.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
صفحه 25 از 35 نخستنخست ... 51516171819202122232425262728293031323334 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 241 تا 250 , از مجموع 347

موضوع: ::..تایپیک کلوپ هواداران اینتر..::

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

وکیل مایکون :" غیرممکن است که او به رئال برود "

مرجع خبري رئال مادريد : کالیندو در مصاحبه با ایلسوسیدیاریاو ، احتمال حضور مایکون در رئال مادرید را رد کرد :" در حال حاضر غیرممکن است که اینتر را ترک کند . " در واقع رئال مادرید هم قصد خرید بازیکن در زمستان را ندارد .
    مورینیو بارها اعلام کرد که قصد خرید بازیکن در زمستان را ندارد اما شایعات ادامه دارد . حالا وکیل مایکون می گوید :" او به رئال مادرید نخواهد رفت

2. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

PARDIS.77 (29th January 2012)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

پارما به ماریگا بسیار نزدیک شد

Click here to enlarge

به نظر میرسد که پارما به مک دونالد ماریگا بازیکن میانی تیم اینتر علاقه مند شده است و به این بازیکن نزدیک شده است.

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا - بازیکن خط میانی کنیایی اینتر که به طور قرضی در زازاگوزا بازی می کند قصد دارد تا بار دیگر به سری آ برگردد.
    فدریکو پاستورله نماینده این بازیکن در صفحه تویتر خود نوشت:
    "هواداران پارما می توانند اکننون مطمئن باشند چون ماریگا به تیمشان بسیار نزدیک شده است.شما میتوانید از نماینده ایتالیا در مادرید تشکر کنید چون آنها تلاش زیادی کردند."
    مدیر پارما هم اعلام کرده است که معامله به طور مطلوبی صورت گرفته است.
    "ما در حال حاضر بر روی بازی با کاتانیا متمرکز شده ایم و یک شنبه سعی خواهیم کرد که این معامله را قطعی کنیم"
    این می تواند یک بازگشت به استادیوم تاردینی برای ماریگا باشد که در بین سالهای 2007 تا 2010 در آن بازی می کرد

4. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

اینتر به دنبال بازیکن پورتو

Click here to enlarge

اینتر قصد دارد تا در صورت فروش تیاگو موتا، فردی گوارین را از تیم پورتو خریداری کند.

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا - تیاگو موتا اظهار داشته است که در صورتی که اینتر او را نخواهد و در تیم نقشی کلیدی نداشته باشد این تیم را ترک خواهد کرد.
    با این وجود اینتر تلاشهایی برای جذب گوارین کرده است که از قبل این بازیکن کلمبیایی هدفی برای تیم یوونتوس بوده است .
    نماینده گوارین چنین اظهار داشت:
    "من دارم سعی می کنم که انتقال این بازیکن به اینتر هموار شود.هنوز پیشنهادی رسمی اعلام نشده است ولی امیدوارم که به بن بست نخوریم."
    تعدادی جایگزین برای گوارین وجود دارد نظیر کوین از جنوا و آنتونیو کاندروا که بازیکن تیم اودینزه است اما بطور قرضی در چزنا بازی می کند.

6. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

تشکر ها
    66
    1,326 سپاس از277 پست

فورلان: پنارول؟؟؟ اکنون نه !!!من با اینترم همرا با رانیری

Click here to enlarge

شنیده میشد که دیگو فورلان خیلی علاقه مند است قرار داد خود را با اینتر قسخ کند و (کچا) روزنامه ی اروگوئه ای مصاحبه ای را با او در مورد بازگشت به آمریکا و پنارول انجام داده است.

او این چنین پاسخ داده : "هوادران همیشه به من میگویند که باید صبور باشم. اما نه !!! برای مدتی این کار ممکن نیست. هنوز چند سالی از مدت قرار داد من باقی مانده است و من با آن ها احترام میگذارم . من میخواهم برای مدتی دیگر در اروپا بمانم و اگر شرایط جسمی من اجازه داد به به آمریکای جنوبی بازگردم."

فورلان همچنین در مورد رابطه ی خوبش با رانیری اضافه کرد: "او یک مهندس بزرگ و با تجربه است و من رابطه ی خوبی با او دارم."

در یک سال او با او مصدومیت های زیادی دست و پنجه نرم کرده و فقط توانسته 9 بازی انجام دهد ولی چرا ؟؟؟!!!!

"اتفاقات زیادی رخ داده است. و ما این را میدانیم که ممکن است هر کسی از مصدومیت های مختلفی رنج ببرد.ولی میشود به فرم خود بازگشت. به هر حال من فکر میکنم این اتفاقات مثبتی است : اولین جام آمریکا و بعد از آن انتقال به اینتر . به هرحال این واقعیت همیشه وجود دارد که ما همیتوانیم و بهترین هستیم بدون اینکه در نظر بگیریم آن سال خوب بوده یا بد.من بازی را ندیدم ؟؟هواداران لطف دارند. ولی این چیزی نیت که من به آن استمرار بورزم.به نظر میرسد همیشه باید قربانی مصدومیت های جدی شوی که که زیاد واقعی به نظر نمیرسد."

ولی از کم بازی کردن رنج میبری؟؟ : " البته !! آنها تیم جدیدی هستند و من میخواهم بازی کنم.در گذشته به دلیل اتفاقاتی من نتوانستم در تیم به طور مرتب بازی کنم.در اینتر به من کم بازی رسیده به دلیل اینکه از مصدومیت رنج میبرم. به هر حال این چیز معینی است است و دیگو فورلان قصد ندارد کفش های خود را آویزان کند.این طبیعی است شما ممکن است سال ها به خوبی بازی کنید ولی در چند بازی احساس خستگی کنید و بازی به بازی بهتر میشوید.این طبیعی است."

همچنین دیگو فورلان آرزو دارد : رفتن به المپیک لندن !! " من میخواهم بروم ولی این را میدانم تصمیم با تابارز است (مربی اروگوئه) .جای امیدواری وجود دارد چون ما بازی های زیادی پیش رو داریم."

---------- Post added at 16:06 ---------- Previous post was at 16:05 ----------

رانیری: زمین خوردیم اما برمی خیزیم

اینتری ها پیش از شکست مقابل ناپولی، در 8 دیدار پیاپی به پیروزی رسیده بودند و سرمربی این تیم امیدوار این روند از دیدار فردا مقابل لچه بار دیگر از سر گرفته شود.

Click here to enlarge

سایت گل- کلودیو رانیری، سرمربی اینتر، انتظار دارد تیمش بعد از شکست 2-0 مقابل ناپولی در کوپا ایتالیا، بار دیگر به مسیر پیروزی برگردد.
    اینتری ها پیش از این شکست، در 8 دیدار پیاپی به پیروزی رسیده بودند و سرمربی این تیم امیدوار این روند از دیدار فردا مقابل لچه بار دیگر از سر گرفته شود.
    رانیری در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این شکست باعث نگرانی من نشد تنها کنجکاو هستم که ببینم تیم چگونه به این شکست واکنش نشان خواهد داد.
    بیش از یک بار در این فصل دیدیم که بازیکنان با انرژی به مسیر قبلی برگشتند. ما زمین خوردیم اما برمی خیزیم.باید همچنان در سری آ خوب کار کنیم و ببینیم چند امتیاز کسب خواهیم کرد.
    هدف من این است که تیمی بسازم که هیچ چیز و هیچ ** نتواند روی آن تاثیر بگذارد. من به ماشین بی نقص می خواهم که با اراده ای خلل ناپذیر و ذهنیتی قوی به سوی هدفش می شود."
    در چند روز اخیر شایعاتی در مورد پیوستن تیاگو موتا به پاری سن ژرمن منتشر شد و غیبت این بازیکن در دیدار مقابل ناپولی به این شایعات دامن زد اما رانیری تاکید کرد غیبت این ملی پوش ایتالیایی تنها به دلیل مصدومیت بوده است.
    " تیاگو در فرم بدنی نیست. پزشکان به من گفتند او از ناحیه ماهیچه پشت ساق پا دچار مشکل است و تنها به این دلیل در دیدار مقابل ناپولی به کار گرفته نشد. من براساس صحبت های مدیر برنامه ها یا اقوام بازیکنان در مورد بازار نقل و انتقالات تصمیم گیری نمی کنم."

---------- Post added at 16:08 ---------- Previous post was at 16:06 ----------

مصاحبه مربی قبل از بازی با لچه

Click here to enlarge

رانیری تیاگو موتا را برای بازی با لچه دعوت نکرده است و این باعث ایجاد شایعاتی در مورد او شده است.

رانیری در این مورد میگوید:

"تیاگو وضعیت مناسبی نداشت.دکترها به من گفتند که او از ناحیه ماهیچه ساق پا کمی درد دارد و دو روز است که تمرین نکرده است و این طبیعی است و من به شما اطمینان میدهم که این تنها دلیل عدم دعوت او به بازی مقابل لچه است.من نمیتوانم تصمیمات را از روی گفته نمایندگان عوض کنم."
    تیم اینتر پس از کسب برد های پی در پی بالاخره در مقابل ناپولی تن به شکست داد:
    " من از بابت شکست ناراحت نیستم اما کنجکاوم که ببینم واکنش ما در مقابل این شکست چیست.ما بارها نشان داده ایم که می توانیم خود را پیدا کنیم و مشکلات را فراموش کنیم.تیم شکست خورد اما ما میتوانیم به روند پیروزی برگردیم.تیم خوب بازی کرد و من اجرای تیمم را در ناپل دوست داشتم اکنون ما باید در سری آ خوب ادامه دهیم و ببینیم که چطور امتیازات را یکی پس از دیگری کسب خواهیم کرد.
    من نمیخواهم اجازه بدهم که تیمم از روی هر چیزی یا هرکسی تاثیر بپذیرد.من مایلم که یک تیم کامل با یک تمرکز خوب داشته باشم تا به هدفمان برسیم و روحیه قوی خود را حفظ کنیم.
    تیم ما میتواند با بازگشت اسنایدر و همچنین دیگو فورلان روحیه بالایی را به تیم تزریق کند و ما را به سوی قهرمانی سوق دهد"

---------- Post added at 16:13 ---------- Previous post was at 16:08 ----------

بازیکنان دعوت شده به بازی مقابل لچه

Click here to enlarge

کلودیو رانیه ری نام 22 بازیکن را برای بازی در مقابل لچه در چارچوب هفته بیستم سری آ اعلام کرد.

اسامی بازیکنان دعوت شده به شرح ذیل می باشد.

دروازبانان: 1 ژولیو سزار، 12 لوکا کاستلاتزی، 21 پائولو اورلاندونی

مدافعان: 2 ایوان کوردوبا، 4 خاویر زانتی، 6 لوسیو، 13 مایکون، 23 آندره آ رانوکیا، 25 والتر ساموئل، 26 کریستیم چیوو، 37 داویده فارائونی، 55 یوتو ناگاتومو.

هافبکان: 10 وسلی اسنایدر، 11 ریکاردو آلوارز، 18 آندره آ پولی، 19 استبان کامبیاسو، 20 جوئل اوبی، 29 فیلیپه کوتینیو.

مهاجمان: 7 جیامپائولو پاتزینی، 22 دیگو میلیتو، 28 مائورو زاراته، 30 لوک کاستاینوس

8. نمایش تمام تشکر های Reza.M در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

جدال اینتر و رئال بر سر سوارز

Click here to enlarge

احتمال زیاد آلبرتو سوارز مهاجم اروگوئه ای تیم لیپورپول این تیم را ترک خواهد کرد و دو تیم اینتر و رئال ادرید علاقه مند به جذب او هستند.

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت فوتبال پرس - اینتر که به نظر میرسد دیگر شانسی برای جذب توز ندارد خواهان مهاجم 24 ساله تیم لیورپول شده است.
    قیمت این بازیکن جوان حدود 30میلیون یورو می باشد

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

پیش نمایش: اینتر - لچه

نراتزوری عصر یکشنبه 29 ژانویه نخستین بازی نیم فصل خود را برابر شاگردان کوزمی در ویا دل ماره انجام خواهد داد و امیدوار است هشتمین پیروزی پیاپی اش در لیگ را جشن بگیرد.

Click here to enlarge

دور برگشت رقابت های امسال سری آ با تب و تاب هر چه تمام دنبال می شود. رقابت در صدر جدول نیز با صعود اینتر به رتبه چهارم حساس و جالب تر شده است. در پایین جدول نیز وضعیت همانند بالای جدول است. لچه که این بار کاپیتانش جیاکوماتزی را پس از محرومیت در برابر اینتر در اختیار دارد، امیدوار است با شکست اینتر گامی جهت دور شدن از سه تیم فانوس به دست ته جدول برداشته باشد.

تیم سالنتینی تاکنون در ویا دل ماره موفق به کسب پیروزی نشده است و از 9 بازی خود در خانه چیزی جز 2 تساوی و 7 شکست محقق نکرده است. این در حالی است که مصدومیت های برخی از بازیکنان کلیدی لچه نگرانی های کوزمی را دو چندان کرده است: مانوئل جیاندوناتو، آندرا اسپوزیتو، و دانیله کورویا هر سه به علت مصدومیت فردا غایب خواهند بود.
    در آن سوی میدان شاگردان تینکرمن علی رغم شکست برابر ناپولی و حذف از کوپا ایتالیا به دنبال هشتمین پیروزی پیاپی در سری آ هستند. رانیری تیاگو موتا، فورلان، و استانکوویچ را به علت مصدومیت در اختیار ندارد اما کوتینیو پس از دو هفته دوری به لیست مربی بازگشته است.
    با حضور اشنایدر، آلوارز، و کوتینیو دست رانیری در جبهه حمله بازتر شده است و باید دید فردا از کدام یک از آنان به طور ثابت بهره خواهد برد. با غیبت موتا نیز احتمال حضور پولی در کنار کامبیاسو می رود. اما رانیری شاید مانند بازی با لاتزیو از زوج زانتی- کامبیاسو در وسط میدان استفاده خواهد کرد.
    از سویی دیگر تقابل بیانکونری ها یووه- اودینزه در این هفته و نتیجه این بازی، اهمیت پیروزی و سه امتیاز دیدار اینتر- لچه را دو چندان می سازد.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

بازیکنان دعوت شده به بازی مقابل لچه

Click here to enlarge

کلودیو رانیه ری نام 22 بازیکن را برای بازی در مقابل لچه در چارچوب هفته بیستم سری آ اعلام کرد.

اسامی بازیکنان دعوت شده به شرح ذیل می باشد.

دروازبانان: 1 ژولیو سزار، 12 لوکا کاستلاتزی، 21 پائولو اورلاندونی

مدافعان: 2 ایوان کوردوبا، 4 خاویر زانتی، 6 لوسیو، 13 مایکون، 23 آندره آ رانوکیا، 25 والتر ساموئل، 26 کریستیم چیوو، 37 داویده فارائونی، 55 یوتو ناگاتومو.

هافبکان: 10 وسلی اسنایدر، 11 ریکاردو آلوارز، 18 آندره آ پولی، 19 استبان کامبیاسو، 20 جوئل اوبی، 29 فیلیپه کوتینیو.

مهاجمان: 7 جیامپائولو پاتزینی، 22 دیگو میلیتو، 28 مائورو زاراته، 30 لوک کاستاینوس

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

مصاحبه مربی قبل از بازی با لچه

Click here to enlarge

رانیری تیاگو موتا را برای بازی با لچه دعوت نکرده است و این باعث ایجاد شایعاتی در مورد او شده است.

رانیری در این مورد میگوید:

"تیاگو وضعیت مناسبی نداشت.دکترها به من گفتند که او از ناحیه ماهیچه ساق پا کمی درد دارد و دو روز است که تمرین نکرده است و این طبیعی است و من به شما اطمینان میدهم که این تنها دلیل عدم دعوت او به بازی مقابل لچه است.من نمیتوانم تصمیمات را از روی گفته نمایندگان عوض کنم."
    تیم اینتر پس از کسب برد های پی در پی بالاخره در مقابل ناپولی تن به شکست داد:
    " من از بابت شکست ناراحت نیستم اما کنجکاوم که ببینم واکنش ما در مقابل این شکست چیست.ما بارها نشان داده ایم که می توانیم خود را پیدا کنیم و مشکلات را فراموش کنیم.تیم شکست خورد اما ما میتوانیم به روند پیروزی برگردیم.تیم خوب بازی کرد و من اجرای تیمم را در ناپل دوست داشتم اکنون ما باید در سری آ خوب ادامه دهیم و ببینیم که چطور امتیازات را یکی پس از دیگری کسب خواهیم کرد.
    من نمیخواهم اجازه بدهم که تیمم از روی هر چیزی یا هرکسی تاثیر بپذیرد.من مایلم که یک تیم کامل با یک تمرکز خوب داشته باشم تا به هدفمان برسیم و روحیه قوی خود را حفظ کنیم.
    تیم ما میتواند با بازگشت اسنایدر و همچنین دیگو فورلان روحیه بالایی را به تیم تزریق کند و ما را به سوی قهرمانی سوق دهد

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

مدیر فنی اینتر: امکان ندارد مورينيو به اينترميلان بازگردد

در چند روز گذشته یکی از موضوعاتی در که مورد ژوزه مورینیو، سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید معروف به آقای خاص شنیده شد، بحث بازگشت احتمالی او به اینترمیلان بود

Click here to enlarge

سایت گل- ارنستو پائولیلو، مدير فني تيم اینتر اعلام کرد: امکان ندارد مورينيو به اينترميلان بازگردد.
    به گزارش نشریه کوریه ره‌ دلاسرا، در چند روز گذشته یکی از موضوعاتی در که مورد ژوزه مورینیو، سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید معروف به آقای خاص شنیده شد، بحث بازگشت احتمالی او به اینترمیلان بود. تیمی که در سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۰ زمام آن را برعهده داشت و با توجه به اوج‌گیری اختلافات هواداران و برخی مدیران رئال با این مربی پرتغالی، بازگشت به اینترمیلان از سوی رسانه‌های اسپانیایی به عنوان گزینه کاری بعدی او مطرح شد.
    درمقابل این خبر ارنستو پائولیلو، مدیر فنی اینتر به خبرنگاران گفت:" امکان ندارد مورینیو به اینترمیلان بازگردد.
    اینترمیلان و کلودیو رانیری در تفاهم کامل قرار دارند. او برای باشگاه هر آن‌چه را که مورد نظر بوده برآورده کرده است. پس نه بحث کنارگذاشتن او مطرح است و نه اینتر با مورینیو تماس گرفته است.
    آن‌چه از سوی رسانه‌های اسپانیایی مطرح شده شایعه‌ای کذب و بی‌اساس است."

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

رانیری: زمین خوردیم اما برمی خیزیم

اینتری ها پیش از شکست مقابل ناپولی، در 8 دیدار پیاپی به پیروزی رسیده بودند و سرمربی این تیم امیدوار این روند از دیدار فردا مقابل لچه بار دیگر از سر گرفته شود.

Click here to enlarge

سایت گل- کلودیو رانیری، سرمربی اینتر، انتظار دارد تیمش بعد از شکست 2-0 مقابل ناپولی در کوپا ایتالیا، بار دیگر به مسیر پیروزی برگردد.
    اینتری ها پیش از این شکست، در 8 دیدار پیاپی به پیروزی رسیده بودند و سرمربی این تیم امیدوار این روند از دیدار فردا مقابل لچه بار دیگر از سر گرفته شود.
    رانیری در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این شکست باعث نگرانی من نشد تنها کنجکاو هستم که ببینم تیم چگونه به این شکست واکنش نشان خواهد داد.
    بیش از یک بار در این فصل دیدیم که بازیکنان با انرژی به مسیر قبلی برگشتند. ما زمین خوردیم اما برمی خیزیم.باید همچنان در سری آ خوب کار کنیم و ببینیم چند امتیاز کسب خواهیم کرد.
    هدف من این است که تیمی بسازم که هیچ چیز و هیچ ** نتواند روی آن تاثیر بگذارد. من به ماشین بی نقص می خواهم که با اراده ای خلل ناپذیر و ذهنیتی قوی به سوی هدفش می شود."
    در چند روز اخیر شایعاتی در مورد پیوستن تیاگو موتا به پاری سن ژرمن منتشر شد و غیبت این بازیکن در دیدار مقابل ناپولی به این شایعات دامن زد اما رانیری تاکید کرد غیبت این ملی پوش ایتالیایی تنها به دلیل مصدومیت بوده است.
    " تیاگو در فرم بدنی نیست. پزشکان به من گفتند او از ناحیه ماهیچه پشت ساق پا دچار مشکل است و تنها به این دلیل در دیدار مقابل ناپولی به کار گرفته نشد. من براساس صحبت های مدیر برنامه ها یا اقوام بازیکنان در مورد بازار نقل و انتقالات تصمیم گیری نمی کنم."

صفحه 25 از 35 نخستنخست ... 51516171819202122232425262728293031323334 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع