.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
صفحه 26 از 35 نخستنخست ... 61617181920212223242526272829303132333435 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 251 تا 260 , از مجموع 347

موضوع: ::..تایپیک کلوپ هواداران اینتر..::

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

بازیکنان دعوت شده برای بازی امشب برابر لچه

Click here to enlarge

نراتزوری عصر یکشنبه 29 ژانویه نخستین بازی نیم فصل خود را برابر شاگردان کوزمی در ویا دل ماره انجام خواهد داد و امیدوار است هشتمین پیروزی پیاپی اش در لیگ را جشن بگیرد.
    دور برگشت رقابت های امسال سری آ با تب و تاب هر چه تمام دنبال می شود. رقابت در صدر جدول نیز با صعود اینتر به رتبه چهارم حساس و جالب تر شده است. در پایین جدول نیز وضعیت همانند بالای جدول است. لچه که این بار کاپیتانش جیاکوماتزی را پس از محرومیت در برابر اینتر در اختیار دارد، امیدوار است با شکست اینتر گامی جهت دور شدن از سه تیم فانوس به دست ته جدول برداشته باشد.
    تیم سالنتینی تاکنون در ویا دل ماره موفق به کسب پیروزی نشده است و از 9 بازی خود در خانه چیزی جز 2 تساوی و 7 شکست محقق نکرده است. این در حالی است که مصدومیت های برخی از بازیکنان کلیدی لچه نگرانی های کوزمی را دو چندان کرده است: مانوئل جیاندوناتو، دانیله کورویا، و آندرا اسپوزیتو هر سه به علت مصدومیت فردا غایب خواهند بود.
    در آن سوی میدان شاگردان تینکرمن علی رغم شکست برابر ناپولی و حذف از کوپا ایتالیا به دنبال هشتمین پیروزی پیاپی در سری آ هستند. رانیری تیاگو موتا، فورلان، و استانکوویچ را به علت مصدومیت در اختیار ندارد اما کوتینیو پس از دو هفته دوری به لیست مربی بازگشته است.
    با حضور اشنایدر، آلوارز، و کوتینیو دست رانیری در جبهه حمله بازتر شده است و باید دید فردا از کدام یک از آنان به طور ثابت بهره خواهد برد. با غیبت موتا نیز احتمال حضور پولی در کنار کامبیاسو می رود. اما رانیری شاید مانند بازی با لاتزیو از زوج زانتی- کامبیاسو در وسط میدان استفاده خواهد کرد.
    از سویی دیگر تقابل بیانکونری ها یووه- اودینزه در این هفته و نتیجه این بازی، اهمیت پیروزی و سه امتیاز دیدار اینتر- لچه را دو چندان می سازد.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

فورلان: پنارول؟؟؟ اکنون نه !!!من با اینترم همرا با رانیری

Click here to enlarge

شنیده میشد که دیگو فورلان خیلی علاقه مند است قرار داد خود را با اینتر قسخ کند و (کچا) روزنامه ی اروگوئه ای مصاحبه ای را با او در مورد بازگشت به آمریکا و پانارول انجام داده است.

او این چنین پاسخ داده : "هوادران همیشه به من میگویند که باید صبور باشم. اما نه !!! برای مدتی این کار ممکن نیست. هنوز چند سالی از مدت قرار داد من باقی مانده است و من با آن ها احترام میگذارم . من میخواهم برای مدتی دیگر در اروپا بمانم و اگر شرایط جسمی من اجازه داد به به آمریکای جنوبی بازگردم."

فورلان همچنین در مورد رابطه ی خوبش با رانیری اضافه کرد: "او یک مهندس بزرگ و با تجربه است و من رابطه ی خوبی با او دارم."

در یک سال او با او مصدومیت های زیادی دست و پنجه نرم کرده و فقط توانسته 9 بازی انجام دهد ولی چرا ؟؟؟!!!!

"اتفاقات زیادی رخ داده است. و ما این را میدانیم که ممکن است هر کسی از مصدومیت های مختلفی رنج ببرد.ولی میشود به فرم خود بازگشت. به هر حال من فکر میکنم این اتفاقات مثبتی است : اولین جام آمریکا و بعد از آن انتقال به اینتر . به هرحال این واقعیت همیشه وجود دارد که ما همیتوانیم و بهترین هستیم بدون اینکه در نظر بگیریم آن سال خوب بوده یا بد.من بازی را ندیدم ؟؟هواداران لطف دارند. ولی این چیزی نیت که من به آن استمرار بورزم.به نظر میرسد همیشه باید قربانی مصدومیت های جدی شوی که که زیاد واقعی به نظر نمیرسد."

ولی از کم بازی کردن رنج میبری؟؟ : " البته !! آنها تیم جدیدی هستند و من میخواهم بازی کنم.در گذشته به دلیل اتفاقاتی من نتوانستم در تیم به طور مرتب بازی کنم.در اینتر به من کم بازی رسیده به دلیل اینکه از مصدومیت رنج میبرم. به هر حال این چیز معینی است است و دیگو فورلان قصد ندارد کفش های خود را آویزان کند.این طبیعی است شما ممکن است سال ها به خوبی بازی کنید ولی در چند بازی احساس خستگی کنید و بازی به بازی بهتر میشوید.این طبیعی است."

همچنین دیگو فورلان آرزو دارد : رفتن به المپیک لندن !! " من میخواهم بروم ولی این را میدانم تصمیم با تابارز است (مربی اروگوئه) .جای امیدواری وجود دارد چون ما بازی های زیادی پیش رو داریم."

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

گزارش روز: ستاره هایی که سخت ترانسفر می شوند

به بهانه طولانی شدن ماجرای انتقال تبس، نگاهی می اندازیم به انتقال بازیکن هایی که سرنوشت مشابهی داشتند

سایت گل- همیشه در فصل نقل و انتقالات بازیکنانی هستند که در مرکز توجه قرار می گیرند، مردانی که در ظاهر بسیار خود را به باشگاه و تیمشان متعهد و وفادار نشان می دهند اما در ته دل از بی میل به انتقال جنجالی به تیم های بزرگ نیستند. امسال قرعه قرار گرفتن در چنین شرایطی به نام کارلوس تبس افتاده. بازیکنی که داستان انتقالش از منچستر سیتی به تیمی دیگر بسیار طولانی شده و مانند تمام ترانسفر های این چنینی به هیچ عنوان نمی توان آینده او را پیش بینی کرد.
    برای به خدمت گرفتن این ستاره آرژانتینی 3 تیم پاریس سن ژرمن، اینتر و میلان رقابت تنگاتنگی با هم دارند ولی هر سه این باشگاه ها با کمی با احتیاط به خرید ستاره آرژانتینی فکر می کنند و قصد ندارند برای خرید او به آب و اتش بزنند. در سوی دیگر هم منچستر سیتی اصلا مایل نیست ستاره حاشیه ساز خود را ارزان بفروشد، بازیکنی که حتی حاضر نیست حتی با تیم تمرین کند.
    این مهاجم 27 ساله تنها بازیکنی نیست که خواسته یا نا خواسته در گیر قصه طولانی انتقال خود می شود، و رسانه ها مردم را به پیش بینی آینده نامعلوم خود وامی دارد. نگاهی می اندازیم به ده 10 داستان انتقال از این دست که در چند سال گذشته شاهد آن بودیم.

دیوید بکام به رئال مادرید، 2003,
    Click here to enlarge

سر الکس فرگوسن یک لنگه کفش را به سمت دیوید بکهام پرتاب کرد و این حرکت او باعث شد تا ابروی دیوید شکافته شود. اینگونه شد که شماره هفت شیاطین یک گام به جدایی از این تیم حرکت کرد. روابط بکهام و فرگوسن از این هم تیره و تار تر شد. در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا برابر رئال مادرید، بکهامی که بازی را بعنوان یار ذخیره آغاز کرد بعد ار حضور در میدان 2 بار با ضربات آزاد مهلک خود دروازه کاسیاس را فرو ریخت. او به تیمی گل زد که همگان آن را مقصد بعدی بکهام می دانستند.
    بعد از این بازی بود که فلورنتینو پرس اعلام کرد که هیچ تصمیمی مبنی بر به خدمت گرفتن ستاره انگلیسی ندارد، آن ها بارسا را در رقابت سر به خدمت گرفتن دیوید از خود جلو تر می دانستند. مدتی بعد خوان لاپورتا در آستانه انتخابات باشگاه بارسلونا خبر از عقد قرار داد با بکهام داد، ادعایی که بعد ها مشخص شد تنها یک بلوف از سمت مدیر باشگاه برای جمع آوری آرائ بیشتر بوده.
    این حرکت اشتباه از سوی مسئولین بارسا آن ها را در جدال سر بکهام از رئال عقب انداخت تا تیم مادریدی سر انجام در ماه ژوئن با قرار دادی 24.5 میلیون یورویی بکهام را سفید پوش کند. بعد از این اتفاق بکهام در رسانه ها از فرگوسن تشکر کرد و مرد اسکاتلندی هم چندی بعد درباره او چنین گفت: "دوید تا قبل از ازدواج بازیکنی بود که برای ما هیچ درد سری ایجاد نمی کرد."

استیون جرارد به چلسی، 2005,
    Click here to enlarge

همگامی که استیوی در سال 2005 به همراه لیورپول جام باشگاه های اروپا فتح کرد از علاقه خود برای تمدید قرارداد با باشگاه صحبت به میان آورد. حرف های جرارد و تآکید بنیتز و مدیر اجرایی آن زمان باشگاه یعنی ریک پری برای حفظ او امید های چلسی برای به خدمت گرفتن شماره 8 آنفیلد را کمرنگ کرد. اینگونه شد که باشگاه مقدمات انجام تمدید قرار داد او را فراهم کرد.
    ادامه همکاری این 2 به بن بست خورد و باشگاه اعلام کرد که جرارد پیشنهاد مسؤولین تیم را قبول نکرده. ولی خود استیون در رسانه ها گفت که بعد از فینال لیگ قهرمانان در تصمیم خود مبنی بر ماندن در آنفیلد مردد شده. اینجا بود که سران باشگاه چلسی برای شکار جرارد پیشنهادی 32 میلیون یورویی را ارائه کردند. رئال نیز پیشنهادی چشمگیر را برای او در نظر داشت.
    در همین میان جرارد دو باره از علاقه خود مبنی بر ماندن در آنفیلد سخن گفت، اینگونه بود که سران باشگاه مرسی سایدی پیشنهاد جدید خود را به او ارائه دادند، پیشنهاد مورد قبول شماره 8 قرار گرفت و استیوی در لیورپول ماندنی شد.

اشلی کول به چلسی، 2006
    Click here to enlarge

یک سال قبل از اینکه اشلی کول رسما سرباز استمفورد بریجی ها شود عکس هایی از وی منتشر شد که او را در حال مذاکره با خوزه مورینیو و پیتر کنیون در یک رستوران لندنی نشان می داد. تصاویری که جنجالی بزرگ آفرید و کار را تا جایی پیش برد که ونگر مسئولان چلسی را به خاطر این حرکت متکبر نامید. رئیس آرسنال پیتر هیل وود در آن زمان خبر از درخواست سنگین اشلی کول داد و مدافع آرسنال خواستار سه برابر شدن حقوق هفتگی خود بود.
    با اینکه سر انجام کول قرارداد خود را با توپچی ها تمدید کرد اما حضور او در هایبوری بیشتر از یک سال ادامه نیافت. سرانجام مسئولین چلسی 5 میلیون پوند و گالاس را به آرسنال دادند تا کول را آبی پوش کنند.
    اشلی کول در این باره چنین گفت: "مسئولین آرسنال بیشترین بهره را از انتقال من بردند ولی هیچ گاه در مجامع عمومی از من پشتیبانی نکردند، آن ها مرا طعمه کوسه ها کردند."

تیری آنری به بارسلونا، 2007
    Click here to enlarge

آنری بعد از اینکه در سال 2006 قرارداد خود را با آرسنالی ها تمدید کرد گفت که این آخرین قرارداد من با یک باشگاه بزرگ است، من هیچگاه در اسپانیا بازی نکرده ام و در آینده نیز چنین نخواهم کرد. دو روز قبل از این اعلام وفاداری آنری در برابر بارسلون در لیگ قهرمانان اروپا بازی خوبی از خود ارائه نکرده بود و در مصاحبه بعد از بازی هم نشانی از یک بازیکن متعهد به باشگاه نداشت.
    چند ماه بعد او دومین عنوان نایب قهرمانی خود را ظرف مدتی کوتاه بدست آورد این بار او با فرانسه نایب قهرمان جام جهانی شد. چندی بعد دیوید دین از معاونت باشگاه آرسنال کناره گرفت و آنری اعلام کرد از این اتفاق شوکه شده ولی باز هم به توپچی ها وفادار می ماند. در این زمان او با مصدومیت کشاله نیز مواجه شد و آخرین فصل حضور تی تی در آرسنال اینگونه به پایان رسید زیرا آنری بر خلاف قولی که به هواداران آرسنال داده بود از سرانجام در ژوئن 2007 آبی و اناری پوش شد.
    شاید او به خاطر اختلاف با ونگر چنین تصمیمی را گرفت، اختلافی که ونگر قویا آن را تکذیب می کند.

کریس رونالدو به رئال مادرید2009-2008
    Click here to enlarge

فصل 2007-2008 برای کریس مانند رؤیا بود. در این فصل او در 48 بازی 42 گل برای شیاطین سرخ به ثمر رساند و لیگ برتر و لیگ قهرمانان اروپا را فتح کرد. این آمار فوق العاده برای سران رئال مادرید کافی بود تا آن ها تور خود را برای جوان پرتقالی پهن کنند. اما کریس علاقه داشت در اولد ترافورد بماند.

منچستر که از تلاش های مادریدی ها برای ربودن کریس به ستوه آمده بود سرانجام شکایتی را در تابستان همان سال تنظیم و تقدیم به فیفا کرد. دادخواستی که از سوی سران فدراسیون بین المللی فوتبال رد شد. با این وجود سر انجام فرگی توانست برای یک فصل دیگر نیز رونالدو را در مادرید نگاه دارد.
    در فصل بعد شایعاتی در باره توافق پنهانی سران رئال و منچستر بر سر انتقال رونالدو به تیم اسپانیایی به گوش می رسید اما فرگوسن با رد تمام آن ها می گفت: "شما فکر می کنید من با این جماعت وارد معامله می شوم؟ خدای من، من حتی یک ویروس هم به آن ها نمی فروشم."
    آخرین بازی رونالدو با پیراهن منچستر دیداری بود که آن ها در فینال لیگ قهرمانان اروپا با 2 گل به بارسا واگذار کردند و اینگونه تابستان حدس و گمان برای کریس آغاز شد. در آن زمان پرز که دوباره مدیر عامل کهکشانی ها شده بود طی صحبت هایی اعلا م کرد که برای خریدن رونالدو ترسی از دست به جیب شدن ندارد، صحبتی که هنگام قطعی کردن قرار داد 56 میلیون یورویی کاکا کاملا به اثبات رسیده بود.
    چندی بعد رونالدو نیز اعلام کرد که به ترک اولد ترافورد مایل است و اینگونه بود که کریس با 80 میلیون پوند رئالی شد. او در ماه جولای با حضور در مادرید رکورد نقل و انتقالات را شکست.

سسک فابرگاس به بارسا، 2011-2010
    Click here to enlarge

طی چند سال صحبت های آرسنالی ها و بارسلونایی ها بر ای انتقال سسک به تیم اسپانیایی مدام با ریتم خاصی به اوج می رسید و دوباره فروکش می کرد. در آوریل 2010 هیل وود به همگان اطمینان داد که باشگاه بارسلونا پیشنهادی را در تابستان به بازیکن آن ها ارائه نمی دهد اما مسئول خرید بازیکنان بارسا در آن زمان یعنی بگیریستین چنین ادعایی را رد کرد و در ماه ژوئن پیشنهادی 27 میلیون پوندی را برای هافبک بارسا رسمی کرد. پیشنهادی که آرسنالی ها آن را رد کردند.
    فابرگاس اصرار داشت تا این قصه قبل از جام جهانی تمام شود اما مسئولین بارسا قیمت پیشنهادی خود را بالاتر نمی بردند. در این میان چندی از بازیکنان بارسلون مثل پیکه، پویول و زاوی هم تصمیم داشتند تا سسک را قانع به بارسلونایی شدن کنند.
    سرانجام با اینکه سسک جشن قهرمانی اسپانیا را با پیراهن بارسلونا برگزار کرده بود در آرسنال ماندنی شد و در فصل بعد نیز برای توپچی ها توپ زد. فصلی که در طول آن مدام پسر اسپانیایی در حال جنگیدن با مصدومیت های طولانی بود.
    دوباره فصل نقل و انتقالات فرا رسید و سسک مجددا برای آینده خود با ونگر به صحبت پرداخت. در این زمان اما روسل در مورد فابرگاس صحبتی جنجالی کرد و او را بازیکنی نامید که دچار افت شده. ادعایی که از سوی مربی آرسنال نوعی بی احترامی تلقی شد. در ماه ژوئن پیشنهاد جدید و 30 میلیون پوندی بارسا نیز توسط آرسنال قبول نشد و اینجا بود که پویول شرایط هموطن خود را در باشگاه لندنی مانند زندانی ها دانست.
    سر انجام به نظر می رسید که با اعلام وفاداری فابرگاس به آرسنال در ماه آگوست قصه طولانی انتقال این هافبک جوان به سرانجام خود نزدیک شده. اما دلخوشی آرسنالی ها بعد از شنیدن این خبر خیلی زود با قطعی شدن انتقال 35 میلیون پوندی شماره 4 تیمشان به نیوکمپ تبدیل به یآس شد.

لوکا مودریچ به چلسی، 2011
    Click here to enlarge

او نمادیست از مقاومت یک باشگاه در برابر تیم هایی که قصد شکار ستاره ای از آن ها را دارند. تاتنهامی ها با پیشنهادات بالا، قیمت های سرسام آور، درخواست خود بازیکن و... مقابله کردند تا بازیکن کروات را در وایت هارت لین نگه دارند. ابتدا چلسی 22 میلیون پوند برای خرید او اختصاص داد که قبول نشد. پیشنهاد 27 میلیون پوندی هم تاتنهامی ها را نرم نکرد. خود مودریچ نیز در این میان رسما خواهان جدایی از تیم شد اما تاتنهان راضی نشد.
    لوکا چندی بعد دنیل لوی را به باد انتقاد گرفت، رئیس باشگاه تاتنهام به هافبک تیم خود قول داده بود که در تابستان او را راهی باشگاهی بزرگ کند اما هیچگاه روی حرف خود نایستاده بود. البته لوی به تنهایی بار حفظ مودریچ را به دوش نمی کشید، ردنپ نیز هرگاه با درخواست ترانسفری مواجه می شد بر اینکه به هافبک خود نیاز زیادی دارد پافشاری می کرد.
    در پایان تابستان گذشته و هنگامی که در آخرین روز نقل و انتقالات تاتنهام پیشنهاد 40 میلیون پوندی چلسی را نیز رد کرد مودریچ تآکید کرد که تا پایان فصل در تاتنهام می ماند. حال سؤال اینجاست که آیا بازیکنی که به این شکل در یک تیم می ماند با تمتم توان برای تیم خود به میدان می رود؟

سمیر نصری به منچسترسیتی، 2011
    Click here to enlarge

آرستالی ها می دانستند که قرار داد نصری در تابستان 2012 تمام می شود ولی هیچگاه اقدامی برای تمدید آن نکردند و این یکی از اشتباهات بزرگ آن ها بود. اینگونه شد که دو غول شهر منچستر برای به خدمت گرفتن این بازیکن فرانسوی وارد کارزار شدند.
    پل اسکولز نصری را بهترین جانشین برای خود می دانست. از نظر بازیکن با تجربه شیاطین اسکولز بازیکنی بود که می توانست عصای دست مربی تیم شده و میانه میدان منچستر را سر و سامان دهد. اما قدرت مالی سیتی ها سر انجام بازیکن 24 ساله فرانسوی را به ورزشگاه اتحاد کشاند. قرار داد او چیزی حدود 24 میلیون پوند است، البته با حقوق هفتگی که رقم های پیشنهادی تیم های دیگر در برابرش اصلا به چشم نمی آید.
    جدایی نصری به این احتمال که در فصل نقل و انتقالات سران آرسنال دست و پای ونگر را بسته اند قوت بخشید، البته آن ها خوش شانس هم بودند زیرا از انتقال بازیکنی که تنها 1 سال دیگر با آن ها قرارداد داشت 10 میلیون پوند به جیب زدند.

وسلی اسنایدر به منچستریونایتد 2011
    Click here to enlarge

تا 30 آگوست 2011 احتمال ترانسفر شدن اشنایدر بسیار بالا بود. ملی پوش تیم ملی هلند در صحبت های خود حتی اعلام کرده بود که انتقالش به اولدترافورد آخرین مراحل خود را می گذراند. اما خود فرگوسن خیلی وارد اینگونه صحبت ها نمی شد و به نوعی خود را بی میل نشان می داد.
    سرانجام بعد از پایان مهلت نقل و انتقالات مرد اسکاتلندی اعلام کرد که هیچ نقشه ای برای خرید اشنایدر نداشته و او این بازیکن 27 ساله را جایگزین مناسبی برای اسکولز نمی داند.
    اشنایدر نیز گفت: "من خیلی به شیاطین سرخ نزدیک شده بودم و هیچ مشکلی با حضور در لیگ برتر نداشتم."

کارلوس تبس به میلان، 2012
    Click here to enlarge

مشکلات این پسر با منچستر سیتی یک سال و نیم بعد از اولین بازیش برای این تیم بوجود آمد. ابتدا او شیوه تمرینی مانچینی را مورد انتقاد قرار داد تا اولین جرقه این ماجرا زده شود. در ماه دسامبر او خواستار جدایی شد، درخواستی که توسط باشگاه قبول نشد و شرایط را از آنچه قبلا بود بدتر کرد. البته 8 روز بعد من سیتی اعلام کرد که ته وز از درخواست خود منصرف شده و با تعهد کامل برای باشگاهش به میدان می رود. شاید اینگونه کمی از شدت اختلافات کاسته شد اما آنچه نباید شروع می شد دیگرشروع شده بود.
    در ژوئن سال 2011 او اعلام کرد که حتی برای تعطیلات هم به منچستر باز نمی گردد و اینگونه بود که پرده از علاقه خود به ترک باشگاه و حضور در کنار خانواده اش برداشت. در این هنگاه کورینتیانس بهترین مقصد برای او به حساب می آمد، مسؤلین باشگاه منچستر سیتی و کورینتیانس هم به توافقات اولیه هم رسیده بودند اما ناگهان مذاکرات متوقف شد اما هنوز هم بوکا جونیورز و رئال مادرید از خرید او نا امید نشده بودند. فصل بعد سر انجام تبس در ورزشگاه اتحاد باقی ماند اما تبدیل به یک نمکت نشین شد. بازیکنی که در تفکرات مانچینی ادین ژکو، بالوتلی و آگوئرو به او ارجحیت داشتند.
    آتش اختلافات او و مانچینی در شبی که منچستر سیتی بازی را به بایرن مونیخ واگذار کرد همه چیز را سوزاند. تبس از دستور مربیش برای حضور در میدان سر باز زد تا مانچینی عصبانی بعد از بازی اعلام کند که ته وز دیگر در تیم او بازی نخواهد کرد. شرایط برای اوهنگامی که اتحادیه فوتبالیست های حرفهای حقوق 4 هفته او را نصف کرد بد تر هم شد.
    با اغاز فصل نقل و انتقالت زمستانی اولین حرکت باشگاه در مورد بازیکن عصیان گرشان اعلام کسر 9.3 میلیون پوند از جوایزو دستمزد های او به خاطر جنجال های اخیر بود. با وجود تمتام این اتفاقات تیم های اینتر، پاریس سن ژرمن و میلان هنوز هم مصمم به جذب این بازیکن پر حاشیه می باشند. گرچه میلانی ها بعد از اینکه مطمئن شدند پاتو بین آنها می ماند از تعقیب تبس منصرف شدند.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

موتا،مونتاری ،ماریگا و کوتینیو: خروجی های امروز

Click here to enlarge

امروز چهار بازیکن اینتر به تیم های دیگر ملحق شدند تا شاید بتوانند در تیمهای جدید خود فرصت بازی بیشتری را کسب کنند.

چهار خروجی امروز اینتر به شرح ذیل می باشد:

تیاگو موتا: این هافبک 30 ساله که در تابستان 2009 از جنوا به اینتر پیوسته بود به تیم پی اس جی فرانسه پیوست.او 83 بازی با پیراهن اینتر انجام داد و موفق شد 12 گل را به ثمر برساند.

سولی مونتاری: این هافبک سیاه پوست غنایی اینتر که در تابستان 2008 به اینتر پیوسته بود با قراردادی قرضی به تیم میلان پیوست.مونتاری در 97 بازی ای که برای اینتر به میدان رفت 7 گل را به ثمر رساند و یا اینتر به 6 عنوان قهرمانی دست یافته است.

کوتینیو: این بازیکن جوان برزیلی اینتر که متولد سال 1992 میباشد برای کسب تجربه بیشتر به صورت قرضی به تیم اسپانیول پیوست تا فرصت بیشتری برای بازیکردن بدست بیاورد و تجربه بیتری کسب کند.کوتینیو 28 بازی برای اینتر انجام داه و دو بار موفق به گلزنی شده است.

مکدونالد ماریگا: این بازیکن که متولد سال 1987 می باشد در ژانویه 2010 به اینتر پیوست و با 34 حضور 2 گل را به ثمر رساند.ماریگا با انتقالی قرضی به رئال سوسیه داد پیوست.

قابل ذکر است که جاناتان با انتقالی قرضی به پارما پیوسته بود.ویویانو هم که پالرمو نصفی از مالکیت او را در اختیار دارد این فصل برای این تیم بازی خواهد کرد

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

رسمی: فردی گوارین نیز قرارداد رسمی خود را با اینتر امضا کرد.

ستاره جوان تیم پورتو با عقد قراردادی چهار ساله به اینتر آمد تا در کنار آنجلو پالومبو، جان تازه ای به خط میانی اینتر ببخشد.

Click here to enlarge

اختصاصی Inter.ir - گوارین روز گذشته به میلانو رسید و امروز در آخرین ساعات فصل نقل و انتقالات زمستانی، پس از انجام تست های پزشکی خود قراردادش را امضا کرد.

ستاره کلمبیایی تیم پورتو، 24 سال سن دارد. او با پورتو 2 بار قهرمان لیگ پرتغال شده است. او همچنین دو قهرمانی در جام حذفی و 2 قهرمانی در سوپر کاپ پرتغال کسب کرده است. گوارین همچنین توانست با سرمربی گری آندری ویاس بوآس قهرمان لیگ اروپا شود.

گوارین به صورت قرضی به اینتر پیوسته است. اینتر در پایان فصل می تواند با پرداخت 8 میلیون یورو، وی را به صورت کامل خریداری کند.

هافبک جدید اینتر، برای جانشینی تیاگو موتا خریداری شده است. او گلزن بسیار خوبی است و استایل شوت هایش به دژان استانکویچ شباهت زیادی دارد. اما به دلیل حضور با پورتو در لیگ قهرمانان اروپا، نمی تواند در این رقابت ها حضور داشته باشد. بنابراین اینتر برای حل این مشکل، آنجلو پالومبو را نیز به خدمت گرفته است

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

خبر رسمی: اینتر هافبک پورتو را به خدمت گرفت

در حالی که هنوز باشگاه اینتر به طور رسمی خرید این بازیکن را تایید نکرده اما نام فردی گوارین در سایت فدراسیون فوتبال ایتالیا به عنوان بازیکن اینتر ثبت شده است.

Click here to enlarge

سایت گل- باشگاه اینتر در آستانه فروش تیاگو موتا به پاری سن ژرمن، فردی گوارین، هافبک پورتو را به خدمت گرفت.
    در حالی که هنوز باشگاه اینتر به طور رسمی خرید این بازیکن را تایید نکرده اما نام این بازیکن در سایت فدراسیون فوتبال ایتالیا به عنوان بازیکن اینتر ثبت شده است.
    کلودیو رانیری در زمان انتشار این خبر در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار مقابل پالرمو قرار داشت، در این مورد به خبرنگاران گفت:" آیا گوارین را دوست دارم؟ بله اما هنوز انتقال او رسمی نشده است. او بازیکن خوبی است، یک بازیکن باکیفیت که از قدرت فیزیکی بالایی برخوردار است.
    خرید او برای این بسیار مهم است و امیدوارم او هر چه زودتر بتواند برای ما به میدان برود."
    به گزارش نشریه اسکای اسپورت 24، اینتری ها ابتدا با پرداخت 1.5 میلیون یورو، این بازیکن کلمبیایی را به طور قرضی تا پایان فصل به خدمت می گیرند و سپس در پایان فصل، در صورت توافق طرفین، با پرداخت 11 میلیون یورو قرارداد این بازیکن را نهایی خواهند کرد.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

سولی مونتاری راهی میلان شد!
    سولی مونتاری هافبک اخراجی اینتر پس از مدت‌ها سکو نشینی، پیراهن میلان را بر تن می‌کند.

Click here to enlarge

اختصاصی Inter.Ir - سولی مونتاری، هافبک غنایی اینتر که بیشتر بازی‌های این فصل را از روی سکوها دنبال کرده بود و با وجود تلاش‌های فراوان مدیربرنامه‌هایش هیچ تیمی حاضر به خرید او نبود، سر انجام به میلان پیوست.

مونتاری در سال 2008 با مبلغ 14 میلیون یورو از پرتسموث به اینتر پیوست که می‌توان او را در کنار صبری لاموشی و جوزپه فاوالی، بدترین خریدهای یک دهه اخیر اینتر نامید.

این هافبک غنایی در فصل اول حضور خود بازی‌های نسبتا خوبی به نمایش گذاشت و در نبود هافبک وسط مناسب توانست به عنوان بازیکن فیکس به میدان برود، اما سال 2009 که مورینیو موتا را از جنوا خریداری کرد و با حضور اسنایدر استانکوویچ به یک خط عقب‌تر منتقل شد، به نیمکت منتقل شده و در کمتر بازی مهمی به میدان رفت.

با بازی‌های بسیار بد مونتاری، آرام آرام جایگاه او در نیمکت هم به خطر افتاد و مجبور شد از روی سکوها مسابقات اینتر را تماشا کند. در فصل رویایی 2009/10 که اینتر هر سه جام را بدست آورد، مونتاری در دو بازی سری آ به تنهایی پیروزی اینتر را با شکست عوض کرد تا صدرنشینی نراتزوری‌ها به خطر بیفتد.

تابستان سال‌های 2010 و 2011 اینتر و مدیر برنامه‌های او تلاش فراوانی برای فروش این بازیکن به باشگاه‌های ترکیه‌ای انجام دادند اما هیچ باشگاهی حاضر نشد او را خریداری کند.

هم اکنون میلان مونتاری را به صورت قرضی به خدمت گرفته و در پایان فصل با تمام شده قرارداد این هافبک غنایی و اینتر، قراردادی دائمی با روسونری‌ها به امضا می‌رسانند.

مونتاری پس از مانسینی، فاوالی و ویری افت کرده، سومین بازیکنی است که پس از اخراج از اینتر پیراهن میلان را بر تن می‌کند.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

رسمی:ژوان،گوارین،پالومبو:به اینتر خوش آمدید

Click here to enlarge

در آخرین روز بازار نقل و انتقالات اینتر سه خرید را به ثبت رساند که در زیر جزئیات کامل قراردادهای آنها را بررسی می کنیم.

ژوان: این مدافع برزیلی متولد 10 ژوئن 1991 می باشد و با تیم زیر 20 ساله های برزیل قهرمان جهان شده است.این بازیکن با قراردادی 4 ساله تا 30 ژوئن 2016 به طور کامل به اینتر ملحق شد.

فردی گوارین: این بازیکن در 30 ژوئن 1986 در کلمبیا متولد شده است.این بازیکن در طول دوران بازیگریش موفق به زدن 23 گل شده است.گوارین با قراردادی قرضی که اینتر میتواند در صورت رضایت آن را دائمی کند تا 30 ژوئن 2016 به این تیم پیوست.

آنجلو پالومبو: این هافبک که 21 بازی برای ایتالیا به میدان رفته و موفق به زدن یک گل هم شده است با قراردادی قرضی با حق انتخاب اینتر برای خرید دائمی وی تا 30 ژوئن 2015 بازیکن اینتر شد.قابل ذیکر است که پالومبو
    372 بار برای سمپدوریا به میدان رفته است و 13 گل را به ثمر رسانده است

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

خبر رسمی: آنجلو پالومبو به اینتر پیوست

در روز آخر بازار نقل و انتقالات صحبتهایی درمورد انتقال این بازیکن ایتالیایی به میلان مطرح بود ولی او درنهایت روانه رختکن اینتر شد

Click here to enlarge

سایت گل- سران باشگاه اینتر در روز پایانی بازار نقل و انتقالات زمستانی، از خرید آنجلو پالومبو ، بازیکن خط میانی سمپدوریا خبر دادند

این درحالی است که در روز سه شنبه اخباری در مورد ابراز تمایل سران میلان برای جذب این بازیکن ایتالیایی به گوش می رسید ولی در نهایت پالومبو با قراردادی قرضی به اینتر منتقل شد و سران نرآتزوری در تابستان می توانند قرارداد او را دائمی کنند.
    این بازیکن ایتالیایی در صحبتهایی به وب سایت رسمی باشگاه جدیدش گفت:« خیلی خوشحالم که به اینتر آمده ام، به تیمی بزرگ.»
    پالومبو که 22 بار پیراهن تیم ملی ایتالیا را برتن کرده، در شلوغ ترین روز بازار نقل و انتقالات زمستانی به نرآتزوری پیوست و این درحالی بود که حتی صحبتهایی از احتمال انتقال او به یووه هم به گوش می رسید.
    دراین میان سولی مونتاری با قراردادی قرضی به میلان پیوست و فردی گوارین از پورتو به اینتر آمد و تیاگو موتا، بازیکن برزیلی الاصل اینتر هم از این تیم جدا وبه پاری سن ژرمن پیوست

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

رسمی: جیسس جوآن، مدافع 20 ساله برزیلی تیم اینترناسیونال به اینتر پیوست.

وی که یکی از با استعدادترین مدافعین چپ برزیل است، قراداد خود را به طور رسمی تا پایان سال 2016 امضا کرده است.

Click here to enlarge

اختصاصی Inter.ir - پس از عقد قراردادش در آخرین روز فصل نقل و انتقالات زمستانی، جیسس جوآن، مدافع 20 ساله تیم جوانان برزیل، لباس نراتزوری را بر تن خواهد کرد.

باشگاه اینتر انتقال این بازیکن جوان تیم اینترناسیونال برزیل را تائید کرده است. جوآن 20 ساله روز گذشته به میلانو رسید و امروز قراداد خود را به صورت رسمی امضا کرد.

وی متولد 10 ژوئن سال 1991 است. جوآن به همراه تیم نوجوانان برزیل موفق به فتح کوپا آمریکا و جام جهانی کلمبیا شده است. او در سطح باشگاهی نیز موفق به کسب عنوان قهرمانی کوپا لیبرتاردورس شده است.

پست اصلی جوآن دفاع چپ می باشد. قرارداد کریستین چیوو در تابستان سال جاری به پایان خواهد رسید و اینتر قصد تمدید قرارداد او را نخواهد داشت. بنابراین جوآن می تواند جانشین او باشد. شایعات حاکی از این بود که جوآن پس از پیوستن به اینتر به صورت قرضی به نوارا خواهد رفت. اما این اتفاق نیفتاد و او در اینتر خواهد ماند

صفحه 26 از 35 نخستنخست ... 61617181920212223242526272829303132333435 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع