب همه را در زمین دادیم.
    ما از نمایش مان مقابل پارما راضی هستیم و می خواهیم به همین روند ادامه بدهیم. بسیار خوب خواهد شد که بازیکنان مصدوم مان هم برگردند زیرا بازی های بزرگی در پیش داریم و به حضور آنها نیاز است."
    اینتر در حال حاضر با 29 امتیاز از 17 دیدار در رتبه پنجم جدول رده بندی سری آ قرار دارد.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

پولی: اینتر تیمی بزرگ است و خوشحال هستم

Click here to enlarge

اختصاصی Inter.ir - آندری پولی بعد از برد اینتر در مقابل پارما خطاب به سایت رسمی باشگاه اینتر گفت: "وقتی که فهمیدم سرمربی می خواهد من را به میدان بفرستد بسیار خوشحال شدم. من احساس می کنم اینتر تیمی بزرگ است و این کمک می کند که من و هم تیمی هایم به خوبی بازی کنیم.

وی که بازی هم تیمی هایش را مورد تحسین قرار داد در ادامه گفت: "من به خوبی می دانم که اگر احساسم را خوب در بازی پیاده کنم می توانم به سهم خود در بازی خوب ظاهر شوم و امیدوارم کم کم بتوانم به دوران بهتری در اینتر برسم و سال 2012 را سالی بهتر از سال 2011 در فوتبال داشته باشم."

آندری پولی در تابستان گذشته سامپدوریا را به مقصد اینتر ترک کرد اما همچنان جای خود را در ترکیب اصلی پیدا نکرده است. اما سطح بازی او نشان می دهد که مسلما یکی از ستاره های اینتر در آینده خواهد بود.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

کامبیاسو: ما قدرت واقعی خودمان را نشان دادیم

Click here to enlarge

اختصاصی Inter.ir
    - کامبیاسو بعد از برد شیرین نراتزوری در برابر پارما چند کلمه ای با سایت رسمی باشگاه اینتر صحبت کرد و از بازگشت تیم سخن گفت: "تیم ما دوباره قدرت واقعی خود را نشان داد. زدن گل در دقیقه های ابتدایی بازی باعث می شود بازی در مسیر سراشیبی قرار بگیرد."

وی در مورد شرایط چند وقت اخیر اینتر عنوان کرد: "تیم ما از بحرانی که در ماه دسامبر در آن گرفتار شده بود بیرون آمده است." وی در مورد دربی بسیار حساس هفته آینده در مقابل رقیب سنتی اینتر گفت: "امروز و فردا را می خواهیم به برد شیرینمان فکر کنیم و لذت ببریم."

این بازیکن پر تجربه آرژانینی در ادامه گفت: "ما برای رویارویی و غلبه حریفمان سرسختانه رقابت می کنیم و به چیزهایی که برای ما اهمیتی ندارند توجه نمیکنیم."

کامبیاسو در ادامه در مورد ریکاردو آلوارز گفت: "من احساس می کنم او امشب بسیاری از توانایی خود را به نمایش گذاشت. هم در کار تیمی و هم حرکت های انفرادی.او با هوش و با سلیقه بازی می کند و من احساس میکنم ریکی تازه کار خود را شروع کرده است و باید با تلاش فراوان راه خود را ادامه دهد

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

رانیری:بازی ما مقابل پارما،بهترین بازی اینتر من بود

مربی 60 ساله در صحبتهایی به تمجید از شاگردانش در مسیر کسب پنجمین ییروزی پیاپی پرداخته

Click here to enlarge

سایت گل- کلودیو رانیری، مربی باتجربه باشگاه اینتر شنبه شب و بعد از برد0-5 شاگردانش مقابل پارما غرق در شادی بود و عملکرد شاگردانش در بازی شنبه شب را بهترین بازی اینتر زیر نظر خودش دانست
    مربی سابق تیمهای رم و چلسی در صحبتهایی اعلام کرد که شاگردانش مقابل بازیکنان فرانکو کولومبا خوش درخشیدند.
    درپایان این مسابقه رانیری به خبرنگاران گفت:« فکر می کنم که این بهترین عملکرد تیم اینتر، از زمانی که من هدایت این تیم را در دست گرفتم بود؛ به ویژه در نیمه اول که ما خیلی با دقت بودیم و خیلی خوب بازی کردیم. الان می خندیم.شما می توانید ببینید که این بازیکنان هنوز تمام نشده اند و می خواهند فصلی را که بد شروع کرده بودند، به خوبی به پایان ببرند.»

درحالی که اینتر روزهای خوبی را پشت سر می گذارد، هنوز ابهاماتی در مورد آینده وسلی اسنایدر و دیگو فورلان به گوش می رسد. با این وجود مربی اینتر درادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که این دو بازیکن، بازیکنان کلیدی نرآتزوری هستند و ابراز امیدواری کرد که بتواند از این دو بازیکن در دیدار با میلان در روز 15 ژانویه استفاده کند:« ما درشرایط خوبی به مصاف با میلان خواهیم رفت. در تعطیلات باتری هایمان را شارژ کرده ایم.اسنایدر نمی تواند یکی از بازیکنان میانی ما در سیستم 2-4-4 باشد. چون او ویژگی و قابلیتهای لازم برای حضور دراین پست را ندارد. او و فورلان دو بازیکن کلیدی تیم ما هستند ولی باید در ماه های پیش رو با ذهنیت تیم تطبیق پیدا کنند.امیدوارم که هردوی آنها بتوانند به موقع به آمادگی برسند و درداربی میلان حضور یابند.»
    با این برد اینتر در رده پنجم جدول سری آ قرار گرفت و پارما در رده سیزدهم جای گرفت.البته نتایج دیدارهای یکشنبه می تواند در جایگاه دو تیم تاثیرگذار باشد

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

گفته های سرمربی و بازیکنان پس از پیروزی برابر پارما

FCInter.ir- نراتزوری سال جدید را طوفانی آغاز کرد و با 5 گل جیالوبلو را در جوزپه مئاتزا بدرقه کرد تا تمام خاطرات بد سال گذشته را به فراموشی بسپارد و با روحیه ای دو چندان به استقبال داربی رفته باشد.

"این همان اینتری است که می شناسم"

Click here to enlarge

کلودیو رانیری پس از برد تیمش به تمجید باز شاگردانش پرداخت و گفت: "همیشه عنوان می کردم اینتر تمام نشده است، بازیکنان در میدان حرفهایم را ثابت کردند و خوشحالم که آنان با عملکردشان نشان دادند که هنوز پرتوان و پر انرژی هستند".
    رانیری افزود: "همه بابت این پیروزی خوشحالیم، درست است که تا چندی پیش آمار و ارقام بیرحمانه علیه تیم بود، ول توانستیم آنها را تصحیح کنیم، عملکرد تیم شبیه عملکرد اینتر مورینیو بود و این 15 امتیاز اخیر مرا شادمان کرده است".
    سرمربی اینتر بازی دیشب نراتزوری را بهترین بازی تیمش از آغاز فصل تاکنون شمرد و اظهار داشت اکنون نوبت اندیشیدن به بازی با میلان فرا رسیده است: " امیدوارم فورلان و اشنایدر به این بازی برسند چرا که نیازی دوچندانی به آنان داریم، تلاشمان را خواهیم کرد چرا که این بازی مسیرمان به سوی اسکودتو را مشخص می کند".
    وی درباره بازگشت اشنایدر و آیا اینکه حضور او با سیستم 2-4-4 همخوانی دارد یا خیر پاسخ داد: "بازگشت وسلی ویژگی های خط میانی را بالا خواهد برد، حضور او در زمین بدون شک کیفیت تیم را نیز دو چندان می کند، در بازی های آینده به شکل مطلوب از او استفاده خواهم کرد".

"آغازی درست برای سال جدید"

Click here to enlarge

کاپیتانو سخنانش را با شوخی شروع کرد: "به نظرم به خاطر گلی که وارد دروازه سزار کردم و به خاطر آفساید مردود اعلام شد بسیار تشویق شدم".
    زانتی سپس اظهار داشت: "خوشحالیم که سال جدید را درست آغاز کردیم چرا که شک و شبهه های زیادی درباره این تیم مطرح بود و به نظرم جواب خوبی در زمین ارائه کردیم. از عملکرد و کیفیت تیم در زمین راضی هستیم و به دنبال بالارفتن در جدول و ادامه روند فعلی مان هستیم".
    رکورددار پوشیدن پیراهن اینتر درباره اینکه آیا رانیری با بازگشت فورلان و اشنایدر در انتخاب بازیکنان با مشکل مواجه خواهد شد یا خیر گفت: "بازگشت بازیکنان مصدوم تیم نه تنها مشکل ساز نیست بلکه در تقویت تیم بسیار مؤثر است، چرا که بازیهای مهمی پیش رو داریم و مربی به همه ما نیاز دارد. میلیتو و پاتزینی؟ به نظرم هر دوی آنان تحرک عالی نشان دادند و ثابت کردند بونشان چقدر برای تیم مهم هستند"

"لحظاتی متفاوت، اقبالی متفاوت"

Click here to enlarge

میلیتو که سال جدید را با دو گل و یک پاس گل شروع کرد در گفتگو با کانال اینتر گفت: اکنون لحظات متفاوتی تجربه می کنم، و این تنها اختلاف با زمانی بود که روبروی دروازه های حریف ناموفق ظاهر می شدم".

"چنین شرایطی برای تمامی مهاجمان پیش می آید، امیدوارم امسال مرتب گلزنی کنم، اما مهمتر از همه پیروزی تیم بود. در طول بازی خونسرد بودم و باید از تمامی کسانی که در این مرحله کنار من بودند تشکر کنم".

"من و میلیتو می توانیم کنار هم بازی کنیم"

Click here to enlarge

پاتزو که چهارمین گل فصلش در سری آ را به ثمر رساند به تمجید از شاهزاده پرداخت و گفت: "عده ای عنوان می کردند من و میلیتو نمی توانیم همزمان کنار هم بازی کنیم، ولی من همیشه در مصاحبه هایم گفته ام که دیه گو بازیکن باهوش با تحرک بالایی است و بازی کردن در کنار او بسیار آسان است".
    پاتزینی افزود: "در این بازی به دنبال گلزنی بودم چرا که در آغاز فصل عملکرد مناسبی نداشتم و می خواستم آمادگی ام را بازگردانم، خوشحالم که رانیری اعتمادش به من را از دست نداده و این کار اوضاع را برایم بسیار آسان کرده است".

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

میلان - اینتر: آمار و ارقام

Click here to enlarge
    هفته هجدهم سری آ شاهد دربی میلان خواهد بود جایی که اینتر و میلان برای نشان دادن قدرت خود به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
    در این پست قصد داریم که آمار و ارقام مربوط به این بازی را برای شما توضیح دهیم.
    در این بازی میلان میزبان خواهد بود و در بازیهایی که میلان میزبان بوده است دو تیم صاحب 32 برد شده اند و 24 بازی هم به تساوی کشیده شده است که ار این حیث دو تیم مساوی هستند.
    در 17 هفته ای که دو تیم سپری کرده اند میلان صاحب 11 برد 4 تساوی و 2 شکست شده است و اینتر 9 برد 2 تساوی و 6 شکست را بدست آورده است شاید این آمار میلان را برتر از اینتر جلوه دهد اما در چند هفته گذشته وضعیت تغییر کرده است بطوری که در پنج بازی اخیر، میلان صاحب 3 برد و 2 تساوی شده است که از این 5 بازی فقط یکبار میزبان بوده است و در آن بازی هم با نتیجه دو بر صفر سیه نا را شکست داده است و از آنطرف اینتر در 5 بازی اخیز خود صاحب 5 پیروزی شده است که در این 5 بازی فقط دوبار میهمان بوده است.
    میلان در طول این فصل سری آ توانسته است 37 گل را به ثمر برساند و تنها 16 گل را دریافت کند و با تفاضل گل مثبت 21 در صدر جدول قرار گیرد در حالی که اینتر با بثمر رساندن 27 گل و دریافت 19 گل با تفاضل گل مثبت 8 در رده پنج قرار گیرد.
    قابل ذکر است که در 5 بازی اخیر میلان 10 گل را به ثمر رسانده است یعنی در هر بازی دو گل و 4 گل را دریافت کرده است.اینتر هم در 5 بازی آخیر خود 13 گل را به ثمر رسانده است که 9 گل آن در دو بازی قبلی خود بوده است و تنها 1 گل را دریافت کرده است که این خود حاکی از آماده تر بودن اینتر در 5 بازی اخیر نسبت به میلان است

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

گالیانی: تبس را نمی خواهیم،پاتو می ماند /آپاچی در اینتر یا پاریس؟

با ماندن پاتو در میلان، باشگاه پاریسن ژرمن به دنبال مهاجمی جدید خواهد بود و مسلما کارلوس تبس یکی از گزینه های اصلی آنها می باشد!

Click here to enlarge

سایت گل - آدریانو گالیانی، نائب رئیس باشگاه آ.ث میلان، از خرید کارلوس تبس انصراف داد! این در حالی است که او باید ارائه پیشنهاد نهایی خود به انگلیس سفر کرده بود و اکثر رسانه های ایتالیایی، تبس را میلانی می دانستند.
    صحبت های گالیانی تنها چند دقیقه بعد از بیانیه آلکساندر پاتو منتشر شده است. پاتو طی انتشار بیانیه ای از سایت رسمی باشگاه آ.ث میلان، از ماندن خود با روسونری خبر داد. آدریانو گالیانی در این باره می گوید: "پاتو تصمیم گرفته است که در میلان بماند. بنابراین کارلوس تبس به میلان نخواهد آمد. من به کاسانو قول داده ام که منتظر بازگشتش بمانم."
    حال اینتر می تواند در طی چند روز آینده تبس را به خدمت بگیرد. اما این احتمال نیز وجود دارد که علاقه اینتر به تبس، تنها برای افزایش قیمت او و مجبور کردن میلان به فروش پاتو بوده است. در این صورت، تبس به اینتر نیز نخواهد پیوست. از سوی دیگر، با ماندن پاتو در میلان، باشگاه پاریسن ژرمن به دنبال مهاجمی جدید خواهد بود و مسلما کارلوس تبس یکی از گزینه های اصلی آنها می باشد.
    واکنش ماسیمو موراتی و باشگاه اینتر تا ساعاتی دیگر مشخص خواهد شد.

صفحه 20 از 35 نخستنخست ... 101112131415161718192021222324252627282930 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع