سلام
از بر بچه های سایت کسی هست یک روشی بتونه یاد بده به من
من شبها که رایگانه هر یک ساعت قطع میشه و وصل میشه حالا من میخوام توی ساعت های
اخر که صبح میشه میخوام کاری بکنم که قطع نشه
شما چه روشی را توصیه می کنیدadsl![]()
سلام
از بر بچه های سایت کسی هست یک روشی بتونه یاد بده به من
من شبها که رایگانه هر یک ساعت قطع میشه و وصل میشه حالا من میخوام توی ساعت های
اخر که صبح میشه میخوام کاری بکنم که قطع نشه
شما چه روشی را توصیه می کنیدadsl![]()
keramat425 (28th March 2014),M.Salehi (5th February 2012),m2007_mail (8th February 2012),man32 (6th February 2012),MIRZA (5th February 2012),molten (1st February 2012),reza-r (1st February 2012),SALEH (1st February 2012),venusz (1st February 2012),امید کراش (5th February 2012)
شما در قسمت properties کلیک کنید
بعد option
در این قسمت redialing رو علامت بزنید و تعدادش رو روی یک عدد مثلا 100 بگذارید و زمان فاصل redial رو هم 3 تا 10 ثانیه بگذارید. در این صورت با قطع شدن کانکشن، مجددا ارتباط برقرار میشه/
البته میتوانید در منوی مودم adsl هم این کتنکشن را ایجاد کنید تا به صورت خودکار مودم وصل شود.
alexbm (1st February 2012),keramat425 (28th March 2014),M.Salehi (5th February 2012),m2007_mail (8th February 2012),man32 (6th February 2012),MIRZA (5th February 2012),reza-r (1st February 2012),Sinapars (1st February 2012),امید کراش (5th February 2012)
ممنونم
ولی هدف من چیز دیگری هست
میخوام که قطع نشه مثلا اگر 2شب تا 8 صبح رایگانه مثلا 8 که قطع میشه دیگه وصل نمیشه میخوام کاری کنم توی ساعتهای اخر مثلا 7 صبح به بعد قطع نشه همین جور تو اینترنت باشم تا ظهر مثلا هدف من اینه
10$
دوست عزیز یک مقدار واضحتر بگید لطفا . چون من نتوانستم منظور دقیقتان رو متوجه بشوم
توضیحیکه من دادم بر این اساس هست که شما تا زمانیکه کامپیوترتون روشنه .، هر وقت که کانکشن قطع بشه، دوباره مجددا و با کمترین وقفه ارتباط بر قرار بشه.
یک سوال.
شما می خواهی شب ها دانلود کنی با حداکثر سرعت و کمترین قطعی؟
![]()
M.Salehi (5th February 2012),m2007_mail (8th February 2012),reza-r (1st February 2012),امید کراش (5th February 2012)
هر کسی که adsl داشته باشه 100% از 12 شب تا 8 صبح رایگان هم داره حالا بعضی ها 1 شب بعضی 2 شب بضیها 3 شبه به هر حال ما میخواهیم کاری بکنیم این اکانتی که رایگانه همین جور روی دانلود باشه ولی باید جوری هک بشه که مثلا 8 صبح قطع نشه همین جور وصل باشه تا ظهر تا هر موقع که خودمون قطعش بکنیم
خیلی ها میدونند من منظورم چیه
ویرایش توسط M.Salehi : 5th February 2012 در ساعت 22:50
شما تنظیمات روی توی مودم و قسمت pppoe را فعال کنید vpi روز 0 vpc روی 35 بگذارید یوزر و پسورد کانکشن رو هم ست کنید. . بعدش نرم افزار مثل IDM رو نصب کنید و دانلود هاتون رو با اون نرم افزار انجام بدید. چون ممکنه گاهی اوقات قطعی داشته باشید. در درون منوی setting نرم افزار IDM ، connection tome out را حداقل روی 2 دقیقه و retry رو روی 50 قرا بدید.
در ضمن اگر بخواهید از ساعت 8 صبح به بعد هم مجانی دانلود کنید ، باید نرم افزار های isp رو که از اون سرویس گرفتید هک کنید که بنده اطلاعی ندارم و اینجا هم محل پرداختن به این موضوع نیست.
نکته آخر اینکه ، کسی که اینترنت ماهواره ای میگیره، کاربر عادی اینترنت نیست و اطلاعات کافی در مورد اینترنت داره و قطعا از این خریدش هدف خاصی داره .پس در نتیجه مطمئن باشید عقلشان به خوبی می رسه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)